Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, namastegt είπε

καλησπερα

εχω τελειωσει το τριτο playthrough μπας και καταφερω να δω το  true ending.Αλλα πιστευω οτι  πρεπει να εκανα παλι βλακεια!!

μιλησα με τον γερο αλλα δεν εκανα consume τα umbilical cords πριν του μιλησω και εχω ξεκινησει το fight μαζι του αλλα δεν τον εχω νικησει ακομα.

Το ερωτημα που θελω να θεσω ειναι; αν τα κανω consume τωρα και τον παιξω,θα μπορεσω να δω το secret boss ή παμε για τεταρτο playthrough.

Οτι και να γινει,δεν εχεις αλλη επιλογη. Υποθετω θα το παιξεις το boss αν τα κανεις consume

• Like 1
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Alastor192 είπε

Οτι και να γινει,δεν εχεις αλλη επιλογη. Υποθετω θα το παιξεις το boss αν τα κανεις consume

θα το παιξω και οτι γινει,γιατι δεν το κοβω να ξανακανω 4 playthrough συντομα.

ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Τα fps σε real time πως τα βλέπετε ρε παιδιά;

Έχω και εγώ το pro και θέλω να βλέπω σε τι fps είμαι.

Εγώ πάντως αντιλαμβάνομαι πολύ εύκολα τα drop που τρώω, και ότι δεν παίζω καρφωτα στα 60. 

Και γω είχα αυτή τν απορία, πως είναι δυνατόν να μην κρατάει τα fps και σε σκηνές χωρίς πολλά npc... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Lecter D είπε

Εγώ πάντως αντιλαμβάνομαι πολύ εύκολα τα drop που τρώω, και ότι δεν παίζω καρφωτα στα 60.

60? Tί 60 φίλε μου!

Το παιχνίδι παλεύει να κρατηθεί στα 30 ακόμα και στο PS4 Pro. Δεν θα τα βάψουμε και μαύρα βέβαια. Τέτοια παιχνίδια είναι απόλαυση ούτως ή άλλως να τα παίζεις.

Δές εδώ πώς είναι τα 60fps:

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ.

^ έκανα ένα playthrough με το PRO δεν μου φάνηκε  να είδα πουθενά κάτω από 30 όπως στο απλό... μήπως δεν έχεις ανοιχτό το BOOST στις επιλογές;

Δημοσ.

Yποθετικα με το boost δεν επρεπε να πεφτει ουτε 1 frame, απ οσο εχω διαβασει δεν εχει τεραστιες διαφορες, σιγουρα ομως τα framedrops πρεπει να ειναι λιγοτερα, το reddit ειναι γεματο με συγκρισεις pro / base model

Δημοσ.

Εγώ,  με την προ έκδοση, έχω φάει drop και στα ~10 fps, μου θύμισε Windows xp χωρίς drivers στη κάρτα γραφικών. 

Μου φαίνεται απαράδεκτο για 400ε Κονσόλα να γίνεται κάτι τέτοιο. Η απαράδεκτο για το γράψιμο του αλγόριθμου του παιχνιδιού. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lecter D είπε

Εγώ,  με την προ έκδοση, έχω φάει drop και στα ~10 fps, μου θύμισε Windows xp χωρίς drivers στη κάρτα γραφικών. 

Μου φαίνεται απαράδεκτο για 400ε Κονσόλα να γίνεται κάτι τέτοιο. Η απαράδεκτο για το γράψιμο του αλγόριθμου του παιχνιδιού. 

δε φταιει η κονσολα, το παιχνιδι ειναι γραμμενο ετσι, εμενα δε με χαλασανε τα drops σε κανενα σημειο, και εχω παιξει παρα πολλες ωρες και συνεχιζω, το παιχνιδι ειναι αριστουργημα σε ολους τους αλλους τομεις, τα συχνα frames drops τα συγχωρω :P

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

δε φταιει η κονσολα, το παιχνιδι ειναι γραμμενο ετσι, εμενα δε με χαλασανε τα drops σε κανενα σημειο, και εχω παιξει παρα πολλες ωρες και συνεχιζω, το παιχνιδι ειναι αριστουργημα σε ολους τους αλλους τομεις, τα συχνα frames drops τα συγχωρω :P

Εμένα τα drops δυστυχώς με ξενερώνουν απίστευτα... 

Το παιχνίδι παίζοντας τώρα καμία 10αρια ώρες δεν με έχει ενθουσιάσει τρομερά, ούτε καν στο 50%. Βέβαια είναι νωρίς ακόμα και θα του δώσω τον χρόνο που του αρμόζει. 

Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα ως προς τι το θεωρείτε αριστούργημα ... Ίσως σε καμία δύο εβδομάδες να έχω καλύτερη άποψη θα δείξει. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Lecter D είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα ως προς τι το θεωρείτε αριστούργημα ... Ίσως σε καμία δύο εβδομάδες να έχω καλύτερη άποψη θα δείξει. 

Ατμοσφαιρα,μουσικη,καινουργιο IP(κατι το ξεχωριστο δηλαδη)και παει λεγοντας.

Δημοσ.

By the way,οσοι εχουν μονο το base game,ειτε αγορασμενο ειτε απτο free του PS +, και θελετε να παρετε και το Old Hunters,το εχει προσφορα στα 7€ μεχρι τις 22.του μηνα. Για οσους δεν εχουν PS+,αλλα ενδιαφερονται να αγορασουν το παιχνιδι,ειναι στα 20€ το GOTY Edition στο PS Store. 

Για 7€ το Old Hunters ειναι εξαιρετικη τιμη,το προτεινω ανεπιφυλακτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει 10fps δεν παίζει να έπεσε - κάτι άλλο φταίει, ίσως ήσουν online με κανέναν που είχε 56Κ modem και δεν έκανε sync το παιχνίδι :lol:

Πάντως για όσους το πήρανε δωρεάν το παιχνίδι με το plus και δεν ενθουσιάζονται εγώ το βρίσκω απολύτως λογικό γιατί αν όντως κάποιος γούσταρε τέτοια παιχνίδια θα το είχε πάρει με το που κυκλοφόρησε. Είναι σα να δώσουν το GTA5 δωρεάν - προσωπικά ούτε install δε θα το κάνω - γούστα κτλ κτλ κτλ

Τα *souls είναι ιδιαίτερα παιχνίδια , μη το ξεχνάμε αυτό. 

Επεξ/σία από keropi
  • Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, keropi είπε

Εντάξει 10fps δεν παίζει να έπεσε - κάτι άλλο φταίει, ίσως ήσουν online με κανέναν που είχε 56Κ modem και δεν έκανε sync το παιχνίδι :lol:

Πάντως για όσους το πήρανε δωρεάν το παιχνίδι με το plus και δεν ενθουσιάζονται εγώ το βρίσκω απολύτως λογικό γιατί αν όντως κάποιος γούσταρε τέτοια παιχνίδια θα το είχε πάρει με το που κυκλοφόρησε. Είναι σα να δώσουν το GTA5 δωρεάν - προσωπικά ούτε install δε θα το κάνω - γούστα κτλ κτλ κτλ

Τα *souls είναι ιδιαίτερα παιχνίδια , μη το ξεχνάμε αυτό. 

Ετσι ακριβως   ειναι .

Ειναι σαν να  κατεβασω εγω το  Fifa   αν το  δωσουν δωρεαν (που και να με πληρωναν δεν εδινα ουτε 10 λεπτα απο το χρονο μου να ασχοληθω ) και να εμπαινα μετα να γραψω σχολια για το ποδοσφαιρακι .

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Lecter D είπε

Το παιχνίδι παίζοντας τώρα καμία 10αρια ώρες δεν με έχει ενθουσιάσει τρομερά, ούτε καν στο 50%. Βέβαια είναι νωρίς ακόμα και θα του δώσω τον χρόνο που του αρμόζει. 

Το Bloodborne και η σειρά Souls δεν είναι παιχνίδια mainstream που θα ενθουσιάσουν την μεγαλήτερη μερίδα του κόσμου. Είναι παιχνίδια με κάποιες ιδιαιτερότητες και απευθύνονται σε κοινό με συγκεκριμένα γούστα. 

Για μένα, το Bloodborne ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έπαιξα μέχρι στιγμής αυτή τη γενιά ανεξαρτήτως format.

Είμαι ένας από αυτούς που το θεωρούν αριστούργημα γιατί: Μου άρεσε η ατμόσφαιρα του, το στήσιμο του κόσμου του, τα κρυμμένα μυστικά, η εξερεύνηση, το lovecraftian στόρυ, το soundrack, ο μηχανισμός μάχης, οι εχθροί και φυσικά η πρόκληση που προσφέρει γενικά. Δεν είναι βέβαια για όλους αυτά.

Εγώ θα σου πρότεινα να συνεχίσεις λίγο ακόμα αλλά αν δεν σε τραβάει, καλύτερα να ασχοληθείς με κάτι άλλο. Δεν νομίζω να αλλάξει η γνώμη σου προχωρόντας μιας και το παιχνίδι σε βάζει στο κλίμα από νωρίς.

Το μόνο που με χάλασε στο παιχνίδι είναι φυσικά τα τεχνικά προβλήματα. Δυστυχώς η From δεν είναι η καλύτερη σε αυτά τα θέματα. Και τι δεν θα έδεινα για μια μεταφορά στο PC αλλά δυστυχώς το IP ανήκει στη Sony... 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Lecter D είπε

Φιλε παιζεις bloodborne  και ασχολεισαι με frames???ιεροσυλια

ειναι σαν να εχεις την monica belucci και να κοιτας τι παπουτσια φοραει

Και ναι το bloodborne ειναι η belucci των games...B)

Επεξ/σία από ileos10
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...