Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

/unsubscribe  στο θέμα.... μου βγήκαν τα μάτια απ την ορθογραφία...το συντακτικό...τις απόψεις...και την μαγκιά...καλή συνέχεια και κάντε και κανα μπάνιο ....καλό θα σας κάνει  :D

• Like 3
  • Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν το ίδιο τόπικ είχε ανοιχτεί από άλλον user τα περισσότερα comment θα ήταν συγκαταβατικά και θα πρότειναν λύσεις χωρίς να την λένε χωρίς λόγο.

Σε αυτό φταίει 50% το κορίτσι4pc που κάνει ό,τι μπορεί για να δυσκολέψει τους άλλους να καταλάβουν, και κατά 50% αυτοί που είδαν το θεντ ανοιγμένο από τον συγκεκριμένο χρήστη και μπήκαν με την ελπίδα να βρουν πάτημα να τρολλάρουν.

Διότι το να μου λέει κάποιος ότι το να πληρώσω τις παράπλευρες χρεώσεις (αμφισβητούμενης νομιμότητας) μια εταιρίας κινητής και μάλιστα ελληνικής που είναι τίγκα στην λαμογιά, ναι τρολλάρισμα το θεωρώ. Σε αντίστοιχη περίπτωση ακόμα και να τα είχα δεν θα τα έδινα σε αυτούς.

Και όσοι θα μου την πουν για αυτό το ποστ, ας μου απαντήσουν πρώτα οι ταινίες που έχουν κατεβάσει αν ανέρχονται σε εκατοντάδες ή χιλιάδες

• Like 2
Δημοσ.

Αν το ίδιο τόπικ είχε ανοιχτεί από άλλον user τα περισσότερα comment θα ήταν συγκαταβατικά και θα πρότειναν λύσεις χωρίς να την λένε χωρίς λόγο.

no_shit_sherlock.png

Τι; Ζητάς βοήθεια από κάποιον που ξέρει στα μπαμ; Όοοοοοχι καρ^ιολάκι, έχω να μιλήσω σε γκόμενα από το '07 και τώρα είναι η ευκαιρία να πάρω το αίμα μου πίσω. Θα βγάζω ηλίθια συμπεράσματα σε κάθε Topic της για να της σπάσω τα νεύρα και να της τραβήξω τη προσοχή όπως στο δημοτικό.

Τυχερά αγοράκια που είμαι και fragile σε κάτι τέτοια.

Δημοσ.

Σε αυτό φταίει 50% το κορίτσι4pc που κάνει ό,τι μπορεί για να δυσκολέψει τους άλλους να καταλάβουν, και κατά 50% αυτοί που είδαν το θεντ ανοιγμένο από τον συγκεκριμένο χρήστη και μπήκαν με την ελπίδα να βρουν πάτημα να τρολλάρουν.

Διότι το να μου λέει κάποιος ότι το να πληρώσω τις παράπλευρες χρεώσεις (αμφισβητούμενης νομιμότητας) μια εταιρίας κινητής και μάλιστα ελληνικής που είναι τίγκα στην λαμογιά, ναι τρολλάρισμα το θεωρώ. Σε αντίστοιχη περίπτωση ακόμα και να τα είχα δεν θα τα έδινα σε αυτούς.

Και όσοι θα μου την πουν για αυτό το ποστ, ας μου απαντήσουν πρώτα οι ταινίες που έχουν κατεβάσει αν ανέρχονται σε εκατοντάδες ή χιλιάδες

Πες πως σε πλευρίζει πουτάνα στη Πλ.Αμερικής και δέχεσαι τις υπηρεσίες της,αρνούμενος όμως το αντίτιμο.

Τι θα πεις του νταβατζή;Ότι η εκμετάλευση της σάρκας καθώς και το παρεμφερές εμπόριο αυτής,σε καθιστά ναι μεν δοκιμαστή αλλά επ´ ουδενί πελάτη επί πληρωμή;

Άλλο τώρα: Τι σχέση έχουν τα data με την άρνηση πληρωμής επί μακρόν δοθεισών υπηρεσιών;

Δεν σου κάνει,δεν παίρνεις.

Αχ μάνα,δε μου κολάν τα ένσημα μάνα,άτιμη κενωνία...

Δημοσ.

Για να καταλάβεις πόσο offside είσαι.. δεν είναι απλήρωτος λογαριασμός.. απλά ΠΑΡΑΤΗΣΕ την εταιρία γιατί δεν είχε άλλα 60€ να δίνει ο κυριούλης.

Πήγε στη Wind, επαγγελματικό, με 30€ / μήνα πάγιο και κλειδωμένοι οι 3οι αριθμοί.

185€ ήταν η διακοπή και δήθεν ο τελευταίος. Αν θυμάμαι καλά όμως έδωσα 2 μηνιάτικα όταν πήγα στην Wind εγώ, άρα φαντάζομαι πως ΠΑΝΤΑ δίνουμε έναν μήνα μπρος για αυτούς τους λόγους. Άρα απλή διακοπή μάγκα μου με τις πουτάνες σου.

Τέσπα, κλάιν στο κύβο ρε.

Δημοσ.

/unsubscribe  στο θέμα.... μου βγήκαν τα μάτια απ την ορθογραφία...το συντακτικό...τις απόψεις...και την μαγκιά...καλή συνέχεια και κάντε και κανα μπάνιο ....καλό θα σας κάνει  :D

Ζαλίστηκα ρε πστ μου! Unsubscribe, log out, shut down και αναβολή!

https://www.youtube.com/watch?v=PG4TmkErlu4&feature=kp

Δημοσ.

Για να καταλάβεις πόσο offside είσαι.. δεν είναι απλήρωτος λογαριασμός.. απλά ΠΑΡΑΤΗΣΕ την εταιρία γιατί δεν είχε άλλα 60€ να δίνει ο κυριούλης.

Πήγε στη Wind, επαγγελματικό, με 30€ / μήνα πάγιο και κλειδωμένοι οι 3οι αριθμοί.

185€ ήταν η διακοπή και δήθεν ο τελευταίος. Αν θυμάμαι καλά όμως έδωσα 2 μηνιάτικα όταν πήγα στην Wind εγώ, άρα φαντάζομαι πως ΠΑΝΤΑ δίνουμε έναν μήνα μπρος για αυτούς τους λόγους. Άρα απλή διακοπή μάγκα μου με τις πουτάνες σου

Τέσπα, κλάιν στο κύβο ρε.

Καλό μου,εγώ σου ξηγιέμαι παραλία κι εσύ μου πετάς βοτσαλάκια.

Χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες=πληρώνουν!Αντιλαβού ως εδώ;

Δεν έχουν τουλά;Πάνε με τη φουστίτσα κάτω απ´ γόνατο και το ρίμελ όπως στα ενιάμερα του μακαρίτη και ζητάνε αβάτζο:Τοσα έχουμε,σε τόσα τέρμινα θα τελέψουμε.

Δεν θέλουν να πλερώ;Πάνε στο μηχάνημα και ζητάνε χαρτάκι αναμονής,κάποτε,δεν μπορεί,θα ασχοληθούν και μ´ αυτούς.

Τι μας ζαλίζεις τώρα τον έρωτα;Είναι απάτη,χώστο στο τσερβέλο σου.

Σε μένα,σε (μικρώτερων ποσοστών) ανάλογη αρπαχτή απ´ τις ρουφιανοεταιρείες,αφού διαπίστωσα τοίχο σε επιστάμενο έλεγχο που ζήτησα,πήρα το μπούλο και πήγα Q με τρία γιούργια το μήνα,80' min,βήμα ανα (πραγματικό) sec και μέχρι τρεις ανανεώσεις κάθε μήνα για το κάθε νούμερο·που κανένας δεν με εμποδίζει νάχω πεντακόκια.

Βάλε (πες να) viber,skype,μάθε τις καφετέρειες με το ελεύθερο wi-fi,(πες να) στήσουν εξ´ αρχής σε καινούργιες βάσεις τις κυψελωτές επικοινωνίες τους και

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΥΤΟΠΙΠΩΝΕΣΑΙ δημοσίως.

Στην ανάγκη (τώρα με την αποκρυπτογράφηση τω πάπυρων του Ερκόλανο),(πες να) κοζάρουν βλέφαρο στο λάθε βιώσας(τη ζούλαμ´ ανακάλυψαν; ),η βρες τον Τσατρα-Πάτρα μέγα γκουρού,πως θα τη βγάλεις καθαρή και ξενέρωτη (κατα κύριο λόγο),λάθος αζιμούθιο τράβηξες.

Δημοσ.

Τύποι σαν και εσένα με κάνανε είρων στη ζωή μου

worth, δινεις ρεστα.

για τύπους σαν εσένα γράφει ο Χαριτόπουλος στο πιο ξεχωριστό του βιβλίο, και τύποι σαν και εσένα με κάνουν να αναζητώ το κουμπί του μπλοκ σε αυτό το φόρουμ.

Και τυπους σαν εσενα λατρευουμε να τσιγκλαμε μεχρι να ερθει το πολυποθητο outcome :lol:

Αν και τις περισσοτερες φορες εσυ η ιδια επιδιωκεις-προκαλεις την αντιμετωπιση που εχεις.

Πάντα με ενδιαφέρει το ατένσιον

Προφανες αυτο.

και ας είναι και από κομπάρσους που χαζεύουν το προφίλ μου 4-5 φορές τα βράδια και δεν ξέρω τι καταφέρνουν και κάνουν με ένα γραμματόσημο φωτογραφία.

Κοπελια κανε με αντ στο φεισμπουκ γιατι ειμαι πλοκ.

Τεσπα δεν ξερω για ποιον μιλας το προφιλ σου, ζητημα αν το εχω ανοιξει πανω απο 2 φορες οσο υπαρχεις στο παρον φορουμ κι αυτο για να τσεκαρω αν ο attention-whorισμος επεκτεινεται και πιο περα απο το πολλα υποσχομενο avatar . Πως αλλιως θα περασει ευχαριστα αλλη μια κρυα νυχτα αλλωστε;

ΥΓ. Εχει γινει της μοδας τελευταια το να κανετε ignore και να το δηλωνετε. Ακομα και στο πιο ανουσιο πραγμα βγαζετε την ανασφαλεια σας, λυπηρο.

Δημοσ.

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΥΤΟΠΙΠΩΝΕΣΑΙ δημοσίως.

Μα έχει πλάκα η μούρη του κόσμου όταν το κάνω.

Δημοσ.

Δε φτάνω να κάνω και bend και selfie.

Κατανόησε πως προπάντων έχω αυτογνωσία για το τι μπορώ και τι δε μπορώ.

Δημοσ.

στο "ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΥΤΟΠΙΠΩΝΕΣΑΙ δημοσίως" με στειλες..

αυτοπίπωμα στο κυβο ρε.

Οι καλύτερες εκκρίσεις ever είναι του μυαλού.

Τι να κλάσει η χάθα μπροστά στη κουνταλίνι;

lol

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

flexeril σ'αγαπαω...

στο "ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΥΤΟΠΙΠΩΝΕΣΑΙ δημοσίως"  με στειλες..

αυτοπίπωμα στο κυβο ρε. 

Δηλαδή δε θα με κάνεις παρέα από αυτά που έχω εκθέσει για τον εαυτό μου; :(

Μα^άκα, ποιος θα με αποδεχτεί τώρα. Πως μπορώ να σβήσω τι είπα παλιά.

Επεξ/σία από Koritsi_Gia_PC

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...