Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@ikaruga τα bosses και γενικοτερα η δυσκολια του ds3 ειναι οτι πιο ευκολο εχει βγει ποτε σαν content. Επισης κανενα απο αυτα δεν ειναι αξιοσημειωτα ουτε και δυσκολα γιατι ορισμενα απο αυτα ακολουθουν ενα gating πισω απο το πως μπορεις να τα νικησεις,,,πχ Greatwood, Wolnir, Yhorm, αλλα bosses που ειναι ενα copy-paste στις κινησεις τους και εχεις ενα bad design boss τον Nameless King...

δεν συγκρινονται τα boss του BB, το design και την δυσκολια που εχουν σε σχεση με Ds3

anyway ναι εννοειτε τσιμπας ps4 με BB goty,,,υπεραξιζει! και για Nioh :D
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παίζει πουθενά καμιά ultimate λίστα με glyphs για blood gems farming;

Εδω τα 3 που παιζουν με τα 2 πρωτα να ειναι τα πιο στανταρ και το τελευταιο να εχει χυμα μαζι με Runes/weapons κλπ: 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1syKnSKflHbFiGY4pXkfIeXoMa2Lp9X1aXyme2qaTen4/htmlview#

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1q9enxffA3dyKGu6IVg-P4IVgmKSUYSP9UOOiThHmPIU/edit?pli=1#gid=0

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1k4GzUMm4-PdLK_mzkMpEdb7cOf5_mdV15tR9G0w2mbA/edit?pli=1#gid=1465800775

Επισης παιζει κ αυτο αλλα δεν ειναι τοσο γνωστο: http://chalicedungeonglyphs.com/#/

• Like 1
Δημοσ.

Ψθες βρηκα τα 2 πρωτα μου  rune.. Το ενα για +1 vial και το αλλο για παραπανω blood echoes.. Aυτα τα usαρω? Εχουν durability ή τα φορας μεχρι τελους?

Μλκες εχω φαει κολλημα.. αφησα εντελως στην ακρη Witcher και TLOU για το BB, με κερδισε στο full η brutal/dark ατμοσφαιρα του παιχνιδιου και το χεσιμο που προσφερει γιατι μετρας το καθε βημα μιας και δεν ξερεις αν θα πετυχεις κανα μανιακο hunter npc ή κανα boss..

Δημοσ.

Ψθες βρηκα τα 2 πρωτα μου  rune.. Το ενα για +1 vial και το αλλο για παραπανω blood echoes.. Aυτα τα usαρω? Εχουν durability ή τα φορας μεχρι τελους?

Μλκες εχω φαει κολλημα.. αφησα εντελως στην ακρη Witcher και TLOU για το BB, με κερδισε στο full η brutal/dark ατμοσφαιρα του παιχνιδιου και το χεσιμο που προσφερει γιατι μετρας το καθε βημα μιας και δεν ξερεις αν θα πετυχεις κανα μανιακο hunter npc ή κανα boss..

Αυτα τα φορας αφου εχεις παρει πρωτα ενα tool το οποιο σ ανοιγει το workshop για τα runes στο Hunters Dream. Ειναι αριστερα απο το workshop που κανεις fortify κλπ τα weapons. Δεν θυμαμαι απο που κ ποτε παιρνεις το tool για το workshop. 

Εγω το εχω τελειωσει ηδη μια φορα, ξεκινησα την ιδια στιγμη NG+ εφτασα μεχρι το σημειο που ανοιγει το DLC, τελειωσα ολο το dlc και τωρα συνεχιζω το υπολοιπο game ακαθεκτος, κ προσπαθω παραλληλα να τελειωσω κ το Last of Us παιζοντας το κανα μισαωρο τη μερα ή μερα παρα μερα, αναλογα πως θα κατσουν κ οι δουλειες.

Τρελο σκαλωμα το game.

Δημοσ.

Η άποψη μου για το παιχνίδι μέχρι εκεί που έφτασα (στο σημείο που δεν είναι οι hunters ευπρόσδεκτοι και ένας τύπος βαράει με μυδράλιο από μια οροφή) είναι ότι ως εκεί είναι ευκολότερο του Dark Souls 3.

Πολύ ενδιαφέρον. Εγώ είχα ακριβώς την αντίθετη εμπειρία. Το DS3 μου φάνηκε πολύ πιο φιλικό στο σύνολο του από το BB.

Ίσως το στυλ σου να είναι πιο επιθετικό και να μπήκες στο κλίμα του BB γρήγορα.

Εγώ από την άλλη είμαι περισσότερο της ασπίδας και του slow approach... Το DS3 μου φάνηκε πολύ πιο βατό.

Ψθες βρηκα τα 2 πρωτα μου rune.. Το ενα για +1 vial και το αλλο για παραπανω blood echoes.. Aυτα τα usαρω? Εχουν durability ή τα φορας μεχρι τελους?

Πέρα από τα specs του χαρακτήρα, μιας και κάνεις πρόοδο, προτείνω να διαβάσεις στο wiki λίγο για τις μυστικές περιοχές του κόσμου αποφεύγοντας όσο μπορείς τα major spoilers.

Υπάρχουν πράγματα (και bosses) που μπορεί να τα χάσεις πολύ εύκολα και δεν θα είναι και προσβάσιμα εάν προχωρήσεις από ένα σημείο και μετά ;-)

Προσοχή στα "moon phases" λοιπόν:

http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Moon+Phases

Μόλις προχωρήσεις λίγο ακόμα και γίνεις πιο δυνατός, θα πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις πέρα από το βασικό μονοπάτι. Μάζευε insight και μόλις πέσει η "νύχτα" στο παιχνίδι, άρχισε να εξερευνείς.

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον. Εγώ είχα ακριβώς την αντίθετη εμπειρία. Το DS3 μου φάνηκε πολύ πιο φιλικό στο σύνολο του από το BB.

Ίσως το στυλ σου να είναι πιο επιθετικό και να μπήκες στο κλίμα του BB γρήγορα.

Εγώ από την άλλη είμαι περισσότερο της ασπίδας και του slow approach... Το DS3 μου φάνηκε πολύ πιο βατό.

Πέρα από τα specs του χαρακτήρα, μιας και κάνεις πρόοδο, προτείνω να διαβάσεις στο wiki λίγο για τις μυστικές περιοχές του κόσμου αποφεύγοντας όσο μπορείς τα major spoilers.

Υπάρχουν πράγματα (και bosses) που μπορεί να τα χάσεις πολύ εύκολα και δεν θα είναι και προσβάσιμα εάν προχωρήσεις από ένα σημείο και μετά ;-)

Προσοχή στα "moon phases" λοιπόν:

http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Moon+Phases

Μόλις προχωρήσεις λίγο ακόμα και γίνεις πιο δυνατός, θα πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις πέρα από το βασικό μονοπάτι. Μάζευε insight και μόλις πέσει η "νύχτα" στο παιχνίδι, άρχισε να εξερευνείς.

Αυτα με το φεγγαρι δεν τα ηξερα καν.. Να υποθεσω οτι ακομα δεν εχει αρχισει να αλλαζει σε εμενα..

Τωρα αυτο για τις μυστικες περιοχες θελω να αποφυγω να τις βρω απο το internet λογο spoilers.. Θα προσπαθησω οσο μπορω μπας και τις βρισκω μοναχος μου.. Tα runes τελικα να τα χρησιμοποιησω?

Δημοσ.

Αυτα με το φεγγαρι δεν τα ηξερα καν.. Να υποθεσω οτι ακομα δεν εχει αρχισει να αλλαζει σε εμενα..

Τωρα αυτο για τις μυστικες περιοχες θελω να αποφυγω να τις βρω απο το internet λογο spoilers.. Θα προσπαθησω οσο μπορω μπας και τις βρισκω μοναχος μου.. Tα runes τελικα να τα χρησιμοποιησω?

Ναι μπορεις να τα αλλαζεις οποια στιγμη θες τα runes.

Οσο για τις μυστικες περιοχες και αυτο που γραφεις,εν μερη το ιδιο πραγμα δεν ισχυει και στο θεμα αυτο εδω που ρωτας αλλους και τρως spoilers οπως το παραπανω με το φεγγαρι?:P

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μπορεις να τα αλλαζεις οποια στιγμη θες τα runes.

Οσο για τις μυστικες περιοχες και αυτο που γραφεις,εν μερη το ιδιο πραγμα δεν ισχυει και στο θεμα αυτο εδω που ρωτας αλλους και τρως spoilers οπως το παραπανω με το φεγγαρι? :P

Δε ρωτησα βρε, απλα ειπα οτι δεν το ειχα ξανακουσει.. για τα runes ρωτησα μονο.. Ο φιλος μου ανεφερε απο μονος του αυτο για τα φεγγαρακια και καλα εκανε δηλαδη γιατι δεν ειχα ιδεα οτι παιζει κατι τετοιο.. :D

Δημοσ.

Δε ρωτησα βρε, απλα ειπα οτι δεν το ειχα ξανακουσει.. για τα runes ρωτησα μονο.. Ο φιλος μου ανεφερε απο μονος του αυτο για τα φεγγαρακια και καλα εκανε δηλαδη γιατι δεν ειχα ιδεα οτι παιζει κατι τετοιο.. :D

Απλά για να έχεις στα υπόψην ότι μπορεί να χάσεις περιοχές που δεν θα μπορέσεις να πας καθόλου αν προχωρήσεις το βασικό κομμάτι του παιχνιδιού μετά από κάποιο σημείο.

Και πίστεψε με. Δεν είναι καθόλου εύκολο να τις βρεις μόνος σου χωρίς βοήθεια. Ειδικά για κάποιες θα έλεγα ότι είναι πρακτικά αδύνατον. Δεν αρκεί απλά να προχωράς προσεχτικά κοιτώντας δεξιά-αριστερά για κάποιο κρυφό μονοπάτι...

Και λέω κάτι τελευταίο. Αν θες να αντιμετωπίσεις το πραγματικό final boss, θα πρέπει να κάνεις μια σειρά κινήσεων και να μαζέψεις κάποια αντικείμενα. Οπότε καλό είναι να το κοιτάξεις λίγο όσο είναι νωρίς.

Το παιχνίδι δεν έχει καμιά φοβερή πλοκή επιπέδου Breaking Bad με χαρακτήρες και ίντριγκες για να φοβάσαι μήπως μάθεις κάτι που θα σε χαλάσει. Η εμπειρία που αποκομίζεις είναι από τις περιοχές που θα επισκεφτείς και τη συνολική ατμόσφαιρα.

Δεν θα σε κουράσω άλλο, αποφάσισε εσύ αν θες να ασχοληθείς παραπάνω, αλλά ήθελα να σε προειδοποιήσω (μιας και σου άρεσε ο κόσμος του) ότι μόνος σου αποκλείεται να τον δεις ολόκληρο.

• Like 2
Δημοσ.

Αφήστε τον να κάνει το πρώτο playthrough μόνος του και μετά αν δει ότι έχει όρεξη και χρόνο ας ασχοληθεί στο NG+. Δεν χρειάζεται να τα δει όλα στο πρώτο playthrough.

• Like 1
Δημοσ.

Απλά για να έχεις στα υπόψην ότι μπορεί να χάσεις περιοχές που δεν θα μπορέσεις να πας καθόλου αν προχωρήσεις το βασικό κομμάτι του παιχνιδιού μετά από κάποιο σημείο.

Και πίστεψε με. Δεν είναι καθόλου εύκολο να τις βρεις μόνος σου χωρίς βοήθεια. Ειδικά για κάποιες θα έλεγα ότι είναι πρακτικά αδύνατον. Δεν αρκεί απλά να προχωράς προσεχτικά κοιτώντας δεξιά-αριστερά για κάποιο κρυφό μονοπάτι...

Και λέω κάτι τελευταίο. Αν θες να αντιμετωπίσεις το πραγματικό final boss, θα πρέπει να κάνεις μια σειρά κινήσεων και να μαζέψεις κάποια αντικείμενα. Οπότε καλό είναι να το κοιτάξεις λίγο όσο είναι νωρίς.

Το παιχνίδι δεν έχει καμιά φοβερή πλοκή επιπέδου Breaking Bad με χαρακτήρες και ίντριγκες για να φοβάσαι μήπως μάθεις κάτι που θα σε χαλάσει. Η εμπειρία που αποκομίζεις είναι από τις περιοχές που θα επισκεφτείς και τη συνολική ατμόσφαιρα.

Δεν θα σε κουράσω άλλο, αποφάσισε εσύ αν θες να ασχοληθείς παραπάνω, αλλά ήθελα να σε προειδοποιήσω (μιας και σου άρεσε ο κόσμος του) ότι μόνος σου αποκλείεται να τον δεις ολόκληρο.

Επειδη με εβαλες σε σκεψεις πολλες.. ακου να δεις πως θα το κανω και μου λες την γνωμη σου.. Θα περναω μια γυρα μια ολοκληρη περιοχη.. ας πουμε την Old Yarnam.. θα ριχνω οτι υπαρχει και μετα θα ψαχνω τα παντα.. μεχρι να φτασω στο σημειο να πω οτι δεν υπαρχει κατι αλλο να ψαξω στο youtube για hidden paths για να βρω κατι που μπορει να μην εχω ψαξει..

Καπως ετσι θα το κανω ωστε να μην χασω κατι..

Αφήστε τον να κάνει το πρώτο playthrough μόνος του και μετά αν δει ότι έχει όρεξη και χρόνο ας ασχοληθεί στο NG+. Δεν χρειάζεται να τα δει όλα στο πρώτο playthrough.

Και αυτο γινεται φυσικα..

αν και εχω αφησει witcher 3 στην ακρη και παιζει να αργησει λιγο το NG+

Δημοσ.

Επειδη με εβαλες σε σκεψεις πολλες.. ακου να δεις πως θα το κανω και μου λες την γνωμη σου.. Θα περναω μια γυρα μια ολοκληρη περιοχη.. ας πουμε την Old Yarnam.. θα ριχνω οτι υπαρχει και μετα θα ψαχνω τα παντα.. μεχρι να φτασω στο σημειο να πω οτι δεν υπαρχει κατι αλλο να ψαξω στο youtube για hidden paths για να βρω κατι που μπορει να μην εχω ψαξει..

Καπως ετσι θα το κανω ωστε να μην χασω κατι..

Σου έχω στείλει pm. 

Δημοσ.

Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, και στα DS όπως και στο Bloodborne, αν δεν συμβουλευτείς guides, υπάρχουν πράγματα που δεν θα τα βρεις ποτέ όσο και να ψάξεις. 

Και εγώ βάζω το πιο απλό και το πιο σημαντικό imo.. Το true ending. Για πείτε μου, κάποιος που δεν ξέρει τι παίζει ή δεν το έχει δει από κάπου, πως θα κάνει όλες τι κινήσεις που χρειάζονται για να το πετύχει;  Α δ υ ν α τ ο ν..

Υπάρχουν φυσικά και οι συγκυρίες αλλά είναι πραγματικά λίγες. Όπως ο τρόπος για παράδειγμα να βρεις μια κρυμμένη περιοχή, που πρέπει να κάτσεις να σε πιάσει κάτι κάπου. Δεν λέω παραπάνω, νομίζω καταλαβαίνετε που αναφέρομαι. Εγώ εκεί πάντως έτυχε και πήγα xD, απλά με ρήμαξε γιατί πήγα σαν ταγάρι,  και μετά βγήκα στην hidden area.

Δημοσ.

Και εγώ βάζω το πιο απλό και το πιο σημαντικό imo.. Το true ending. Για πείτε μου, κάποιος που δεν ξέρει τι παίζει ή δεν το έχει δει από κάπου, πως θα κάνει όλες τι κινήσεις που χρειάζονται για να το πετύχει;  Α δ υ ν α τ ο ν..

μπααα εγω κομπλε τα εκανα στο πρωτο blind playthrough,,,χωρις να ξερω γιατι το εκανα use,,,στο τελος βεβαια ποιο να διαλεξω εγινε κωλοφαρδα χωρις παλι βεβαια να ξερω τα endings.

γινεται μια χαρα αυτο που λες, απλα το πιο tricky part ειναι τι να διαλεξεις στο τελος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...