Greenday13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Προφανως και για να αναβαθμισω HP χρειαζομαι Insight , αρα πρεπει να φτασω τουλαχιστον στο πρωτο Boss. Ενα αλλο που παρατηρησα ειναι οτι με τρεξιμο μπορεις να αποφυγεις ολοκληρες ομαδες εχθρων και να πας ξανα εκει που εχασες, αρα πρεπει να βγω απο τη λογικη "καταστρεφω ο,τι κινειται". Τελος ρε παιδια, βλεπω σε κατι walkthrough που εχουν οι τυποι απο την αρχη ενα τσεκουρι. Εμενα για πρωτα οπλα μου δινει ενα σπαθι σα μπαστουνι και το saw cleaver. Το τσεκουρι πως το εχουν αυτοι; ειναι απο δευτερο playthrough?
vrwmiaris Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Προφανως και για να αναβαθμισω HP χρειαζομαι Insight , αρα πρεπει να φτασω τουλαχιστον στο πρωτο Boss. Ενα αλλο που παρατηρησα ειναι οτι με τρεξιμο μπορεις να αποφυγεις ολοκληρες ομαδες εχθρων και να πας ξανα εκει που εχασες, αρα πρεπει να βγω απο τη λογικη "καταστρεφω ο,τι κινειται". Τελος ρε παιδια, βλεπω σε κατι walkthrough που εχουν οι τυποι απο την αρχη ενα τσεκουρι. Εμενα για πρωτα οπλα μου δινει ενα σπαθι σα μπαστουνι και το saw cleaver. Το τσεκουρι πως το εχουν αυτοι; ειναι απο δευτερο playthrough? Όχι το αγοράζεις.θα σε χρειαστεί για να βγάλεις τον χρυσό ιππότη άμα δεν το καταφέρεις με την μια.
Greygore Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Προφανως και για να αναβαθμισω HP χρειαζομαι Insight , αρα πρεπει να φτασω τουλαχιστον στο πρωτο Boss. Αν τα βρίσκεις σκούρα να φτάσεις τo/τα boss, υπάρχει ένα Madman's Knowledge στα sewers της πρώτης περιοχής που κάνει την ίδια δουλεία όσο αφορά να "ξυπνήσει" το doll για level up. Τελος ρε παιδια, βλεπω σε κατι walkthrough που εχουν οι τυποι απο την αρχη ενα τσεκουρι. Εμενα για πρωτα οπλα μου δινει ενα σπαθι σα μπαστουνι και το saw cleaver. Το τσεκουρι πως το εχουν αυτοι; ειναι απο δευτερο playthrough? Αν εννοείς το Hunter Axe, κανονικά θα έπρεπε να στο έχει στις αρχικές επιλογές... Το συγκεκριμένο, αν δεν το διάλεξες αρχικά, εμφανίζεται επίσης στο shop όταν βρεις το Saw Hunter Badge απο τα Sewers. 3
Greenday13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Αν τα βρίσκεις σκούρα να φτάσεις τo/τα boss, υπάρχει ένα Madman's Knowledge στα sewers της πρώτης περιοχής που κάνει την ίδια δουλεία όσο αφορά να "ξυπνήσει" το doll για level up. Αν εννοείς το Hunter Axe, κανονικά θα έπρεπε να στο έχει στις αρχικές επιλογές... Το συγκεκριμένο, αν δεν το διάλεξες αρχικά, εμφανίζεται επίσης στο shop όταν βρεις το Saw Hunter Badge απο τα Sewers. Σε ευχαριστω πολυ . Οχι, ειμαι σιγουρος πως δεν υπηρχε, στον πρωτο μου θανατο, μου δοθηκε το saw cleaver ή το Threaded cane. Διαλεξα το cleaver. Η χτεσινη μου προοδος : εκανα ενα ξεκαθαρισμα στο central yarnam,και με λιγη τρεχαλα εφτασα στο cleric beast. Ετσι πηρα ενα Insight με το οποιο ξυπνησα την κουκλα. Απο τοτε αναβαθμιζω συνεχεια, οταν φτανω τα 2000 echoes. Απο εκει και περα, εκανα μια βολτα απο τα sewers και βρηκα 2 madman's knowledge. Α επισης να πω οτι καλεσα τον father gascoigne να πολεμησει μαζι μου και εχασα το 1 μου insight. Δεν το ηξερα :/ Προτεινετε να τον χρησιμοποιησω για βοηθεια στο cleric beast ή να το βγαλω μονος μου; γενικα τα madman's knowledge να τα χρησιμοποιω; αν ναι, για ποιον λογο;
vrwmiaris Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Όχι ρε, μόνος.τι σόι κομάντο είσαι; να παιδευτείς να πάρεις το κολάι
Greygore Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Α επισης να πω οτι καλεσα τον father gascoigne να πολεμησει μαζι μου και εχασα το 1 μου insight. Δεν το ηξερα :/ Προτεινετε να τον χρησιμοποιησω για βοηθεια στο cleric beast ή να το βγαλω μονος μου; γενικα τα madman's knowledge να τα χρησιμοποιω; αν ναι, για ποιον λογο; Τα Madman's Knowledge δίνουν 1 insight το καθένα. Το μόνο που επηρεάζει το insight είναι κάποια events στο παιχνίδι (spoiler-free: όσο πιο ψηλό insight έχεις, τόσο πιο... "έντονα" φαίνονται αυτά τα events), καθώς και πόσο Frenzy Resistance / Beasthood έχει ο χαρακτήρας (με ψηλό insight, ψηλώνει το frenzy resist και χαμηλώνει το beasthood -- και αντίστροφα), οπότε δεν υπάρχει κάποιος πρακτικός λόγος να κρατάς μαζεμένα Knowledge (μέχρι να φτάσεις το cap των 99 Insight), εκτός και αν παίζεις με κάποιο build που χρησιμοποιεί το Beasthood (pellets και/ή Claw). Τέλος, τα insight μπορείς επίσης να τα χρησιμοποιήσεις σαν currency στο Hunter's Dream για να αγοράσεις κάποια unique items ή για να κάνεις summon βοήθεια (είτε NPC σαν τον Father Gascoigne είτε παίκτες με το Bell). To κατά πόσο θες να χρησιμοποιείς summon γενικά εξαρτάται απο τα γούστα σου, αλλά είναι γενικά κανόνας πως με κάθε summon ανεβαίνει και το max health του boss που πολεμάς, οπότε αποφασίζεις εσύ αν αξίζει
dimyok Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Αυτη η απιστευτη προσοχη στη λεπτομερεια και την τοσο ξεχωριστη ατμοσφαιρα χαθηκε στο Ds3 ... Δεν ειχαν τοσο χρονο για development η δεν εδωσαν και τοση σημασια επειδη δεν ειναι exclusive ;
keropi Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 έλα ντε... πολύ ωραίο το 3 αλλά το polish του ΒΒ δεν το έχει. Ελπίζω να έχουμε ΒΒ2 κάποια στιγμή με το pimped level design του 3 - και ελπίζω να μην έχει την τύχη του Demon's Souls που δεν είδαμε συνέχεια...
Greenday13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Παιδια εχω αρρωστησει με το παιχνιδι . Με υπομονη, ανεβηκα level, καθαρισα cleric beast, Father Gascoigne και χτες βραδυ και το Blood thirsty beast. Ακομα δεν μπορω να σκοτωσω τον gunman στον πυργο. Το blood thirsty beast με ταλαιπωρησε πολυ με το poison, αναβαθμισα το endurance, και τη 15η φορα που το επισκεφθηκα, δεν ξερω πως, το στριμωξα σε μια γωνια και το εσκισα σε 2 λεπτα!! Δεν προλαβε να βγαλει αχνα. Αυτo το chalice που πηρα τι ειναι; το βαζω στο hunter's dream και μπαινω σε καποιο τυχαιο dungeon? αν μπω, μπορω να φυγω οποια στιγμη θελω; απο οπλα πηρα για τη συλλογη το kirkhammer αλλα το saw cleaver με βγαζει ασπροπροσωπο. Εχω επισης πολλα gems, τα οποια ομως ακομα δειχνουν αδυναμα, τα καλα αργουν ακομα ε;
vrwmiaris Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Γράψε στο γιουτουπ , bloodborne ultimate guide .Εγώ σύμφωνα με αυτό πάω, πιο πολύ για να το πλατινιάσω εύκολα.στα αλλά playthrough θα το απολαύσω.το αγάπησα όπως τα GoW πάντως 1
ultrobyr Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Guys πειτε μου συμβουλες για αρχαριο σε στυλ souls παιχνιδια μιας και αυριο μαλλον θα ξεκινησω το bloodborne! Δεν με ενδιαφερει η πλατινα,μονο πως θα το απολαυσω καλυτερα!
Spartan117 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Guys πειτε μου συμβουλες για αρχαριο σε στυλ souls παιχνιδια μιας και αυριο μαλλον θα ξεκινησω το bloodborne! Δεν με ενδιαφερει η πλατινα,μονο πως θα το απολαυσω καλυτερα! Δες αυτό 2
Undertaker1982 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 ΤΟ Ξεκίνησα και εγώ κ μπερδεύτηκα....αλλά με το youtube...την παλεύω 1
AntiCambeR Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Το ξεκίνησα και εγώ σήμερα αν και το είχα καιρό.Εχει σημεία που δεν συγχωρεί λάθος.Το drop frame είναι λίγο ενοχλητικό.Πάντως είναι παιχνίδι που αξίζει να ασχοληθείς,ξεχωρίζει για το σύστημα μάχης και την ατμόσφαιρά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα