Προς το περιεχόμενο

Halo: Master Chief Collection [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το game ειναι 45GB + 15 το multi... Αμα το παρεις το game απο το store (οπως εκανα εγω πχ) κατεβαινει ταυτοχρονα και το multi..;) αρα δεν θα χρειαζεσαι update day one..

• Like 1
Δημοσ.

ναι το λεει στο αρθρο που εδωσε ο millennium στην προηγουμενη σελιδα.το update το εδωσαν απο εχθες οποτε οποιος το εχει κατεβαζει!

Δημοσ.

Αν το έχεις πάρει από το Ελληνικό store λογικά τώρα ή το αργότερο στις 2:00 αν πάει με ώρα Αγγλίας θα μπορείς να το παίξεις.Αν το έχεις πάρει από Αμερικάνικο store λογικά θα ξεκλειδωθεί κατά τις 7:00

Δημοσ.

Απο hk store το ειχα στις 7 το απόγευμα που γυρισα σπίτι. Μιλάμε για μια απίστευτη συλλογή που έχει πέσει φοβερή δουλειά. Το καλυτερο μακραν remaster που βγήκε ποτέ.

• Like 1
Δημοσ.

Μulti θα παιχτει σημερα για λιγο.Θελω πρωτα να τα παρω σβαρνα να τα τελειωσω ολα και μετα θα ασχοληθω και με το multi.Ερχεται και το smash bros οποτε με βλεπω νεκρο σε εναν καναπε πανω :-D

• Like 4
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σημερα τελειωσα το Halo CE να πω εδω οτι ειναι η πρωτη μου επαφη με την σειρα Halo και οτι δεν παιζω multiplayer οποτε η κριτικη μου ειναι για το campain και μονο. Με κουρασε απιστευτα ο σχεδιασμος των πιστων μονοτονος και χωρις φαντασια τα ειδη των εχθρων ειναι περιορισμενα οπως και τα οπλα. θα προτιμουσα να εχει παραπανω πιστες μικροτερης διαρκειας

Δημοσ.

Το 2 ειναι 5 φορες καλυτερο στα παντα.Ξεκινα το και θα καταλαβεις.Επισης να θυμασαι οτι ειναι παιχνιδι το 1 που βγηκε σε κονσολα πριν 14 χρονια περιπου.

Δημοσ.

ναι το ξερω γι αυτο δεν ειχα και απαιτησεις απλα απο καποια σημειο και μετα με  κουρασε. Το 2 θα το ξεκινησω αυριο απ οτι διαβασα σε αυτο κανανε την καλυτερη δουλεια. Ισως κανω ενα διαλειμμα ελεω pokemon ruby θα δω περιμενω και το patch μπας και αρχισω και assasins

Δημοσ.

Το 2 ειναι 5 φορες καλυτερο στα παντα.Ξεκινα το και θα καταλαβεις.Επισης να θυμασαι οτι ειναι παιχνιδι το 1 που βγηκε σε κονσολα πριν 14 χρονια περιπου.

Το 2 καλύτερο από το πρώτο ; Ούτε με RPG όμως..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...