Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φοράς την armor του Χένρικ, και με fire paper στα πόδια δεν το αφήνεις να πάρει ανάσα

Δεν εχω τετοιο armor ακομα.. χρησιμοποιησα 2 fire papers παντως και οντως ειδα οτι ειχε weakness στη φωτια..

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετα απο ενα καλο ξεψαχνισμα σε ολο το Cathedral, τελικα πηγα στα Forbidden Woods.. Μετα απο καμποση ωρα εκει περα και αφου ανοιξα και κανα 2 shortcuts πηγα σε μια υπογεια σπηλια που ειχα αφησει στην αρχη των Forbidden Woods οπου με εβγαλε στην κλινικη της Iosefka ...  What the fuck!?! λεω.. πως εγινε αυτο.. Εντυπωσιαστηκα απο το ποσο ωραια συνδεουν τις περιοχες και ανοιγεις shortcuts που σε πανε ουσιαστικα και εμμεσα στην αρχη του παιχνιδιου.. Κουφαθηκα..
Εκει στην κλινικη βεβαια αφου σκοτωσα αυτα τα γλοιώδη μπλε mobs και πηρα κατι παπουτσακια και μλκειες της Arianna (ποια σκατα ειναι αυτη), πηγα στο δωματιο της Iosefka και αφου εφαγα κανα 2-3 φορες το ξυλο της αρκουδας, την εκανα με ελαφρα πριν ψοφησω..
Τωρα εξερευνω ξανα την περιοχη στο πρωτο πρωτο shortcut διπλα στο lantern της Forbidden Woods.. Πολλα φιδια εκει.. παρα πολλα ομως!

Δημοσ.

Τόλμη και γοητεία σαπουνόπερα το χεις κάνει   :P . Διάβασε λίγο lore για να μην πηγαίνεις στα τυφλά .

Γενικα το χω με ολα τα games αυτο.. Που να δεις στο νημα με το Witcher 3 (στο pc section) τις περιπετειες μου.. σαπουνοπερα και λιγα λες!

Τι lore... ολοκληρα gamethrough θα πρεπε να δω..

• Like 1
Δημοσ.

Mico + δε βρηκα καθολου κοσμο για summon δυστηχως, ακομα ενα run τελος μετα απο 4 5 ωρες, lvl 50 με saw cleaver +10, με βλεπω για ενα ακομα με cane και να ξανασχοληθω με τα dungeons, μου ελειψε αρκετα ειναι η αληθεια

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια ερώτηση παιδιά.Τελείωσα το game και ύστερα απο μια επιλογή που έκανα(δεν αναφέρω γτ δεν ξέρω πως μπαίνει σε spoiler) με ξεκινάει κανονικά με τα level που είχα απ την αρχή.Χωρίς να χω διαθέσιμες τις υπόλοιπες περιοχές του παιχνιδιού.Το dlc για να το παίξω τι πρέπει να κάνω;Κάπου είχα πετύχει ότι ξεκινάει απ το cathedral ward.

Δημοσ.

new game plus δε σου προτεινω να πας dlc αν το τελειωσες μια φορα μονο, εχει μεγαλο difficulty spike, καλυτερα new game, μετα την vicar amelia οι messengers σε δινουν ενα item, μετα πας cathredal  ward στην μικρh αμυγδαλα και μετα θα δεις  :P

Δημοσ.

Εγω εχω προχωρισει σχετικα αρκετα σε σχεση με τα τελευταια που εγραψα..

Εχει αρπαξει φωτια το Hunters Dream.. Μου ανοιξε την πορτα στον πισω κηπο που ειναι ο Gerhman..
Επισης βρηκα ενα κλειδι και ανοιξα την πορτα για το Upper Cathedral αλλα στα πρωτα mobs ζοριστηκα και ειμαι και 78lvl..
Οποτε λεω να παω στο Cainhurst Castle πρωτα που ειναι το μονο που εχω αφησει και μετα στο Upper Cathedral..
Στον Gerhman ποτε να παω? Κατι μου λεει οτι ειναι end game εκει και δεν θελω να παω τωρα.. + οτι δεν ξερω ποια απο τις 2 απαντησεις να δωσω..
Το DLC ποτε ανοιγει ακριβως?

Επισης δεν εχω ασχοληθει ακομα με Chalice..

Πραγματα που σιγουρα εχασα... Το Henryk armor το εχασα γιατι δεν πηγα στο νεκροταφειο που ηταν ο Crow Hunter οταν επρεπε..
Επισης Amelia και Arianna καποια βλακεια εκανα και τις εστειλα στο Clinic και δεν πηρα ποτε τα blood sticks που εδιναν.. τεσπα..
Σε επομενο run αυτα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...