Pa0ki Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Και αν δεν εχει να πληρωσει την ρητρα ? Ας φροντιζε να εχει θα μου πεις.Ας μην ηταν τζιτζικι ας ηταν μυρμηγκι.... Γενικά, αν δεν έχεις δεν πληρώνεις Ο συγκεκριμένος του θέματος όμως έκανε καινούριο συμβόλαιο σε άλλη εταιρεία
Anorymous Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Αν τον εκλεβαν τοσα χρονια καλα θα κανει να μην πληρωσει αρκεθ να μπορει να το αποδιξει, αν απλα δεν εχει τοτε να ζητησει να δινει λιγα λιγα αν μπορει. Γενικα ξερω αρκετες εταιριες που κλεβουν ειδικα τα συμβολαια που γινονται τηλεφωνικα αλλα σου λενε και αλλα ισχυουν, γνωστη μου ηθελε απεριοριστα προς κατεχομενα και της ειπαν ναι και τελικα εχει μονο για κυπρο και πληρωνει τσαμπα παγιο.
caution Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Αν δεν έχει να πληρώσει την ρήτρα, κάποια στιγμή θα βρεθεί υπόδικος για το χρέος. Αν αποδείξει ότι τα οικονομικά του δεδομένα άλλαξαν άρδην και δεν μπορούσε να προβλέψει τι θα γίνει μπορεί ΚΑΛΛΙΣΤΑ να απαλαγεί από το χρέος.Γενικά όταν μια εταιρία αποφασίζει να σε δανείσει (είτε αυτό σημαίνει να μπει μέσα 7 μήνες χωρίς να σου κόψει το κινητό, είτε να σου "δανείσει" για την συσκευή που θα ξεπληρώσεις από το τροφαντό πάγιο) τότε αυτοδίκαια επωμίζεται μια πιθανότητα ...πιστολιού. Και ενώ το συμβόλαιο μπορεί να λέει ότι δράκους θέλει, ο δικαστής μπορεί άνετα να αποφασίσει υπέρ του πελάτη.
bluesattack Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Γενικά, αν δεν έχεις δεν πληρώνεις Ο συγκεκριμένος του θέματος όμως έκανε καινούριο συμβόλαιο σε άλλη εταιρεία Σιγα το νεο.Δηλαδη αν χρωσταει ο αλλος στο οαεε , στην εφορια δεν μπορει να βγει να διασκεδασει ? Θα πεσω εξω ο καπιταλιζμος ? (μπορει να ειναι αυτος ο φοβος μερικων )
Pa0ki Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Σιγα το νεο.Δηλαδη αν χρωσταει ο αλλος στο οαεε , στην εφορια δεν μπορει να βγει να διασκεδασει ? Θα πεσω εξω ο καπιταλιζμος ? (μπορει να ειναι αυτος ο φοβος μερικων ) Βρε ας πάει και διακοπές στο Μονακό, δε με νοιάζει Απλά όταν θα τρέχει στα δικαστήρια και θα του παίρνουν το σπίτι, μην ανοίξει θέμα στο μπλα μπλα να πει τον πόνο του 4
bluesattack Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Βρε ας πάει και διακοπές στο Μονακό, δε με νοιάζει Απλά όταν θα τρέχει στα δικαστήρια και θα του παίρνουν το σπίτι, μην ανοίξει θέμα στο μπλα μπλα να πει τον πόνο του Το πολυ πολυ να τον κατακεραυνωσουν οι υπευθυνοι νοικοκυραιοι.
zio10 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Πόσα είναι μωρέ να βάλουμε από κανά ευρώ (όχι παραπάνω γιατί είμαστε και large ) να τα πληρώσουμε να ξεμπερδεύει ο άνθρωπος??
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Πάντως να ξέρετε πως ξεκάθαρα οι ρήτρες που είχα υπογράψει, ο συνήγορος του πελάτη που επικοινώνησα, και η προστασία καταναλωτή.. δεν μου δίναν θετική ψήφο στο να απαιτήσω από τον Φ. Νάκα πριν μερικούς μήνες μια "σφραγισμένη" αντικατάσταση ενός εξοπλισμού.. και όντως και οι γονείς μου.. θα παίρναν ότι τους έδιναν. Έτσι μάθαμε so far. Τέρμα καγγουριά να ζητάς άλλα από αυτά που γράφει στους όρους του ο μεγαλύτερος Distributor πανελλαδικά της πτυχής του ήχου. Και πόσο μάλλον ξεκάθαρα: "αντικατάσταση βάση της κρίσης του distributor λίγο πολύ"Ωστόσο γιατί οι Γερμανοί στη τελική να μου 'στείλαν x2 τον εξοπλισμό Free, και μου είπαν κράτα και τα ρέστα.. δεν μπορώ να το καταλάβω.Ή κάτι με τη λογική τους θα έχει να κάνει σαν επαγγελματίες ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ θα είναι, ή πιο βλάκες, άμαθοι yet στο πως να διαχειριστούν τις καταστάσεις.Συγγεκριμένα:Έλληνας μεγαλοεπιχειριματίας: Ανοίξαμε ένα κουτί καινούριο, βγάλαμε το καινούριο, και σου βάλαμε το καινούριο στο παλιό σου κουτί με τα παλιά σου και τώρα κάναμε "αντικατάσταση με καινούριο". Πως αποδεικνύεται; Είμαστε No.1 όνομα στην Ελλάδα Κυρία μου.Γερμανός μεγαλοεπιχειριματίας: Όλα γκούτ, απλά δε παίζει άνθρωπος βάσει λογικής να κάτσει να κάνει τέτοια διαδικασία. Γιατί; Για να κρατήσει το χαρτόκουτο; Θα το κανονίσουμε εμείς και το βάρος δικό μας. (που δεν έχουν και καμία δουλειά) Συγκεκριμένα εδώ στο Insomnia, μόνο που δεν το κάναν ντιλίτ το θέμα μου. Μπορεί, δε θυμάμαι πάντα κάτι παίζει να μη βαριόμαστε. Τσαμπουκάδες τύπου ντιφέ θυμάμαι..Οι Γερμανοί όμως στάθηκαν με το μέρος μου, και αμφιβάλλω αν έχει ξαναζητηθεί από κάποιον παρδαλό να αψηφήσει τους όρους και να προσπαθήσει με τη λογική.Ηθικό δίδαγμα: Ικανοποιημένη δεν είμαι από τις υπηρεσίες του Φ. Νάκα, ούτε από Vodafone που ήμουν, ούτε από της Wind που είμαι, ούτε από της Shell, ούτε από τα μεγαλύτερα μεγάλα ονόματα που θέλω δε θέλω νταλαβερίζομαι κάθε μήνα.Ικανοποιημένη 100% είμαι από ένα MSystems, το οποίο μου έχει πάρει τα σώβρακα στη τελική και τους έχω στείλει 20 Full Build φίλων..Ένας μικρός; Χάνει - θα τον πεις κακό σε αυτό που κάνει και δεν θα ξαναπάς και θα βρεις το MSystems σου αργά ή γρήγορα αν είσαι ξύπνιος buyer*. Ένα μονοπώλιο όμως; Βουνά ή κώλο. *(έχουμε φύγει από τον φίλο μου τον 50ρη υδραυλικο-ηλεκτρολόγο-όλα-τα-πιάνω-για-να-ζήσω-την-οικογένεια-τίμια-να'ναι ώρα τώρα)Υ.Γ: Εε, ντιφέε, πριντ και τουαλέτα. Ίσως η χαραμάδα σου καταλάβει κάτι παραπάνω. Έχω γνωρίσει και άλλους που αυτό.
cosmos000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Έχω μια απορία.Αφου TS τα εξηγεις ωραία και μόρτικα και μάγκικα και το λεξιλόγιο σου είναι και γαμώ και διεκδικείς και παίρνεις και πολλά περισσότερα (με τα παραδείγματα που αναλύεις).... δεν πας εσύ να συννενοηθείς για τον φίλο σου να του τα διαγράψουν?Τί κάθεσαι και ρωτάς εδώ μέσα? 1
antonl Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Σοβαρά τώρα, υπάρχει κανα online tool (όπως είναι greeklish -> ελληνικά) που κάνει τα κείμενα αυτά ^^ από και προς ελληνικά; Γράφε όπως θες (για μένα) αλλά και ένας άνθρωπος να χει την διάθεση ν απαντήσει, ανάθεμα κι αν θα βγάλει άκρη. Ούτε διάλογος σε βιντεοκασέτα των 80s με Ψάλτη και Ντούζο δηλαδή. 16
arxaggelos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Έχω μια απορία.Αφου TS τα εξηγεις ωραία και μόρτικα και μάγκικα και το λεξιλόγιο σου είναι και γαμώ και διεκδικείς και παίρνεις και πολλά περισσότερα (με τα παραδείγματα που αναλύεις).... δεν πας εσύ να συννενοηθείς για τον φίλο σου να του τα διαγράψουν?Τί κάθεσαι και ρωτάς εδώ μέσα? Ιν δε ριαλ φάκην γουορλντ όταν δεν μιλάς σαν άνθρωπος στην καλύτερη σε αγνοούν, στην χειρότερη κάνεις μπουζού για ένα βράδυ για να ισιώσεις, ανάλογα τον υποτιθέμενο τσαμπουκά σου. Και αυτό το ξέρουν όλοι. Καμία άλλη απορία; 1
paylidis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Σοβαρά τώρα, υπάρχει κανα online tool (όπως είναι greeklish -> ελληνικά) που κάνει τα κείμενα αυτά ^^ από και προς ελληνικά; Γράφε όπως θες (για μένα) αλλά και ένας άνθρωπος να χει την διάθεση ν απαντήσει, ανάθεμα κι αν θα βγάλει άκρη. Ούτε διάλογος σε βιντεοκασέτα των 80s με Ψάλτη και Ντούζο δηλαδή. το χεις και εσυ αυτό το θέμα ετσι; Γιατι νόμιζα απλά οτι παραμεγάλωσα και δε νιώθω τα 90's παιδιά... κατι σε ζορζ πιλαλι θυμίζει και σίγουρα δε κολακεύει γυναίκα... 7
Cossutius. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 To μπουντρουμι, ειναι το λιγοτερο που αρμοζει σε αυτη την κατηγορια "ανθρωπων". Να τους εκτελούν λες?? Δε σε είδα πάντως τόσο δυναμικό στις περιπτώσεις Κωστοπουλαίων, ηλεκτροεπιχειρηματιων που τα τρωγαν στα μπουζουκια κτλ κτλ. Για την ιστορία, όποιος χρησιμοποιεί μια υπηρεσία, την πληρώνει. Αν του συμβεί κάτι και αδυνατεί, προχωράει σε άμεση διακοπή, εξηγώντας τι έχει συμβεί. Οι περισσότερες ΣΟΒΑΡΕΣ εταιρίες ΔΕΝ βάζουν πρόστιμο σε πελάτες που έχασαν πχ την εργασία τους ή ζητάνε διακανονισμό διότι τους έτυχε σοβαρό προβλημα. Ειδικά αν δεν αφήσεις πολλούς λογαριασμούς απλήρωτους. Πολύ προσφατα γνωστός διέκοψε την Cyta μετά απο 4 μήνες συμβόλαιο και δεν του ζήτησαν τα 72 ευρω πέναλτι όταν τους είπε οτι έμεινε άνεργος και έδειξε το χαρτι απόλυσής του στο κατάστημα. Ο συγκεκριμένος, που απ ότι κατάλαβα από την όποια περίεργη γλωσσα μιλάτε (χωρις πλάκα ισως εγω είμαι αρκετά μεγάλος, δε νομιζω οτι φταιτε εσεις ) έκανε και συμβολαιο σε άλλη εταιρία, πρέπει να πληρωσει. Τι χαζομάρες ειναι αυτές? Τε λε ρε μάγκα
christos_0b Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Πο πο πολυ κραξιμο εχει φαει ο ανθρωπος , εκανε μια μαλακια , ητανε απροσεχτος κλπ , οκ , φταιει σιγουρα εως εναν βαθμο και πολυ πιθανο εναι οτι δεσμευθηκε με ενα συμβολαιο χωρις να ξερει τι ακριβως υπογραφει. Αλλα οτι δεν αξιζει αναπαραγεται ?Καλα να παθει ? Λες και και η εκαστοτε εταιρεια ειναι ηθικα σωστη(μετα βιας ειναι νομιμες οι τακτικες τους) με τα ψιλα γραμματα και τους δυσνοητους ορους ακομα και στο ποιο απλο συμβολαιο,η ειναι καμια εταιρεια 100% συννεπης στις υποχρεωσεις τις προς τον πελατη ?Εχουνε επιστρεψει ποτε χρηματα σε πελατη για παραπλανητικη διαφημηση ?Για τις ωρες που του επεσε το ιντερνετ/ρευμα/νερο w/e? Πολυ ασπρο-μαυρο τα βλεπετε καποιοι και πολοι απολυτοι ειστε , αλλα ετσι ειναι , ο καθενας για την παρτι του και να πανε να πνιγουν οι αλλοι , ειδικα οι λιγοτερο εξυπνοι/μορφωμενοι καλα να παθουνε για να μαθουνε, εμεις να ειμαστε καλα και δεν παει να τρωει ο καθε ακης και το καθε πραγματικο λαμογιο , εμεις θα βγαζουμε το αχτι μας στα μικρα ψαρια και θα εθελοτυφλουμε στα υπολοιπα... 3
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Τρόπος γραφής λέει. Άκουσε με λάιβ να σου χυθεί το τσαγάκι στο Hilfiger πρώτα, και μετά λέγε μεγάλα λόγια..Είμαι πολύ κακή στο να συνεννοούμαι με χαρισματικά & έξυπνα άτομα.Αλλά θα το κοιτάξω. Θα γίνω κυριλέ. Μετά το στρατό.Θα κόψω τις περισσότερες ασχολίες μου. Θα βάλω πρωταρχικά ένα Nova. Θα πω το horror θρίλλερ. Θα ρολλάρει ο καιρός. Με την τριβή θα έρθει μια μέρα που θα μπορώ να μιλήσω και με τη Τασούλα....και με το Σπυράκο....και με το Φώτη....με ΟΛΟΥΣ ρε..Απλά δώσε μου λίγο χρόνο και μην με κρίνεις έως ότου έρθει η στιγμή που θα λάμψω και εγώ σαν και εσένα και τον νεμεσκίπ. Υπάνθρωπος σε άνθρωπο ξηγιέμαι. Αυτά κρατάω εγώ στην μνήμη. Να μην ξαναεξηγώ. Μάγκες μου, είμαι περίεργη περίπτωση και το λέω τέρμα κυριλέ να μη φάω μπαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα