namastegt Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 εχω παει τρεις φορες και μολις με βλεπει μου κανει φουλ επιθεση. μπορω να κανω κατι να την κουλαρω; επισης αν ξερει καποιος που βρισκο κυαλι;
ileos10 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 εχω παει τρεις φορες και μολις με βλεπει μου κανει φουλ επιθεση. μπορω να κανω κατι να την κουλαρω; επισης αν ξερει καποιος που βρισκο κυαλι; Επίσης έχασες την πιο δυσκολη μάχη του game με έναν Hunter.το κυαλι νομίζω βρίσκεται στο cathedral ward. 1
Alastor192 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Εγω το ξαναρχισα χθες μετα απο 1-2 χρονια και καθαρισα Cleric Beast και Father Gascoine. Το campaign του παιχνιδιου ειναι επος ,το horror vibe που εκπεμπει το παιχνιδι ειναι απιθανο. Τρομερο soundtrack,ατμοσφαιρα,εχθροι και level design. Ειναι λες και το ξαναπαιζω πρωτη φορα. Και το παιχνιδι οσο προχωρα γινεται περισσοτερο horror,ανυπομονω να φτασω στις μετεπειτα πιστες. Και θυμηθηκα και το soundtrack του hypogean gaol οταν ειχα πρωτοπαει,τι silent hill κ μλκιες https://www.youtube.com/watch?v=tuHzagjqOLU 5
JohnTehGreek Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Τι να πούμε για αυτό το παιχνίδι ρε μάγκες; Από που να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς; Το καλύτερο παιχνίδι της γενιάς με τεράστια διαφορά. Γιαυτό νευριάζω όταν λέει ο Miyazaki ότι αφήνει τα souls παιχνίδια για να φτιάξει τα Armored core, τον ορισμό Μπούρδας παιχνιδιού... 2
Alastor192 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δεν τα αφηνει. Απλα θα φτιαξει και αλλα παραλληλα,πλεον το στουντιο εχει μεγαλωσει
ikaruga24 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Τι να πούμε για αυτό το παιχνίδι ρε μάγκες; Από που να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς; Το καλύτερο παιχνίδι της γενιάς με τεράστια διαφορά. Γιαυτό νευριάζω όταν λέει ο Miyazaki ότι αφήνει τα souls παιχνίδια για να φτιάξει τα Armored core, τον ορισμό Μπούρδας παιχνιδιού... Εδώ διαφωνούμε φίλε μου. Τα Armored Core είναι η επιτομή του hardcore gamer. Απλά δεν σου αρέσει η θεματολογία αλλά σαν παιχνίδια είναι πραγματικά εκπληκτικά άσχετα αν είναι ιδιαίτερα και αν έχουν αρκετά υψηλό κατώφλι που πρέπει να περάσει κάποιος πριν αρχίσει να περνάει πραγματικά καλά μαζί τους. 2
ileos10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Το τελειωσα κ γω το επος!!!!Best game ever made...Aν και Overleved (125 level πλεον) οποιος θελει κανα co-op η βοηθεια ας με κανει Add Psn: marebito666
ikaruga24 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 125 level; Το ξεφτίλησες ρε συ. Εγώ είμαι 122 σε NG+ μέσα στο old hunters DLC και δυστυχώς είμαι αρκετά αδύναμος επιθετικά γι αυτό. Απλά βαριέμαι να φαρμάρω για καλύτερα gems. Μάλλον θα το ξεκινήσω από την αρχή με διαφορετικό built και θα μπω στο old hunters DLC στο πρώτο playthrough γιατί σε NG+ είναι κουραστικό.
ileos10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 125 level; Το ξεφτίλησες ρε συ. Εγώ είμαι 122 σε NG+ μέσα στο old hunters DLC και δυστυχώς είμαι αρκετά αδύναμος επιθετικά γι αυτό. Απλά βαριέμαι να φαρμάρω για καλύτερα gems. Μάλλον θα το ξεκινήσω από την αρχή με διαφορετικό built και θα μπω στο old hunters DLC στο πρώτο playthrough γιατί σε NG+ είναι κουραστικό. δεν μπηκα ακομα σε new+.εκανα κ τα 3 endings(με τα saves).αφησα το moon presence μονο.Τωρα μπαινω για κανα co-op και dungeons.χτες βρηκα αρκετο κοσμο να βοηθησω σε ebrietas και rom αλλα μαλλον οι summons ηταν σε new+ γιατι δεν εκανα κ πολυ damage.??(saw cleaver 10+)
keropi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Το είδατε το άλλο που πρόσφατα βρέθηκε το mob variant " Flaming Undead Giant" στα chalice; Είναι να απορεί κανείς τί άλλο δεν έχει βρεθεί - εκτός από τα runes που λείπουν... https://fextralife.com/bloodborne-enemy-rediscovered-2017/ 4
Alastor192 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 και εγω το τελειωσα προχτες για δευτερη φορα,Με το που πηρα τα blades of mercy εκοβα κωλους,το παιχνιδι μπηκε σχεδον σε easy mode. Μεχρι που πηρα το Rakuyo και εκει ηταν που ημουν OP.Καταρχην θυμαμαι στο πρωτο playthrough ειχα τεραστιο προβλημα με Orphan of Kos και Laurence,αυτη την φορα ειχα γυρω στα 5 deaths στον καθενα. Γενικα τα 3 top δυσκολοτερα bosses πρεπει να ταν Orphan,Laurence και Ebrietas οπου ειχα γυρω στα 4-5 deaths στο καθενα. Ολα τα υπολοιπα ειχα γυρω στο 1-2 deaths και αλλα τα εβγαλα και flawless. Παντως οι normal εχθροι δεν συγχωρουν,γενικα μ'αρεσε αρκετα το επιπεδο δυσκολιας που εχουν στο Bloodborne.
vrwmiaris Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 και εγω το τελειωσα προχτες για δευτερη φορα,Με το που πηρα τα blades of mercy εκοβα κωλους,το παιχνιδι μπηκε σχεδον σε easy mode. Μεχρι που πηρα το Rakuyo και εκει ηταν που ημουν OP.Καταρχην θυμαμαι στο πρωτο playthrough ειχα τεραστιο προβλημα με Orphan of Kos και Laurence,αυτη την φορα ειχα γυρω στα 5 deaths στον καθενα. Γενικα τα 3 top δυσκολοτερα bosses πρεπει να ταν Orphan,Laurence και Ebrietas οπου ειχα γυρω στα 4-5 deaths στο καθενα. Ολα τα υπολοιπα ειχα γυρω στο 1-2 deaths και αλλα τα εβγαλα και flawless. Παντως οι normal εχθροι δεν συγχωρουν,γενικα μ'αρεσε αρκετα το επιπεδο δυσκολιας που εχουν στο Bloodborne. Δηλαδή ο hunter στο ναό, που είναι η Amelia τον έβγαλες εύκολα ε;
Spartan117 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Πρέπει να το ξαναπαίξω σε κάποια φάση, από τα αγαπημένα μου games αυτή τη γενιά(και γενικώς). Κρίμα που δεν βγάλανε Pro patch. 1
Alastor192 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 ο hunter στον ναο δεν ειναι boss,παντως δεν τον επαιξα γιατι εγινε fail με το quest της Eileen. Υποτιθεται χανεται αφου σκοτωσω τον Rom,αλλα πηγα στο Oedon Tomb πριν τον Rom και δεν ηταν εκει.Στον ναο παλεψα την Eileen και την καθαρισα ευκολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα