Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία

Όποτε στον παππούλη δεν μιλάμε!!!μέχρι να τελειώσουμε το dlc γιατι το είχα ανοίξει πιο πριν

Τα bosses αυτά τα σκότωσα ολα

Απλα πείτε μου γιατι δεν ξέρω τι γινεται με τα bosses εχει αλλα γενικά; ποσά ειναι στο σύνολο προ dlc?

Ή κάνεις τι κόλπο με τα save και παίρνεις πλατινα σε μια γύρα

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια για καποιον που δεν εχει παιξει souls και γενικα ειμαι του πιο "αναλαφρου"

οπως uncharted κ tomb raider θα το προτεινατε;

Παντως παρα πολυ υπομονη στο να μου γραφει συνεχεια died δεν μπορω να πω οτι εχω αλλα ουτε φυσικα θα τα παρατησω και πανω στις 5 προσπαθειες αν δε βγει το boss η καποιο δυσκολο σημειο;

Επισης το game of the year το βρισκω μονο σε 2 καταστηματα και σχετικα ακριβο,αξιζει να περιμενω η να παω στο απλο;

Δημοσ.

Προσωπικα δεν ειχα επαφη με souls games.. Στην αρχη του Bloodborne και μεχρι να μπω στο κλιμα με τα dodge/parry/health replenish/τρεχα μαζευε ξανα τα souls κτλ, παιζει να ειδα στην τηλεοραση πανω απο 50 φορες το "You died". Εχω γαιδουρινη υπομονη με τα games.. και ομως αυτο το game με εφερε σε Rage απειρες φορες.. και δεν φτανω ευκολα σε αυτο το σημειο.. αλλα αυτο με πριζωνε να ασχοληθω ακομα παραπανω.. Ειναι ευκολο game? Οχι σε καμμια περιπτωση. Ειναι εθιστικο? Ναι στο full.. Ειδικα αυτο το βικτωριανο μοτιβο που εχει μαζι με την σκοταδιλα σε κανουν να μην ασχολησε με αλλο game οσο ασχολησε με αυτο.. εγω ετσι την επαθα τουλαχιστον. Σκεψου οτι το Dark Souls λογω του οτι ειναι medieval εποχη δεν με ενθουσιαζει τοσο οσο το BB που ειναι βικτωριανο.. Αλλη αισθηση ρε παιδι μου.. ειναι βεβαια υποκειμενικο αυτο γιατι αλλοι την βρισκουν περισσοτερο με τα medieval.

Ειναι απο τα games που ειχα αποκλεισει οτι θα παρω συντομα οταν αγορασα το ps4 τον Νοεμβρη που μας περασε.. για καποιο λογο το πηρα αρκετα συντομα και με κανε να αφησω στην ακρη Witcher 3 και The Last Of Us..

Κοιτα, αντικειμενικα.. το uncharted και το tomb raider και ολα τα παρομοια action-adventure μοιαζουν πολυ παιδικα μπροστα στο Bloodborne και τα υπολοιπα Souls, για παρα πολλους λογους.. Οποτε αν θες κατι αναλαφρο τετοιου ειδους δεν σου προτεινω τα Souls γιατι ειναι overall πολυ πιο brutal gaming κατηγορια..

Αν απο την αλλη εστω και λιγο σου κλεινει το ματι να δωσεις λιγο παραπανω challenge στο gaming σου, αξιζει μια δοκιμη σιγουρα.

Ειναι για γερα νευρα αλλα θα σε αποζημιωσει στο 100%..

Μεχρι πριν κανα 10ημερο και για αρκετο καιρο το ειχαν 13 μαγαζια.. εξαφανιστηκε παλι..

Κατω απο 33 δεν εχει πεσει..

Μονο σε μια φαση το εβαλε σε προσφορα ο Κοτσοβολος κατι τελευταια κομματια στα 24 αλλα κρατησε 1 μερα γιατι ηταν ελαχιστα τα κομματια, αλλα δεν το ξαναβαλαν απο τοτε..

Γενικα 33-35 ειναι καλη τιμη..

Περιμενε καμμια βδομαδα να δεις αν θα ξαναstockαρουν τα μαγαζια.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως μάγκες το DLC πολύ δυνατό.

Ειδικά ο First Vicar με έχει ρημάξει :P

Πάλι βέβαια πιστεύω δεν είναι τόσο τρομερό όπως το DS και DS3 αλλά είναι αρκετό για να προκαλέσει Rage.

Για πείτε καμια γνώμη για κάποιο όπλο που να κόβει κώλους. 

Γιατί έχω το Ludwigs Holy Blade +10 με κάποια gems και σκάω λιγότερο από 500 damage με ένα hit και δεν παλεύεται σε NG+ μιας και τα Boss έχουν αρκετά μεγαλύτερο Health....

Και πραγματικά βοηθήστε με τα Dungeons γιατί απλά δεν έχω ασχοληθεί και δεν έχω ιδέα τι γίνεται...

Πως ακριβώς δουλεύουν; Ας πούμε πήγα στο τελευταίο περιμένοντας να βρω τα πιο δύσκολα Boss κτλ. και είναι η ίδια δυσκολία με το πρώτο Dungeon που άνοιξα...

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω Χριστό... 

καλα το ds3 ειναι ανυπαρκτο απο 1002 αποψεις,,,ds2 με τα dlc να παιξεις και θα αλλαξεις γνωμη για τα υπολοιπα souls μετα.

εφοσον δεν κανεις κατι συγκεκριμενο σε build , λογικο να ειναι οτι να'ναι απο stats κλπ συν οτι εισαι και πρωτο playthrough...δεν ειναι μονο το hp των bosses και mobs,,, βαρανε και πιο δυνατα επισης.

check εδω για τα dungeons: http://www.insomnia.gr/topic/531552-bloodborne-ps4/?p=54374564

Δημοσ.

Προσωπικα δεν ειχα επαφη με souls games.. Στην αρχη του Bloodborne και μεχρι να μπω στο κλιμα με τα dodge/parry/health replenish/τρεχα μαζευε ξανα τα souls κτλ, παιζει να ειδα στην τηλεοραση πανω απο 50 φορες το "You died". Εχω γαιδουρινη υπομονη με τα games.. και ομως αυτο το game με εφερε σε Rage απειρες φορες.. και δεν φτανω ευκολα σε αυτο το σημειο.. αλλα αυτο με πριζωνε να ασχοληθω ακομα παραπανω.. Ειναι ευκολο game? Οχι σε καμμια περιπτωση. Ειναι εθιστικο? Ναι στο full.. Ειδικα αυτο το βικτωριανο μοτιβο που εχει μαζι με την σκοταδιλα σε κανουν να μην ασχολησε με αλλο game οσο ασχολησε με αυτο.. εγω ετσι την επαθα τουλαχιστον. Σκεψου οτι το Dark Souls λογω του οτι ειναι medieval εποχη δεν με ενθουσιαζει τοσο οσο το BB που ειναι βικτωριανο.. Αλλη αισθηση ρε παιδι μου.. ειναι βεβαια υποκειμενικο αυτο γιατι αλλοι την βρισκουν περισσοτερο με τα medieval.

Ειναι απο τα games που ειχα αποκλεισει οτι θα παρω συντομα οταν αγορασα το ps4 τον Νοεμβρη που μας περασε.. για καποιο λογο το πηρα αρκετα συντομα και με κανε να αφησω στην ακρη Witcher 3 και The Last Of Us..

Κοιτα, αντικειμενικα.. το uncharted και το tomb raider και ολα τα παρομοια action-adventure μοιαζουν πολυ παιδικα μπροστα στο Bloodborne και τα υπολοιπα Souls, για παρα πολλους λογους.. Οποτε αν θες κατι αναλαφρο τετοιου ειδους δεν σου προτεινω τα Souls γιατι ειναι overall πολυ πιο brutal gaming κατηγορια..

Αν απο την αλλη εστω και λιγο σου κλεινει το ματι να δωσεις λιγο παραπανω challenge στο gaming σου, αξιζει μια δοκιμη σιγουρα.

Ειναι για γερα νευρα αλλα θα σε αποζημιωσει στο 100%..

Λοιπον θα το παρω.Αμα τωρα κλαιω τα λεφτα μου οκ..το πολυ πολυ του βαζω και μια αγγελια εδω και το δινω.

Εχω φτασει σε σημειο να εχω τερματισει αρκετα παιχνιδια απο τα καλα του ps4 και ψαχνω κατι να με κρατησει κανα μηνα,δε παιζω παρα πολλες ωρες τη μερα.Γενικα αν δε διαβασω review και δεν κοιταξω βαθμολογιες σε site δεν αγοραζω ευκολα games.

Αυτο το βλεπω απο τη μερα που βγηκε και παιζει στα 9-10 σε ολα τα site και οχι μονο απο reviewers αλλα και απο users.

Ακομα και το dark souls 3 που ειναι πολυ ωραιο απ οσο ακουγεται και παρομοιο,το εχω πετυχει σε αρκετα review να παιρνει και 6-7,αλλα το bloodborne οπου και να κοιταξα δε πεφτει κατω απο 9-10.

Δημοσ.

Λοιπον θα το παρω.Αμα τωρα κλαιω τα λεφτα μου οκ..το πολυ πολυ του βαζω και μια αγγελια εδω και το δινω.

Εχω φτασει σε σημειο να εχω τερματισει αρκετα παιχνιδια απο τα καλα του ps4 και ψαχνω κατι να με κρατησει κανα μηνα,δε παιζω παρα πολλες ωρες τη μερα.Γενικα αν δε διαβασω review και δεν κοιταξω βαθμολογιες σε site δεν αγοραζω ευκολα games.

Αυτο το βλεπω απο τη μερα που βγηκε και παιζει στα 9-10 σε ολα τα site και οχι μονο απο reviewers αλλα και απο users.

Ακομα και το dark souls 3 που ειναι πολυ ωραιο απ οσο ακουγεται και παρομοιο,το εχω πετυχει σε αρκετα review να παιρνει και 6-7,αλλα το bloodborne οπου και να κοιταξα δε πεφτει κατω απο 9-10.

Αν δεν έχεις επαφή με souls games και παίρνεις games ανάλογα με τις "βαθμολογίες" και το hype train από τα fan bois οφείλω να σε προειδοποιήσω ότι ειδικά για τα soulsborne ότι είναι ιδιαίτερα games και θα πρέπει να προσαρμοστείς εσύ στις ανάγκες τους και όχι αυτά στις δικές σου. Αν έχεις υπομονή και μαθαίνεις από τα λάθη σου έχει καλώς, αλλιώς προβλέπω σπασμένα dualshock και ps4s :-D .

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν έχεις επαφή με souls games και παίρνεις games ανάλογα με τις "βαθμολογίες" και το hype train από τα fan bois οφείλω να σε προειδοποιήσω ότι ειδικά για τα soulsborne ότι είναι ιδιαίτερα games και θα πρέπει να προσαρμοστείς εσύ στις ανάγκες τους και όχι αυτά στις δικές σου. Αν έχεις υπομονή και μαθαίνεις από τα λάθη σου έχει καλώς, αλλιώς προβλέπω σπασμένα dualshock και ps4s :-D .

Και η βαθμολογιες εχουν μια βαση πιστευω.Οταν ενα παιχνιδι ειναι στα top 5 παντου,απο τους δικους μας unboxholics μεχρι και τα ξενα σαιτ ε δε μπορω να πω οτι περναει απαρατηρητο.

Τωρα οσον αφορα για τις αναγκες θεωρω τον εαυτο μου απο μετριο εως καλο gamer οποτε θα του δωσω μια ευκαιρια.

Δημοσ.

Το θέμα είναι το δικό σου top 5 και όχι των unboxholics :mad: . Πχ εγώ ακούω wow και lol και βγάζω σπυριά δεν μου λέει κάτι αν είναι στο "top 5" του μισού πλανήτη.

Δημοσ.

Επισης το game of the year το βρισκω μονο σε 2 καταστηματα και σχετικα ακριβο,αξιζει να περιμενω η να παω στο απλο;

Δυστηχως επαισες σε περιοδο που δεν υπαρχει αποθεμα και οι τιμες ειναι οντως τσιμπημενες. Κοιταξε και σε αγγελιες μπας και εισαι τυχερος και το βρεις στα 25ευρω.

Και η βαθμολογιες εχουν μια βαση πιστευω.Οταν ενα παιχνιδι ειναι στα top 5 παντου,απο τους δικους μας unboxholics 

Μιλας για το site που επειδη ο συγκεκριμενος γνωστος reviewer εχει παθος με τα παιχνιδια,εχει βαλει σε ολα(DS2,DS3,bloodborne)10ρι με το καλημερα(χωρις καν να υπολογιζουμε τα dlc τους).Δεν το λες και πολυ αντικειμενικο review αυτο....

• Like 1
Δημοσ.

20 προσπαθειες χθες στον Ludwig, 3 φορες solo, 17 φορες με βοηθεια απο summoned npc.. 6-7 φορες πηγα στο 2ο σταδιο.. ολες FAIL.
Μιλαω για NG+ στο dlc... Rage 14 φορες απο τις 20 τουλαχιστον.. Νταξει ρε.. πρωτο boss του DLC και δεν μπορω να το περασω..

Ελπιζω σημερα να σταθω πιο τυχερος.. Με Burial Blade +10 ζοριστηκα.. Με Saw Cleaver +9 και bolt/fire papers πηγε λιγο καλυτερα.. Με Whirligig Saw +9 fire paper ακομα καλυτερα.. 121lvl... Σημερα θα κανω λιγο overlvl να δωσω λιγα ακομα στο str να ξαναπαω και ο Θεος βοηθος.. Αυτο που λεει στο intro show us mercy πραγματικα αρχισα να το φωναζω και εγω.. Δεν παλευεται! Η φράση "με ξεκωλ*ασε" ειναι πολυ light πραγματικα.

• Like 1
Δημοσ.

20 προσπαθειες χθες στον Ludwig, 3 φορες solo, 17 φορες με βοηθεια απο summoned npc.. 6-7 φορες πηγα στο 2ο σταδιο.. ολες FAIL.

Μιλαω για NG+ στο dlc... Rage 14 φορες απο τις 20 τουλαχιστον.. Νταξει ρε.. πρωτο boss του DLC και δεν μπορω να το περασω..

Ελπιζω σημερα να σταθω πιο τυχερος.. Με Burial Blade +10 ζοριστηκα.. Με Saw Cleaver +9 και bolt/fire papers πηγε λιγο καλυτερα.. Με Whirligig Saw +9 fire paper ακομα καλυτερα.. 121lvl... Σημερα θα κανω λιγο overlvl να δωσω λιγα ακομα στο str να ξαναπαω και ο Θεος βοηθος.. Αυτο που λεει στο intro show us mercy πραγματικα αρχισα να το φωναζω και εγω.. Δεν παλευεται! Η φράση "με ξεκωλ*ασε" ειναι πολυ light πραγματικα.

Και που να δεις τη συνέχεια...

Δημοσ.

Ω ρε μλκ... την ωρα και την στιγμη που δεν συνεχισα το dlc πριν τον κερατα τον Gehrman.

Ηθελα να το παιξω μαγκας ε? Ρουφ δε τρομπον τωρα μλκ..

Δημοσ.

Ω ρε μλκ... την ωρα και την στιγμη που δεν συνεχισα το dlc πριν τον κερατα τον Gehrman.

Ηθελα να το παιξω μαγκας ε? Ρουφ δε τρομπον τωρα μλκ..

Μια από τα ίδια :P

Ήθελα να τελειώσω το NG και μου έμεινε το DLC για NG+

Εγώ το έχω παρατήσει στο First Vicar και δεν με βλέπω να ασχολούμαι άλλο...

Ο Ludwig με Summon είναι αρκετά εύκολος First try τον έβγαλα, απλά τρέχα και άσε το Boss να κάνει Focus το NPC και εσύ σακάτεψε τον παράλληλα 

Δημοσ.

Μια από τα ίδια :P

Ήθελα να τελειώσω το NG και μου έμεινε το DLC για NG+

Εγώ το έχω παρατήσει στο First Vicar και δεν με βλέπω να ασχολούμαι άλλο...

Ο Ludwig με Summon είναι αρκετά εύκολος First try τον έβγαλα, απλά τρέχα και άσε το Boss να κάνει Focus το NPC και εσύ σακάτεψε τον παράλληλα 

Ναι αυτο κανω, ψιλοβρηκα το pattern για το πρωτο stage.. στο δευτερο σακατευει τον npc βιάζει και εμενα που εχω κρυφτει σε μια γωνιτσα και κλαιω και ειμαστε ολοι χαρουμενοι..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...