kolossos_22 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Αν κανεις τον κοπο να διαβασεις 1-2 σελιδες πισω θα δεις ακριβως τις απαντησεις στις ερωτησεις που εκανεςΤο έκανα και αυτο όχι 2-3..... μέχρι 10 πίσω αλλα αυτά τα κατεβατά εμένα πάντα με κουράζουν Οι μικρές απλές και λιτές απαντήσεις που έχουν το ψωμί με συναρπάζουν Δεν θελω να προσβάλω κανένα έτσι παιδιά καλα κανετε και τα γράφετε απλα εμένα με μπέρδεψαν περισσότερο παρά με ξεθώριασαν απο την θολούρα Ευχαριστώ και πάλι
Skr1ll3x Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Το έκανα και αυτο όχι 2-3..... μέχρι 10 πίσω αλλα αυτά τα κατεβατά εμένα πάντα με κουράζουν Οι μικρές απλές και λιτές απαντήσεις που έχουν το ψωμί με συναρπάζουν Δεν θελω να προσβάλω κανένα έτσι παιδιά καλα κανετε και τα γράφετε απλα εμένα με μπέρδεψαν περισσότερο παρά με ξεθώριασαν απο την θολούρα Ευχαριστώ και πάλι Για σενα το ειπα, επειδη προ-λιγων ημερων ειχα ακριβως τις ιδιες και παραπανω αποριες, και τα παιδια μου δωσαν απαντησεις αρκετες..
keropi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 τα insights μειώνονται μόνο όταν καλείς κάποιον για βοήθεια... όσο έχεις έστω και 1 τότε η κούκλα είναι ζωντανή - δε φεύγει το insight όταν ανεβάζεις level 1
zeke Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 ok ψηθηκα να κανω new build! BeastCutter main με off το Moonlight sword.2 blunt cursed gems με ενα cursed str scaling ή nourish(atk up%) για boost με τα papers,,,και στο moonlight cursed nourish και στα 3 slots.min-maxed ready @BL100: https://mugenmonkey.com/bloodborne/21618 1
keropi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 έχω κάτσει στο LOTR boss battle αλλά δεν έχει και πολύ κίνηση... κρίμα edit: ωπ άρχισε ο κόσμος να μαζεύεται
ilos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 ok ψηθηκα να κανω new build! BeastCutter main με off το Moonlight sword. 2 blunt cursed gems με ενα cursed str scaling ή nourish(atk up%) για boost με τα papers,,,και στο moonlight cursed nourish και στα 3 slots. min-maxed ready @BL100: https://mugenmonkey.com/bloodborne/21618 ROFL καλό farming στα glyphs. Τα nourishing είναι όντως ταμάμ για το moonlight αλλά με τόσο λίγο arcane τα κουτσο-εκμεταλεύεσαι. Nioh Last Chance Trial available για το weekend !!! 1
dimyok Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 play between 12:00AM 21/1/17 and 11:59PM 22/1/17 ? πιο πολύ τσατίζει με τους ηλίθιους χρονοπεριορισμους .
Skr1ll3x Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Το λοιπον χθες ξεκοκκαλισα ολο το Central Yarnam, βρηκα και ενα Saw Spear το οποιο αφησα στην ακρη μιας και δεν μ αρεσει εμφανησιακα τουλαχιστον.. Πηγα στο Cleric Beast και μετα απο 5-6 αποτυχημενες ριψεις molotov το αρχησα στα melee.. Ημουν και 18-19 lvl και επεσε σχετικα normal. Απο κει πηγα στο hunters dream και πηρα το kirkhammer που κοβει τα κερατα του απο dmg αλλα πολυ αργο.. θελει καλο timing για να μην φας φαπες.. Επισης εμαθα σχετικα καλα το visceral attack, και βγαινουν οι χοντροι με τα σφυρια με ενα hit πλεον.. Παμε τωρα στον καρκινο.. πηγα στο 2o boss στο νεκροταφειο τον Father Gascoigne.. Τον βλεπω στην αρχη του κοβα μεγαλα hit και λεω καλα ειμαστε ευκολος.. μεχρι που αλλαξε μορφη.. ε γμσε με εκει τα ειδα ολα.. Με πετσοκοβει για πλακα.. τρεχω τρεχω του σκαω κανα 2 και ουτε vials δε προλαβαινω να πιω.. Να πω οτι μου ειχε δωσει ενα npc σε ενα σπιτι ενα μουσικο κουτι που πανω στο rage το εβαλα να το χρησιμοποιησω και ειδα οτι σαν να τρομαζε για λιγη ωρα οταν το εκανα και μπορουσα να τον βαρεσω.. αυτο στην πρωτη του μορφη.. στην δευτερη δεν επιανε συνεχεια αλλα 1 στις τοσες.. Νταξει μλκες ο τυπος ειναι ninja.. δηλαδη δεν σου αφηνει ουτε περιθωριο να κλάσεις.. Το καλο ειναι οτι στο πηγαινε ελα για τον Father εχω φαρμαρει τα κερατα μου απο vials στους 2 χοντρους κατω απο το ασανσερ.. Το κακο ειναι οτι δεν τον εριξα ακομα και ειμαι και 22lvl.. Στην προηγουμενη σελιδα αυτο που ειπα για τραμπα τα εξωφυλλα του παιχνιδιου αν καποιος ενδιαφερεται να με βοηθησει ισχυει ακομα!
zeke Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 ROFL καλό farming στα glyphs. Τα nourishing είναι όντως ταμάμ για το moonlight αλλά με τόσο λίγο arcane τα κουτσο-εκμεταλεύεσαι. Nioh Last Chance Trial available για το weekend !!! χαχαχα!! ελπιζω πως θα ειναι ανοιχτα ακομη τα glyphs με τα gg gems,,,αλλιως μετα πρεπει να φαρμαρω,,,θα δουμε το moonlight πιο πολυ για την πρωτη του μορφη, σαν δευτερευον θα το εχω και σπανια θα το usarw ωχ βγαινει και Nioh soon! αυτα ειναι Το κακο ειναι οτι δεν τον εριξα ακομα και ειμαι και 22lvl.. στα ελεγα πριν η οχι? Μην ανεβεις level, ειναι αχρηστο,,,μηδαμινα gains. Δουλεψε καλα το dodge και parry σου και θα τον βγαλεις
keropi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Είμαι ο μόνος που το Nioh με αφήνει αδιάφορο; Έπαιξα τα 2 alpha αλλά δε μπορώ να πω ότι μου άρεσε... θα δοκιμάσω και το καινούριο αλλά χλωμό το κόβω 1
Skr1ll3x Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Οπα καταλαβα τι κανω λαθος.. χρησιμοποιω πολλες φορες το κουτακι και γινεται beast πολυ νωρις γι'αυτο τα βρισκω τοσο σκουρα.. 3 φορες max πρεπει να το πατησεις, και 1 οταν ειναι beast.. Θα το παω χωρις το κουτακι με full parry.. Αν ειναι τοσο τσ1μπουκ απο τωρα στα επομενα boss πως θα ειναι δηλαδη.. omg! Είμαι ο μόνος που το Nioh με αφήνει αδιάφορο; Έπαιξα τα 2 alpha αλλά δε μπορώ να πω ότι μου άρεσε... θα δοκιμάσω και το καινούριο αλλά χλωμό το κόβω Και εγω απο το τελευταιο trailer που ειδα, μου φανηκαν πολυ ρομποτικες οι κινησεις του.. δηλαδη το parry/dodge του ειναι ακριβως το ιδιο move με τα ακριβως τα ιδια αποτομα κοψιματα συνεχεια.. δεν ξερω.. δεν με ενθουσιασε το gameplay trailer..
keropi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 το music box άστο στην άκρη, μπελλάς είναι
Skr1ll3x Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ναι γ*μω το φελέκι του.. και νομιζα στην αρχη οτι βρηκα το cheat του αιωνα.. αι στον κορακα..
vste Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ναι γ*μω το φελέκι του.. και νομιζα στην αρχη οτι βρηκα το cheat του αιωνα.. αι στον κορακα.. Παντως εγω το ειχα χρησιμοποιησει μια φορα μονο αφου του ειχα ριξει αρκετες. Και που σαι; Παρακατω θα σιχαθεις τους Bell Ringers. Trust me
Skr1ll3x Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Καλα κάτσε μεχρι τοτε γιατι μπορει να εχω σιχαθει και ολοκληρο το ps4 με τοσο rage που μου προκαλει το game..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα