najinblue3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=4OdLgsZOM14 unused content part 1, βασικα μου αρεσαν καποια μοντελα 2
ileos10 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημερα.Μετα απο 2 μηνες απεριοριστης απολαυσης και(ΥOU DIED)Πηρα το Platinum επιτελους!!Ξερει κανεις τι παιζει για το free theme που δινει η Sony?? Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2017 από ileos10 1
keropi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 ^ κάποια στιγμή θα σου έρθει στο email που έχεις δηλωμένο στο psn
ileos10 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 εκανα και co op σε chalice dungeons με τον epicnamebro live στο stream του!!Μεγαλη αρρωστια το Bloodborne.εχω αρρωστησει και τα βλεπω ολα Βlood 1
suedehead7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Είμαι lvl 315, το είχα παρατήσει για κανά χρόνο λόγω dark souls 3, το ξεκίνησα πάλι για το 8 playthrough, το παιχνίδι είναι απλά αριστούργημα.. Η μουσική μεγαλειώδης! Υποκειμενικά μιλάω, είναι ό,τι καλύτερο έχω παίξει σε videogame! 1
StormGr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Ρε σατανάδες σταματήστε να το εκθειαζετε τόσο πολυ. Ούτε καν παίζω τέτοιου είδους παιχνίδια γιατί είμαι ψιλό ανικανος αλλα με ψήνετε να το αγοράσω και στην τελικη θα σπάσω καμια τηλεόραση απο τα άπειρα deaths ,χαχαχα
ikaruga24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μέσα στο παιχνίδι είναι και αυτό. Το παιχνίδι ανεξάρτητα από το τι μπορείς και τι δεν μπορείς να παίξεις πρέπει να το έχεις και να ασχολείσαι όσο μπορείς. Το εικαστικό του και η "καθαρότητα" του κερδίζουν άπαντες που μπορούν να ξεχωρίζουν κάποια πράγματα. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Βλέπει κανείς GOTY Awards? Κάνανε tease το Bloodborne 2 ή μου φάνηκε; Με βλέπω να λιποθυμάω!!! 2
KimZonkUg Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Βλέπει κανείς GOTY Awards? Κάνανε tease το Bloodborne 2 ή μου φάνηκε; Με βλέπω να λιποθυμάω!!! https://youtu.be/iWFgvbf_Zu8 Δε ξέρω αν είναι sequel ή νέο ip αλλά μια ανατριχίλα τη νιώθεις.... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ πάλι το έχω αφήσει στο old hunters στον δρόμο για τον τελικό, όλο ψοφο έτρωγα από καρχαρίες, ούτε το πηγάδι δεν κατάφερα να βγάλω. Πρέπει να ξανακατέβει νομίζω .
anthony_88 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μαλλον για το shadow tower ειναι το teaser απο οτι γραφεται στο reddit.
keropi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 ^ τα ίδια λέγανε και για το ΒΒ πάντως με το teaser του και βγήκε άσχετο στο τέλος... πολύ απλά με αυτό το "teaser" δεν καταλαβαίνεις απολύτως τίποτα για το τί μπορεί να είναι ΛΟΛ
Alastor192 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Παντως πιστευω θα υπαρξει κανονικο announcement στην PSX σημερα τα ξημερωματα. Το teaser ηταν ξεκαθαρα για να κινησει το ενδιαφερον των χθεσινων για σημερα
JohnTehGreek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Παρακαλάω να είναι Bloodborne 2, όχι πως θα με πείραζε να είναι ένα SoulsBorne παιχνίδι σε άλλο Setting. Τώρα αυτά που ακούγονται για Τenchu κτλ. δεν με τρελαίνουν. Αν και τα αποκλείω σαν πιθανότητες. Θα μάθουμε σύντομα στην PSX (η οποία είναι σήμερα τα ξημερώματα ή αύριο τα ξημερώματα; )
ilos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Παντως πιστευω θα υπαρξει κανονικο announcement στην PSX σημερα τα ξημερωματα. Το teaser ηταν ξεκαθαρα για να κινησει το ενδιαφερον των χθεσινων για σημερα Το μόνο που ανακοίνωσαν ήταν το medievil remaster 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα