Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 ρε συ εννοω γενικα,,,πως εγινε πχ στο Nioh στην beta. Παταει στο souls αλλα εχει τον δικο του χαρακτηρα,,,ε οταν το πιασεις δεν θα εισαι ασχετος εντελως. Εμενα θυμαμαι με demon's ,,, παλιοτερα ειχα παιξει ποσα rpg και ενα κολληματακι με tenchu στο ps,,,ε οταν επιασα το demon's δεν πηγαινα στα τυφλα. Αυτο σου λεω οτι αν ξερεις 5 πραγματακια θα την παλεψεις στην αρχη, αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο. και εγω σου απανταω οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα,τουλαχιστον στην περιπτωση του bloodborne επειδη δεν υπαρχει η ασπιδα σε σχεση με τα Souls παιχνιδια. Αν ειχε παιξει πρωτα ο καθε νεος το Dark Souls 3 με knight θα δεις για ποτε θα εβγαινε το bloodborne για πλακα(σε σχεση με το να το παιζει για πρωτη φορα εννοω). Ναι προφανως αν ειχε παιξει ακριβως παρομοια παιχνιδια με το Bloodborne/Souls θα τα πηγαινε καλυτερα,αλλα δεν ειναι πολλα αυτα τα παιχνιδια πλεον στην αγορα αυτο ακριβως εννοουσα.
zeke Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 και εγω σου απανταω οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα,τουλαχιστον στην περιπτωση του bloodborne επειδη δεν υπαρχει η ασπιδα σε σχεση με τα Souls παιχνιδια. Αν ειχε παιξει πρωτα ο καθε νεος το Dark Souls 3 με knight θα δεις για ποτε θα εβγαινε το bloodborne για πλακα(σε σχεση με το να το παιζει για πρωτη φορα εννοω). Ναι προφανως αν ειχε παιξει ακριβως παρομοια παιχνιδια με το Bloodborne/Souls θα τα πηγαινε καλυτερα,αλλα δεν ειναι πολλα αυτα τα παιχνιδια πλεον στην αγορα αυτο ακριβως εννοουσα. ναι οκ συμφωνω,,,οι περισσοτεροι ειχανε προβλημα συμφωνα με αυτο που λες, αλλα πραγματικα δεν θυμαμαι τον εαυτο μου να usarei ασπιδα στα Souls. 2handed ή dual σχεδον παντα,,,απλα μετα επρεπε να μαθω με shields για parry και μου φενοταν περιεργο σαν gameplay,,, εεε μετα συνεχισα με 2h ez game
Raikkonen86 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδια ελεος με αυτο το πρωτο dungeon. Δεν παιζει το dmg που κανουν οι τυποι... Καμια συμβουλη για το πως να κινηθω εκει μεσα? Οπλακι χρισημοποιω το hunters axe +3 .
Skr1ll3x Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 ρε συ εννοω γενικα,,,πως εγινε πχ στο Nioh στην beta. Παταει στο souls αλλα εχει τον δικο του χαρακτηρα,,,ε οταν το πιασεις δεν θα εισαι ασχετος εντελως. Εμενα θυμαμαι με demon's ,,, παλιοτερα ειχα παιξει ποσα rpg και ενα κολληματακι με tenchu στο ps,,,ε οταν επιασα το demon's δεν πηγαινα στα τυφλα. Αυτο σου λεω οτι αν ξερεις 5 πραγματακια θα την παλεψεις στην αρχη, αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο. Γενικα εκανε μπαμ τοτε οτι οποιο και να διαλεγες στην αρχη το ιδιο καλα θα προχωρουσες στο game, απλα ειναι ποιο θα σε βολεψει,,,slow με δυνατα hits, average η fast weak hits. yeah επρεπε! ολα ειναι effective αναλογα του τι wep εχεις σε αναλογια με τα gems του. Προς το παρων προχωρα οπως σου ειπα,,μην ασχολεισαι με level Μαθε dodge/parry transformed hits κτλ κτλ ωστε να περασεις boss,,, Ναι μωρε απλα θελω να καταλαβω αν το skill = dex / dexterity που συνανταμε σε αλλα rpg, που επιρρεαζει το atk.speed και το evasion/dodge... Ή αν απλα αφορα τα stats των weapon.. και αν αφορα τα stats των weapon πως ξερουμε το καθε weapon απο ποιο element παιρνει bonus.. ? Το ξερω οτι ειναι για αργοτερα αυτα απλα θελω να ξερω απο τωρα που βαδιζω σχετικα με τα lvl για να μην κανω πατατα και δεν μπορω να το αλλαξω μετα..
zeke Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Ναι μωρε απλα θελω να καταλαβω αν το skill = dex / dexterity που συνανταμε σε αλλα rpg, που επιρρεαζει το atk.speed και το evasion/dodge... Ή αν απλα αφορα τα stats των weapon.. και αν αφορα τα stats των weapon πως ξερουμε το καθε weapon απο ποιο element παιρνει bonus.. ? Το ξερω οτι ειναι για αργοτερα αυτα απλα θελω να ξερω απο τωρα που βαδιζω σχετικα με τα lvl για να μην κανω πατατα και δεν μπορω να το αλλαξω μετα.. οχι,,,επηρεαζουν σαφως τα οπλα/builds κλπ αλλα και τα visceral attacks. Αυτο ισχυει και για τα 2, str και dex. Αυτα θα τα δεις στο δευτερο playthrough σου η δευτερο χαρακτηρα σου που θα ειναι πιο σοβαρος απο τον πρωτο,,,γιατι ως γνωστο σε ολους μας ο πρωτος χωρις build calculators κτλ βγαινει οτι να'ναι Αν θες να μην κανεις καμια πατατα τοτε να ξερεις οτι soft cap στα str-dex-bt-arc ειναι στα 25, hard cap στα 50, εκτος του arc που δεν σταματαει να κανει scaling (και τα αλλα κανουν, αλλα δεν αξιζουν σε καμια περιπτωση περα απο 50). Τελος τα vit με soft cap στα 30, effective στα 30-40 και hard στα 50. Και stm effective στα 20-30 και hard cap στα 40.
Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 evasion/dodge Δεν υπαρχει evasion και Dodge στο παιχνιδι,τουλαχιστον σε σχεση με αλλα rpg εκει ειναι η δυσκολια της σειρας.Οτι το dodge αντι να ειναι αυτοματο,ειναι χειροκινητο απο τον ιδιο τον παικτη
Skr1ll3x Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Soft cap εννοεις οτι αρχιζει να μειωνεται η διαφορα στα stats απ οτι πριν τα 25? Και hard cap ειναι το ταβανι δλδ απο κει και πανω δεν ανεβαινει αλλο? Το skill επιρρεαζει καθολου atk speed ή ειναι fixed αναλογα με το καθε weapon?
Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Soft cap εννοεις οτι αρχιζει να μειωνεται η διαφορα στα stats απ οτι πριν τα 25? Και hard cap ειναι το ταβανι δλδ απο κει και πανω δεν ανεβαινει αλλο? Το skill επιρρεαζει καθολου atk speed ή ειναι fixed αναλογα με το καθε weapon? Βγαλε τελειως απο το μυαλο σου το attack speed και το dodge/evasion.Δεν υπαρχουν στο παιχνιδι ή μαλλον δεν λειτουργουν οπως σε αρκετα αλλα rpg. Πιο πολυ σκεψου το οπως το Witcher 3 χωρις μαγειες ενα πραγμα ξερω γω. Οσο για το soft cap ναι ειναι το σημειο εκει που δεν κερδιζεις τοσο με καθε προσθηκη ενος ποντου οσο προηγουμενως(συνηθως ανεβαινουν τα στατιστικα αυτα μετα την μεση του παιχνιδιου οσο πλησιαζεις προς το τελος και κυριως για new game+)και το hard cap ναι ειναι εν μερη το ταβανι και που δεν χρειαζεται να ξοδεψεις αλλους ποντους εκτως αν θες να παιξεις για να φτασεις μεγιστο επιπεδο. 1
jimskeet2002 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Το Str και skill επηρεαζουν το dmg που κανει καθε οπλο αναλογα με το scaling που εχει στο καθε stat. Αν δεις στα stats του οπλου λεει απο κατω πχ στο str-D, skill-C, arcane-E κλπ. Οσο πιο κοντα στο Α το γραμμα τοσο περισσοτερο scaling παιρνει το οπλο απ το συγκεκριμενο stat. Πχ αν ενα οπλο εχει Str A και Skill D τοτε προφανως του δινει περισσοτερο dmg το Strength παρα το Skill. Ομως απο ενα σημειο και μετα αρχιζουν τα diminishing returns οποτε δεν ειναι αναγκη να πας το str πχ 100. Απ αυτα που εχω διαβασει κ βλεπω κ εγω στο game στην αρχη κανε focus στο να πας Vit και endurance κοντα στο 30. Μετα ασχολησου με STR και skill να τα πας 25/25 και μετα συνεχισε παλι με Vit, endurance να τα πας 50 και τα 2 και μετα ανεβαζεις παλι Str,Skill μαζι. Εκτος κ αν θες κατι πιο συγκεκριμενο απο build με συγκεκριμενα οπλα οπου παιζεις και με arcane και bloodtinge αλλα γι αρχη πιστευω πρεπει να ξεκινησεις με str/skill build. Τα str skill κλπ δεν επηρεαζουν attack speed, evasion κλπ οπως ισως να φανταζεσαι. Μονο το dmg αναλογα με το πως κανει scale το καθε οπλο. Το bloodtinge πχ επηρεαζει το dmg τον πιστολιων. 1
Skr1ll3x Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Αψογα.. και οι 2 μου δωσατε να καταλαβω ακριβως το mechanic με τα skills/stats/elements.. Ευχαριστω!
Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Αψογα.. και οι 2 μου δωσατε να καταλαβω ακριβως το mechanic με τα skills/stats/elements.. Ευχαριστω! Μην μας ευχαριστεις ακομα. Εγω περιμενω να δω πως θα εισαι ψυχολογικα στο επομενο boss αν τα βρισκεις μπαστουνια στο Cleric beast. Θα με θυμηθεις με το καλο οταν πας,δεν λεω κατι παραπανω λογω spoiler Παντως το Cleric Beast ειναι σκυλακι μπροστα του
Skr1ll3x Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μην μας ευχαριστεις ακομα. Εγω περιμενω να δω πως θα εισαι ψυχολογικα στο επομενο boss αν τα βρισκεις μπαστουνια στο Cleric beast. Θα με θυμηθεις με το καλο οταν πας,δεν λεω κατι παραπανω λογω spoiler Παντως το Cleric Beast ειναι σκυλακι μπροστα του Σκυλακι μπροστα του? Και σε δυναμη και σε μεγεθος? Γιατι το Cleric μετα βιας το χωρουσε η τηλεοραση.. Εδω εκανα dodge στα ποδια του και δεν εβλεπα ουτε τι σκατα βαραω.. Αν εννοεις δυναμη τοτε χεσε μεσα.. δεν ψηνομαι να παω στο επομενο..
jokul7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Εμένα πάντως δεν με δυσκόλεψε πολύ o Gascoigne γιατί κρυβόμουν πίσω από τους τάφους και τον έφτανα με το extended Axe. Εκεί που έφαγα ήττα και δεν τους έβγαλα μέχρι να βρω που ήταν η βοήθεια, ήταν οι Shadow of Yharnam
Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Σκυλακι μπροστα του? Και σε δυναμη και σε μεγεθος? Γιατι το Cleric μετα βιας το χωρουσε η τηλεοραση.. Εδω εκανα dodge στα ποδια του και δεν εβλεπα ουτε τι σκατα βαραω.. Αν εννοεις δυναμη τοτε χεσε μεσα.. δεν ψηνομαι να παω στο επομενο.. Σε μεγεθος οχι,σε δυναμη ναι.
D.Luffy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Σκυλακι μπροστα του? Και σε δυναμη και σε μεγεθος? Γιατι το Cleric μετα βιας το χωρουσε η τηλεοραση.. Εδω εκανα dodge στα ποδια του και δεν εβλεπα ουτε τι σκατα βαραω.. Αν εννοεις δυναμη τοτε χεσε μεσα.. δεν ψηνομαι να παω στο επομενο.. Ούτε εγώ θέλω να σε τρομάξω αλλά όντως το "κανονικό" boss της περιοχής θα σε αφήσει λίγο... μ....κα! Εμένα ακόμα με πιάνουν ταχυπαλμίες όταν τον θυμάμαι. Βέβαια και πάλι δεν συγκρίνεται με αυτά που θα δεις στη συνέχεια... αλλά τέλοσπαντων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα