Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, και στα DS όπως και στο Bloodborne, αν δεν συμβουλευτείς guides, υπάρχουν πράγματα που δεν θα τα βρεις ποτέ όσο και να ψάξεις. Και εγώ βάζω το πιο απλό και το πιο σημαντικό imo.. Το true ending. Για πείτε μου, κάποιος που δεν ξέρει τι παίζει ή δεν το έχει δει από κάπου, πως θα κάνει όλες τι κινήσεις που χρειάζονται για να το πετύχει; Α δ υ ν α τ ο ν.. Υπάρχουν φυσικά και οι συγκυρίες αλλά είναι πραγματικά λίγες. Όπως ο τρόπος για παράδειγμα να βρεις μια κρυμμένη περιοχή, που πρέπει να κάτσεις να σε πιάσει κάτι κάπου. Δεν λέω παραπάνω, νομίζω καταλαβαίνετε που αναφέρομαι. Εγώ εκεί πάντως έτυχε και πήγα xD, απλά με ρήμαξε γιατί πήγα σαν ταγάρι, και μετά βγήκα στην hidden area. Χωρις οδηγο στα SOuls παιχνιδια(και αρα και στο Bloodborne)δεν μπορεις ουτε την νεα περιοχη dlc να βρεις 1
skubeez Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Χωρις οδηγο στα SOuls παιχνιδια(και αρα και στο Bloodborne)δεν μπορεις ουτε την νεα περιοχη dlc να βρεις Οντως αλλα υπαρχει περιπτωση αφου σκοτωσεις το boss V.A. και μετα πας εκει που συναντας το κορακι 2η φορα, να σε πιασει ενας και να σου πει "στασου μυγδαλα". Λιγο τραβηγμενο δε λεω αλλα μπορει να γινει και τυχαια
Skr1ll3x Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Εγω τωρα μιας και τα βλεπω λιγο σφαιρικα και καλημερα σας κιολας.. ποιος ο λογος να κανεις ενα game ΤΟΣΟ ζορικο στο θεμα ψαξιματος.. Δηλαδη ok το καταλαβαινω και το χαιρομαι μαλιστα ενα game να εχει μεγαλο βαθμο δυσκολιας, αλλα το να μπαινεις στο τρυπακι, και μαλιστα οι περισσοτεροι να λενε οτι πρεπει οπωσδηποτε να δεις guides/walkthroughs κτλ για να βρεις στοιχεια, items και paths για να βγει το game δεν ειναι ηλιθιοτητα? Και φυσικα ολα αυτα με το ρισκο να μην πεσεις πανω σε spoils και στην τελικη να χασεις και την χαρα της εξερευνησης.. για πιο λογο πρεπει να εισαι φουλ προιδεασμενος για το τι θα συναντησεις? Και μην μου πειτε οτι το καναν αυτο για να σε βαλουν στην σκεψη να παιξεις NG+ για να το απολαυσεις στο φουλ, γιατι πολυ απλα και 2ο walkthrough να κανεις, στανταρ θα υπαρχουν μερη τα οποια δεν βρηκες την πρωτη φορα τα οποια ουτε την δευτερη φορα προκειται να βρεις.. Τις αποψεις σας κυριοι, σαν πιο souls veterans απο εμενα.. 1
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Εγω τωρα μιας και τα βλεπω λιγο σφαιρικα και καλημερα σας κιολας.. ποιος ο λογος να κανεις ενα game ΤΟΣΟ ζορικο στο θεμα ψαξιματος.. Δηλαδη ok το καταλαβαινω και το χαιρομαι μαλιστα ενα game να εχει μεγαλο βαθμο δυσκολιας, αλλα το να μπαινεις στο τρυπακι, και μαλιστα οι περισσοτεροι να λενε οτι πρεπει οπωσδηποτε να δεις guides/walkthroughs κτλ για να βρεις στοιχεια, items και paths για να βγει το game δεν ειναι ηλιθιοτητα? Και φυσικα ολα αυτα με το ρισκο να μην πεσεις πανω σε spoils και στην τελικη να χασεις και την χαρα της εξερευνησης.. για πιο λογο πρεπει να εισαι φουλ προιδεασμενος για το τι θα συναντησεις? Και μην μου πειτε οτι το καναν αυτο για να σε βαλουν στην σκεψη να παιξεις NG+ για να το απολαυσεις στο φουλ, γιατι πολυ απλα και 2ο walkthrough να κανεις, στανταρ θα υπαρχουν μερη τα οποια δεν βρηκες την πρωτη φορα τα οποια ουτε την δευτερη φορα προκειται να βρεις.. Τις αποψεις σας κυριοι, σαν πιο souls veterans απο εμενα.. Το πρωτο Demons Souls παιχνιδι της σειρας βγηκε το 2009 και το γνωστο Dark Souls το 2011(αρα οσο ασχολιομαστε με την σειρα εδω και καιρο τα γνωριζουμε αυτα ). ΕΠισης να σου θυμισω οτι αρκετα παιχνιδια κυριως Rpg(final fantasy κανεις)και παλια ετσι ηταν,μεχρι και το zelda καλη ωρα.Γιατι πως αλλιως θα σε αναγκαζαν να αγοραζες τους οδηγους που εβγαζαν ? Τωρα βεβαια με το internet τους το χαλασαν αυτο . Στο Witcher για να δεις ολα τα πιθανα αποτελεσματα και τα παντα,υπολογισε ποσες φορες πρεπει να παιξεις το παιχνιδι(για να δεις τις διαφορετικες απαντησεις+τα διαφορετικα τελη).Μιλαμε για απειρες ωρες και αν καταφερεις παλι να δεις κυριολεκτικα τα παντα.
Skr1ll3x Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Το πρωτο Demons Souls παιχνιδι της σειρας βγηκε το 2009 και το γνωστο Dark Souls το 2011(αρα οσο ασχολιομαστε με την σειρα εδω και καιρο τα γνωριζουμε αυτα ). ΕΠισης να σου θυμισω οτι αρκετα παιχνιδια κυριως Rpg(final fantasy κανεις)και παλια ετσι ηταν,μεχρι και το zelda καλη ωρα.Γιατι πως αλλιως θα σε αναγκαζαν να αγοραζες τους οδηγους που εβγαζαν ? Τωρα βεβαια με το internet τους το χαλασαν αυτο . Στο Witcher για να δεις ολα τα πιθανα αποτελεσματα και τα παντα,υπολογισε ποσες φορες πρεπει να παιξεις το παιχνιδι(για να δεις τις διαφορετικες απαντησεις+τα διαφορετικα τελη).Μιλαμε για απειρες ωρες και αν καταφερεις παλι να δεις κυριολεκτικα τα παντα. Ααααρα.. εφοσον πλεον δεν υπαρχει το κερδος των οδηγων που ευλογα ανεφερες, ποιος ο λογος να το κανουν αυτο.. Και καλα στο Witcher σου δινει πληθωρα τερματισμων για να ικανοποιησει τις επιλογες ολων.. Δεν σε αναγκαζει να δεις και τα αλλα endings.. ετσι συμπεριφερθηκες στο game αυτο το ending θα εχεις.. δεκτον. Στο ΒΒ διαβαζω εδω οτι υπαρχουν πχ καποια items που αν δεν τα βρεις δεν βγαζεις καν το final boss.. Ending γιοκ? Δεν ειναι λιγο κουλο? Και στο Witcher ειναι πολυ πιο ευκολο το θαρρω το discovery απ'οτι στο BB που πρεπει να βρει για σπασμενες χαραμαδες ή σπασμενα καγκελα και να κοιταξεις κατω μηηηπως υπαρχει κανενα ξεχασμενο μπαλκονι να πηδηξεις..
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Ααααρα.. εφοσον πλεον δεν υπαρχει το κερδος των οδηγων που ευλογα ανεφερες, ποιος ο λογος να το κανουν αυτο.. Και καλα στο Witcher σου δινει πληθωρα τερματισμων για να ικανοποιησει τις επιλογες ολων.. Δεν σε αναγκαζει να δεις και τα αλλα endings.. ετσι συμπεριφερθηκες στο game αυτο το ending θα εχεις.. δεκτον. Στο ΒΒ διαβαζω εδω οτι υπαρχουν πχ καποια items που αν δεν τα βρεις δεν βγαζεις καν το final boss.. Ending γιοκ? Δεν ειναι λιγο κουλο? Και στο Witcher ειναι πολυ πιο ευκολο το θαρρω το discovery απ'οτι στο BB που πρεπει να βρει για σπασμενες χαραμαδες ή σπασμενα καγκελα και να κοιταξεις κατω μηηηπως υπαρχει κανενα ξεχασμενο μπαλκονι να πηδηξεις.. Οχι.Το final boss το βγαζεις κανονικα ακομα και αν δεν τα βρεις. Αν τα βρεις σου εχει αλλο ενα εναλλακτικο boss+διαφορετικο τελος.
Skr1ll3x Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Α οκ.. misunderstood τοτε.. Παντως εξακολουθω να πιστευω οτι το discovery αυτου του παιχνιδιου ειναι πολυ πιο δυσκολο απο το Witcher... Πιθανολογω οτι φταιει και το πολυ σκοτεινο περιβαλλον με τις τοσες λεπτομεριες.. δεν ξερεις τι ειναι πραγματικα γκρεμισμενο και τι ειναι απλα εικαστικα γκρεμισμενο..
zeke Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 ποιος ο λογος να κανεις ενα game ΤΟΣΟ ζορικο στο θεμα ψαξιματος. πολυ απλα γιατι εκτος απο Lore,,,υπαρχουν και τα items-runes που παιρνεις για το εκαστοτε build που θες να κανεις. Γιατι ουσιαστικα σε συνδιασμο με τα runes φτιαχνεις τα builds. Δεν μπορεις σε 1 run να παρεις οοολα τα αντικειμενα που εχει,,,τα runes στην προκειμενη. Καποια πρεπει να θυσιασεις για κατι αλλο,,,στο NG+1 μετα περνεις τα υπολοιπα κλπ Τωρα εφοσον παιζεις πρωτη φορα και δεν κανεις κατι συγκεκριμενο,,μην σε ανησυχει κατι. 1
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Α οκ.. misunderstood τοτε.. Παντως εξακολουθω να πιστευω οτι το discovery αυτου του παιχνιδιου ειναι πολυ πιο δυσκολο απο το Witcher.. Λογικο οταν εχεις προσπερασει τα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας να σου κανει τοσο μεγαλη εντυπωση.Οπως αλλωστε ειπα το πρωτο Dark Souls(το Demons ηταν ps exclusive αρα πολλοι το εχασαν)βγηκε το 2011,βεβαια αρκετοι το προσπερασαν οπως και το επομενο DS2 γιατι δεν ηταν mainstream παιχνιδια και απευθυνονταν(οπως και το bloodborne καλη ωρα)σε λιγους. Το τελευταιο κομματι τα λεει ολα νομιζω http://www.ign.com/articles/2011/09/30/dark-souls-review?page=2 1
Skr1ll3x Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 πολυ απλα γιατι εκτος απο Lore,,,υπαρχουν και τα items-runes που παιρνεις για το εκαστοτε build που θες να κανεις. Γιατι ουσιαστικα σε συνδιασμο με τα runes φτιαχνεις τα builds. Δεν μπορεις σε 1 run να παρεις οοολα τα αντικειμενα που εχει,,,τα runes στην προκειμενη. Καποια πρεπει να θυσιασεις για κατι αλλο,,,στο NG+1 μετα περνεις τα υπολοιπα κλπ Τωρα εφοσον παιζεις πρωτη φορα και δεν κανεις κατι συγκεκριμενο,,μην σε ανησυχει κατι. Κατσε.. στο NG+ δεν χρειαζεται να μαζεψεις ξανα απ'την αρχη οτι εχεις βρει την πρωτη φορα? Ή καταλαβα λαθος? Λογικο οταν εχεις προσπερασει τα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας να σου κανει τοσο μεγαλη εντυπωση.Οπως αλλωστε ειπα το πρωτο Dark Souls(το Demons ηταν ps exclusive αρα πολλοι το εχασαν)βγηκε το 2011,βεβαια αρκετοι το προσπερασαν οπως και το επομενο DS2 γιατι δεν ηταν mainstream παιχνιδια και απευθυνονταν(οπως και το bloodborne καλη ωρα)σε λιγους. Το τελευταιο κομματι τα λεει ολα νομιζω http://www.ign.com/articles/2011/09/30/dark-souls-review?page=2 Ωραιο το τελευταιο part και αντικειμενικοτατος επιλογος για review μπορω να πω..
jimskeet2002 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Στο NG+ οτι item εχεις τα κρατας εκτος απο key items κλπ που χρησιμοποιουνται για την ιστορια. Δλδ καποιο κλειδι για μια πορτα που ανοιγεις πρεπει να το ξανα μαζεψεις. Workshop tools ομως, runes κλπ τα κρατας ολα. Και φυσικα σου κλεινουν κ ολα τα lanterns 1
Skr1ll3x Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Ωραια, το ξεκαθαρισαμε και αυτο! Μια χαρα.. Τωρα για το story βρισκομαι στο Cathedral και συγκεκριμενα λιγο πριν την Amelia το boss.. Εφαγα τους ζορικους hunters που ηταν στο μονοπατι απο τα δεξια του Καθεδρικου, δεν συνεχισα ομως παρακατω να δω τι παιζει.. γυρισα πισω και πηγα απο την αριστερη μερια του ναου και βρεθηκα σε ενα χωριουδακι οπου ξεκλειδωσα και ενα lantern.. Μετα απο ωρα εκει ψοφησα κανα 2 φορες στο ιδιο σημειο και το αφησα στη μεση.. Εχει πολυ ψαξιμο αυτη η περιοχη.. Το boss πιστευω το εχω αν φορτωσω vials..Επισης ψοφησα απο ενα ζορικο mob σε καποια φαση και με βγαλε μεσα στις υπογειες φυλακες.. ανοιξα τρεχοντας και το lantern εκει πανω αλλα δεν εψαξα τους οροφους ακομα μιας και με ζορισαν τα ψηλα mobs που κανουν κατι σαν frenzy/bolt attack..Εχουμε πολυ ψαξιμο και εδω.. Αγορασα και το Ludwig blade, και συνηδειτοποιησα οτι δεν ειμαι για 2-handed εγω.. δεν το χω με το timing γμτ..Saw και παλι Saw προς το παρων..
ilos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Και εγώ βάζω το πιο απλό και το πιο σημαντικό imo.. Το true ending. Για πείτε μου, κάποιος που δεν ξέρει τι παίζει ή δεν το έχει δει από κάπου, πως θα κάνει όλες τι κινήσεις που χρειάζονται για να το πετύχει; Α δ υ ν α τ ο ν.. Εγώ στο πρώτο μου blind walk είχα το "true" ending, άλλα έχασα 2-3 ολόκληρα NPC questlines (πχ δε βρήκα την Eileen ποτέ) και μια optional area (castle cainhurst). Οπότε δεν είναι σίγουρο τι θα σου συμβεί tbh. Για αυτό γουστάρω μετά να παίξω ng+ για να έχω κάτι να ανακαλύψω την 2ή φορά και να μην είναι "μία από τα ίδια". Το μόνο game που ανακάτευε τη τράπουλα κάπως στο ng+ ήταν το ds2 προς τιμήν του. Αυτό που ήταν ακόμα πιο παρανοϊκό σε αυτό το θέμα ήταν το demons souls οπού ουσιαστικά έπαιζες όλο το game offline και σε soul form για να αποκτήσεις pure white/black world tendencies και τα κρυμμένα items από τα blocked paths ή τα black phantoms αντίστοιχα. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2017 από ilos 1
Greenday13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ωραια, το ξεκαθαρισαμε και αυτο! Μια χαρα.. Τωρα για το story βρισκομαι στο Cathedral και συγκεκριμενα λιγο πριν την Amelia το boss.. Εφαγα τους ζορικους hunters που ηταν στο μονοπατι απο τα δεξια του Καθεδρικου, δεν συνεχισα ομως παρακατω να δω τι παιζει.. γυρισα πισω και πηγα απο την αριστερη μερια του ναου και βρεθηκα σε ενα χωριουδακι οπου ξεκλειδωσα και ενα lantern.. Μετα απο ωρα εκει ψοφησα κανα 2 φορες στο ιδιο σημειο και το αφησα στη μεση.. Εχει πολυ ψαξιμο αυτη η περιοχη.. Το boss πιστευω το εχω αν φορτωσω vials.. Επισης ψοφησα απο ενα ζορικο mob σε καποια φαση και με βγαλε μεσα στις υπογειες φυλακες.. ανοιξα τρεχοντας και το lantern εκει πανω αλλα δεν εψαξα τους οροφους ακομα μιας και με ζορισαν τα ψηλα mobs που κανουν κατι σαν frenzy/bolt attack.. Εχουμε πολυ ψαξιμο και εδω.. Αγορασα και το Ludwig blade, και συνηδειτοποιησα οτι δεν ειμαι για 2-handed εγω.. δεν το χω με το timing γμτ.. Saw και παλι Saw προς το παρων.. Το Ludwigs Blade ειναι two handed οταν πατησεις L1, transformed δηλαδη. Κανονικα το εχεις με το ενα χερι! Εγω με αυτο και το saw τερματισα το πρωτο walkthrough και ναι...κι εγω σαν εσενα κολλησα με το παιχνιδι, ακομα το παιζω, πηρα και dark souls και τα εχω λιωσει. Εδω τα παιδια με βοηθησαν με λιγες συμβουλες και εβγαλα το ΒΒ σχετικα ανετα (εχω κολλησει σε 2 bosses στο DLC)! Μιλαμε για κολλημα ! 1
redfox1944 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά ερώτηση, ποιο να προτιμήσω το BB η το dark soul 3? Από πλευράς δυσκολίας μου έχουν πει ότι το BB είναι ποιο δύσκολο ισχύει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα