Danbo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Παιδια καλησπερα..Θελω να κανω μια ερωτηση.. Υπαρχει περιπτωση σε καποιο σκυλο,στον οποιο να εχω βρει τσιμπουρια πανω του αρκετα και 2-3 σε μεγαλο μεγεθος απο αυτα στη φωτο αυτη http://responsibledogparentsefzoia.blogspot.gr/2013/03/blog-post_14.htmlνα εχει κολλησει ερλιχιωση αλλα να μην εχει κανενα συμπτωμα? Ειδα οτι εχει χασει 2-3 κιλα αλλα ακουσα οτι ολα τα σκυλια χανουν βαρος το καλοκαιρι..Δεν εχει κανενα αλλο συμπτωμα,μπορει να εχει κολλησει? Απλα αυτο το διαστημα δεν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα για την εξεταση (μου ζητησαν 50 ευρω μαζι με την επισκεψη) (θα γινει απο την επομενη βδομαδα σιγουρα η εξεταση) και ηθελα να μου πειτε,αν εχει κολλησει που προφανως δεν το ξερω,θα υπαρξει προβλημα αν εγω της ξεκινησω την θεραπεια για την ερλιχιωση προληπτικα? Αν ας πουμε δεν εχει ερλιχιωση,και εγω της ξεκινησω την θεραπεια με τα χαπακια,θα υπαρχει καποιο προβλημα ή δεν παιζει ρολο?
Adon1s Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Εχει καποιο νόημα το να δωσεις χωρις λόγο φάρμακο στον σκύλο προληπτικά χωρίς να ξέρεις αν υπάρχει λόγος ; Πρεπει ΠΑΝΤΑ να προηγειται εξεταση κ μετα ΑΝ υπαρχει λογος να παρει το σκεύασμα. Ειναι ανουσιο και επιστημονικώς λάθος . Sent from my iPhone using Insomnia
Pintsie Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Ο δικός μου δεν εμφάνισε ποτέ συμπτώματα. Είδα ότι το έχει όταν του έκανα προληπτικά εξετάσεις για τσεκ απ. Μην του τα δώσεις χωρίς λόγο. :/ εσύ παίρνεις αντιβίωση χωρίς λόγο; Εξάλλου ποτέ δεν ξέρεις πώς θα δεχτεί τα φάρμακα ο σκύλος. Εμένα του έκανε πληγές πχ... Μην κάνεις κάτι και μετά τα πληρώνει διπλά κι ο σκύλος κι εσύ...
Adon1s Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Ποιο φάρμακο έκανε πληγες ; Ο.ο Sent from my iPhone using Insomnia
Pintsie Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 βιμπραμισίν λέγεται; αν ναι, αυτό. (αν θυμάμαι καλά). Το διάστημα που είχε την ερλιχείωση, δεν έτρωγε τίποτα. Του έπεσε λίγο τρίχωμα (σαν σποτς) και τον πόναγε σε εκείνα τα σημεία και τα έξυνε. Σύμφωνα με τον γιατρό, ο λόγος των πληγών ήταν επειδή το φάρμακο του προκαλούσε φαγούρα. Και από το ξύσιμο -μάλλον- γίνονταν οι πληγές. Γιατί με το που του κόψαμε το φάρμακο, έπαψαν και οι πληγές. Το λαιμουδάκι του ήταν ένα άτριχο κόκκινο πράγμα... και σε σημεία και η κοιλίτσα του.
Danbo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 βιμπραμισίν λέγεται; αν ναι, αυτό. (αν θυμάμαι καλά). Το διάστημα που είχε την ερλιχείωση, δεν έτρωγε τίποτα. Του έπεσε λίγο τρίχωμα (σαν σποτς) και τον πόναγε σε εκείνα τα σημεία και τα έξυνε. Σύμφωνα με τον γιατρό, ο λόγος των πληγών ήταν επειδή το φάρμακο του προκαλούσε φαγούρα. Και από το ξύσιμο -μάλλον- γίνονταν οι πληγές. Γιατί με το που του κόψαμε το φάρμακο, έπαψαν και οι πληγές. Το λαιμουδάκι του ήταν ένα άτριχο κόκκινο πράγμα... και σε σημεία και η κοιλίτσα του. Eγω δεν εχω τετοια συμπτωματα..Απλα εχασε 2 με 3 κιλα και εκανε εναν εμετο πριν 3 μερες κιτρινοπο αλλα χωρις αφρους κτλ.. Που ακουσα οτι αυτο το κανουν καποια σκυλια για να καθαρισουν το στομαχι τους.Δεν ξερω αν ισχυει..
keravnos21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ισως καποια φιλοζωικη μπορει να σε βοηθησει με τις εξετασεις απλα μην το αφησεις ετσι αν είναι οντως ερλιχιωση είναι σοβαρη ασθενεια.
Danbo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ισως καποια φιλοζωικη μπορει να σε βοηθησει με τις εξετασεις απλα μην το αφησεις ετσι αν είναι οντως ερλιχιωση είναι σοβαρη ασθενεια. Αν της ξεκινησω βιμπραμισιν δεν θα ειμαι καλυμμενος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα