defacer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Το thread με το Smart ήταν επικό. Κόντεψα να πνιγώ με τη σαλάτα. 1
Pa0ki Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Πες στον φίλο σου να βάλει καρτοκινητό αφού δεν έχει λεφτά για συμβόλαιο
Fotis13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Σε όλους αξίζει να ζουν. Απλά κάποιοι θα ήταν καλύτερο για την ανθρωπότητα να μην αναπαράγονται. ΥΓ: Αυτός που κάνει χρήση κάποιας υπηρεσίας και μετά αρνείται να πληρώσει με οποιαδήποτε δικαιολογία δε λέγεται παραπονεμένος αλλά μαλάκας. κουωτ φορ εμφασις ., Μην τους λες τετοια ομως γιατι ειναι τσακωμενοι με την αληθεια και συγκλονιζεται το ειναι τους ,πεστους ας πουμε πως φταινε οι κακες εταιρειες και ο καπιταλισμος που ειναι πιο "ευπεπτο " και τους συμφερει .Μην τους αποδιδεις ευθυνες ,δεν ξερουν, δεν φταινε σε τιποτα ειναι σαν τα προβατα ενα πραγμα... Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2014 από Fotis13 8
defacer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Φυσικά δε φταίνε... Για του στραβού το δίκιο, υπάρχουν όντως περιπτώσεις που πραγματικά δε φταίει ο άλλος (τουλάχιστον ηθικά, ενδεχομένως και νομικά) και ακόμα περισσότερο που θα είναι δυστυχώς από δύσκολο ως αδύνατο να βρει το δίκιο του. Για παράδειγμα το παιδί μου κατέβασε ιό ψάχνοντας για τσόντες και γω δε νιώθω τίποτα από υπολογιστές αλλά ο λογαριασμός είναι στ' όνομά μου κλπ κλπ. Αλλά βέβαια το συγκεκριμένο σενάριο απέχει έτη φωτός από αυτές και κάνει κρα από χιλιόμετρα. 3
bluesattack Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 .Σε περίπτωση που βγει διαταγή πληρωμής (αυτό είναι στο χέρι της εταιρίας) μπαίνει τειρεσία κι απο κει και περα αν υπαρχει το οποιοδηποτε περιουσιακο στοιχειο στο όνομα του μπορεί να γινει κατάσχεση.Άπαξ και βγει διαταγή το ποσό θα είναι τοκισμένο + δικαστικά έξοδα. Αυτά έχει δικαίωμα να τα κάνει η εταιρία.... Επειδη βρισκεται ενας γνωστος μου σε αυτη τη θεση σε τι επιπεδα παιζουν οι τοκοι και τα δικαστικα εξοδα ? Ούτε εγώ κατάλαβα τί ρωτάει. Βασικα αυτο ρωταει.Οπως και τι γινεται αφου ερθει ο μεταδικαστικος λογαριασμος και δεν εχεις η δεν θελεις να τον πληρωσεις
Flexeril Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Το thread με το Smart ήταν επικό. Κόντεψα να πνιγώ με τη σαλάτα. Πού είναι αυτό ρε παιδί,έχει και κανα τηλέφωνο από καλό μάστορα για smart εκεί μέσα;Χάλασε η τρόμπα νερού και ο Μάστωρ θέλει να γίνω συνέτερός του...
paylidis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Πραγματικά πάντοτε αναρωτιώμουν γιατι ένας άνθρωπος που δεν εχει να πληρώσει μια υπηρεσία να την "απολαμβάνει"...; Δηλαδή εγω που στερούμαι κάτι επειδη δεν εχω να το πληρώσω ειμαι βλάξ ή απλα αυτός ειναι ανώτερο εξελικτικά είδος (Homus Apateonious?); Δε καταλαβαίνω λοιπόν το ερώτημα σου, φυσικά και θα πρέπει να του πάρουν τα χρήματα που χρωστάει με κάθε εννομο τρόπο - τα περι ηθικής όταν δεν πρόκειται χρέη για βασικές αναγκες μου περισσεύουν... (προς θεού δε δικαιολογώ αυτόν που θα πάω να νοικιάσει σπίτι και δε θα δώσει τα νοικια μετα τον 3ο μήνα ούτε αυτόν που φεσώνει το μπακαλη 800-900€, με τσιγαρα, μπύρες και κάρτες-που ειναι πολλοί)
tritonas00 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μην τους λες τετοια ομως γιατι ειναι τσακωμενοι με την αληθεια και συγκλονιζεται το ειναι τους ,πεστους ας πουμε πως φταινε οι κακες εταιρειες και ο καπιταλισμος που ειναι πιο "ευπεπτο " και τους συμφερει .Μην τους αποδιδεις ευθυνες ,δεν ξερουν, δεν φταινε σε τιποτα ειναι σαν τα προβατα ενα πραγμα... Υπερθεματιζω. Τι γίνεται; Όντως μπουντρούμι; Δεν αξίζει να ζει; To μπουντρουμι, ειναι το λιγοτερο που αρμοζει σε αυτη την κατηγορια "ανθρωπων". 3
bluesattack Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Πραγματικά πάντοτε αναρωτιώμουν γιατι ένας άνθρωπος που δεν εχει να πληρώσει μια υπηρεσία να την "απολαμβάνει"...; Δηλαδή εγω που στερούμαι κάτι επειδη δεν εχω να το πληρώσω ειμαι βλάξ ή απλα αυτός ειναι ανώτερο εξελικτικά είδος (Homus Apateonious?); Yπαρχουν και οι περιπτωσεις που καποιος μενει ανεργος και η υπηρεσια τρεχει και στο τελος μαζευονται οι λογαριασμοι, διαφοροι λογαριασμοι,η αντιστοιχως ειναι Ε,Ε που η δουλεια παει κατα διαολου και μαζευονται διαφοροι λογαριασμοι, ευελπιστωντας οτι καποια στιγμη θα ανακαμψει και θα τους πληρωσει. Φυσικα με τετοια αρχικη προσεγγιση που ειχε το θεμα λογικο ηταν να κατακεραυνωθει , ιδιως απο βολεμενους νεοφιλ κηρυκες του ορθολογισμου. 4
paylidis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Yπαρχουν και οι περιπτωσεις που καποιος μενει ανεργος και η υπηρεσια τρεχει και στο τελος μαζευονται οι λογαριασμοι, διαφοροι λογαριασμοι,η αντιστοιχως ειναι Ε,Ε που η δουλεια παει κατα διαολου και μαζευονται διαφοροι λογαριασμοι. Φυσικαμε τετοια αρχικη προσεγγιση που ειχε το θεμα λογικο ηταν να κατακεραυνωθει , ιδιως απο βολεμενευς νεοφιλ κηρυκες του ορθολογισμου. Αν εμενα ανεργος το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να κόψω τα λούσα, μου αρκεί και το καρτοκινητό αν δεν ξέρω αν θα εχω να φάω τον επομενο μήνα... Ισως απλά παραείμαι λογικός.. 7
De@th L0rd Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Ούτε εγώ κατάλαβα τί ρωτάει.Αν πηγαίνει το χρέος εφορία?Γιατί τα πλήρωνε 4 χρόνια χωρίς να ελεγχει τί τον χρεώνουν?Αν θα του πάρουν το σπίτι?Αν θα βγάλει ιλαρά? Τί γλώσσα μιλάτε? Καλύτερα να κάνει εναν διακανονισμό με την εταιρία και να τα πληρώσει.Σε περίπτωση που βγει διαταγή πληρωμής (αυτό είναι στο χέρι της εταιρίας) μπαίνει τειρεσία κι απο κει και περα αν υπαρχει το οποιοδηποτε περιουσιακο στοιχειο στο όνομα του μπορεί να γινει κατάσχεση.Άπαξ και βγει διαταγή το ποσό θα είναι τοκισμένο + δικαστικά έξοδα. Αυτά έχει δικαίωμα να τα κάνει η εταιρία.... Αυτό χλωμό αν γίνεται για 100 ή 200 η ακόμα και 400 ευρώ. Κι αυτό επειδή είναι ιδιωτική εταιρία, αν ήταν κρατική ακόμη κ για 50 ευρώ θα γινόταν. 1
bluesattack Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Αν εμενα ανεργος το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να κόψω τα λούσα, μου αρκεί και το καρτοκινητό αν δεν ξέρω αν θα εχω να φάω τον επομενο μήνα... Ισως απλά παραείμαι λογικός.. Και αν εχεις συμβολαιο πως το σπας ? Τζαμπα ? Οποτε θες ?
paylidis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Και αν εχεις συμβολαιο πως το σπας ? Τζαμπα ? Οποτε θες ? Πιο εντιμο θα ήταν να παρει και να πει ο χ,ψ απολυθηκα καντε διακοπη και να πληρώσω με την αποζημίωση τώρα τη ρήτρα παρα να με κυνηγάνε οι δικηγόροι τους χρόνια με τόκους και εξοδα παραστασεως...
bluesattack Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Και αν δεν εχει να πληρωσει την ρητρα ? Ας φροντιζε να εχει θα μου πεις.Ας μην ηταν τζιτζικι ας ηταν μυρμηγκι.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα