Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολα μπορεις να τα βγαλεις , μεινε κοντα στα ποδια του και χωσε :P

Σοβαρα?Γιατι εγω πιστευω οτι με το τσεκουρι που πηρα δε προκεται να το βγαλω ποτε? :P

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ολα τα αρχικα οπλα ειναι μια χαρα για να βγαλεις ολοκληρο το παιχνιδι, ειδικα το axe ειναι και το πιο beginner friendly, αν δεν εχεις ξαναπαιξει οπως ειπες θα σε φαινεται περιεργο, μαθε το moveset κ δεν θα εχεις θεμα  ^_^

Δημοσ.

Ξερω οτι θα εχουν 1000ειπωθει καποια πραγματα αλλα πρωτη φορα παιζω soul και bloodborne και γυρναω σα την αδικη καταρα απο χθες μονο στην central yarnam και οταν φτανω στο διαδρομο που οδηγει στον πρωτο boss (beast) στριβω με το βρακι χεσμενο.Μια φορα πηγα τρεχοντας και καταλαθος χωρις να ξερω οτι εκει εχει boss και εχασα,προλαβα να κανω 1-2 dodge και τπτ αλλο.

Ειμαι 10 λεβελ,μπορω να το βγαλω η να περιμενω?

Το μονο που εχω καταφερει μεχρι στιγμης ειναι να παρω μια καινουρια armor απο τους υπονομους.

Προσωπικα θα σου προτεινα να ασχοληθεις λιγο παραπανω με το εν λογω παιχνιδι και αν δεν δεις φως στο τουνελ να κοιταξεις καλυτερα για το Dark Souls 3 που λογω της ασπιδας που εχει ειναι πιο ευκολο απο το bloodborne για αρχαριους.

Καλα ειδικα στα dlc προβλεπω controller εξω απο μπαλκονια :P

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικα θα σου προτεινα να ασχοληθεις λιγο παραπανω με το εν λογω παιχνιδι και αν δεν δεις φως στο τουνελ να κοιταξεις καλυτερα για το Dark Souls 3 που λογω της ασπιδας που εχει ειναι πιο ευκολο απο το bloodborne για αρχαριους.

Καλα ειδικα στα dlc προβλεπω controller εξω απο μπαλκονια :P

Ξαναπηγα μετα τη παροτρυνση του najinblue3 και του εφαγα τη μιση ζωη αλλα εχασα παλι.Βεβαια ο μλκας πηγα χωρις μολοτοφ και ισως το εβγαζα.

Επισης εβγαλα και εναν αλλον περιεργο που φορουσε μια μασκα σαν πουλι και ειχε 2 σπαθια και μου εδωσε ενα οπλο,το οποιο θα παρω σε λιγο μολις μπω να δω τι κανει.

Πρεπει να ομολογησω ομως οτι ο συγκεκριμενος με γλεντουσε ασχημα ηταν πολυ γρηγορος μεχρι που κολλησε πισω απ κατι ξυλα και δε μπορουσε να με χτυπησει και τον εβγαλα ετσι.

Ναι τον εβγαλα με πουστια το ομολογω. 

Το Darksouls 3 ηταν στο προγραμμα αλλα το εφαγε λαχανο το nioh το οποιο ακομα δεν εχω παιξει σχεδον καθολου.Θα δειξει.

Eπισης,οταν κανω dodge και μεχρι να παω καταπανω τους παλι ξεκινανε αλλη επιθεση,υπαρχει καποιος συνδιασμος μετα το dodge ωστε να πηγαινω πιο γρηγορα για επιθεση?

Δημοσ.

Ξαναπηγα μετα τη παροτρυνση του najinblue3 και του εφαγα τη μιση ζωη αλλα εχασα παλι.Βεβαια ο μλκας πηγα χωρις μολοτοφ και ισως το εβγαζα.

Επισης εβγαλα και εναν αλλον περιεργο που φορουσε μια μασκα σαν πουλι και ειχε 2 σπαθια και μου εδωσε ενα οπλο το οποιο θα παρω σε λιγο μολις μπω να δω τι κανει.

Πρεπει να ομολογησω ομως οτι ο συγκεκριμενος με γλεντουσε ασχημα ηταν πολυ γρηγορος μεχρι που κολλησε πισω απ κατι ξυλα και δε μπορουσε να με χτυπησει και τον εβγαλα ετσι.

Ναι τον εβγαλα με πουστια το ομολογω. 

Το Darksouls 3 ηταν στο προγραμμα αλλα το εφαγε λαχανο το nioh το οποιο ακομα δεν εχω παιξει σχεδον καθολου.Θα δειξει.

Γενικα εχω την εντυπωση οτι διαλεξες πολυ βαρβατα παιχνιδια. Αν τα βρεις σκουρα με το bloodborne θα σου προτεινα να το πουλαγες το παιχνιδι και δεν το λεω ειρωνικα. Κακα τα ψεμματα και αυτο και το nioh και εν μερη τα dark souls δεν ειναι παιχνιδια για ολους.

Αλλοι εχουν σπασει controller απο τα νευρα τους.

Δημοσ.

Γενικα εχω την εντυπωση οτι διαλεξες πολυ βαρβατα παιχνιδια. Αν τα βρεις σκουρα με το bloodborne θα σου προτεινα να το πουλαγες το παιχνιδι και δεν το λεω ειρωνικα. Κακα τα ψεμματα και αυτο και το nioh και εν μερη τα dark souls δεν ειναι παιχνιδια για ολους.

Αλλοι εχουν σπασει controller απο τα νευρα τους.

Και το nioh τοσο δυσκολο ειναι σοβαρα μιλας?Δεν εχω ασχοληθει καθολου σχεδον.

Θα τα τερματισω το 2020

Kαλα δε περιμενα και πολλα,οταν ερχομαι απο tomb raider και uncharted μαλλον συνηθισα τα ευκολα.

Δημοσ.

Ευκαιρια να μαθεις τα δυσκολοτερα, αποψη μου, bloodborne ειναι για μενα το καλυτερο παιχνιδι της κονσολας με αρκετο περιεχομενο και αξιζει να ασχοληθεις, και εγω στην αρχη τα βρισκα σκουρα και ολοι μας και τωρα κανω runs σε ενα 2ωρο, μην απογοητευεσαι

οσο για το Nioh, ειναι παιχνιδαρα ( καλυτερο απο ds3)  κ με πολυ περισσοτερο περιοχομενο, εκανες πολυ καλη επιλογη, μη διανοηθεις να τα παρατησεις

για το beast, μεινε κοντα και κανε κυκλους γυρω του, θα το μαθεις το pattern μην μασας  ^_^

• Like 1
Δημοσ.

Αρχισε να ετοιμαζεσαι απο τωρα για τον Father Gas που ακολουθει.. αν εχεις και τιποτα ηρεμιστικα εχε τα διπλα καλου κακου..

• Like 2
Δημοσ.

Ευκαιρια να μαθεις τα δυσκολοτερα, αποψη μου, bloodborne ειναι για μενα το καλυτερο παιχνιδι της κονσολας με αρκετο περιεχομενο και αξιζει να ασχοληθεις, και εγω στην αρχη τα βρισκα σκουρα και ολοι μας και τωρα κανω runs σε ενα 2ωρο, μην απογοητευεσαι

οσο για το Nioh, ειναι παιχνιδαρα ( καλυτερο απο ds3)  κ με πολυ περισσοτερο περιοχομενο, εκανες πολυ καλη επιλογη, μη διανοηθεις να τα παρατησεις

για το beast, μεινε κοντα και κανε κυκλους γυρω του, θα το μαθεις το pattern μην μασας  ^_^

Δεν ειπα να μην ασχοληθει. Ειπα οτι αν δει οτι τα βρισκει πολυ σκουρα και αρχιζουν και τον πιανουν εντονα τα νευρα του ν το παρατησει. Δεν αξιζει να αποκτησει ο αλλος ψυχολογικα για ενα παιχνιδι,δεν ειναι για ολους αυτα τα παιχνιδια,και δεν ειναι θεμα casual ή pro.

• Like 1
Δημοσ.

Αν αυτο το game υπηρχε εποχες ps1 καθε 2 μερες θα ψαχναμε για μοχλο, αυτο ειναι το μονο σιγουρο..

Εδω με το need for speed ειχα σπασει μοχλο τοτε φαντασου τι θα γινοταν με το Bloodborne..

• Like 1
Δημοσ.

Μη πουλάς τίποτα αν σου αρέσει αυτό που παίζεις και ας χάνεις, με λίγη επιμονή θα μπεις στο πνεύμα

• Like 2
Δημοσ.

Το cleric beast το εβγαλα 10 λεβελ και σημερα πηγα στον paul gascoigne 15 λεβελ και του αφησα μιση ζωη μονο με τσεκουριες,θα δοκιμασω παλι με το kickhammer που θα παρω σημερα + μολοτοφ.Music box δυστυχως δεν εχω.

Η μαλκια ειναι οτι μετα απο χρονια και καψιμο με τοσα και τοσα games πηγα μια βολτα με τη γυναικα και σκεφτομουν τι θα κανω στο παιχνιδι αργοτερα.Τελευταια φορα που το επαθα αυτο ηταν με το skyrim το πρωτο στο pc.

• Like 1
Δημοσ.

Το music box και που δεν το έχεις δε πειράζει... χρησιμοποίησε τα tombstones να τον cheesάρεις, αν δεν ήθελε ο Miyazaki να το κάνεις αυτό δεν θα τα είχε στο πεδίο μάχης  :lol:  :lol:  :lol:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...