psfan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα σας. Αντί να αγοράσω μια σύγχρονη παιχνιδοκονσόλα αποφάσισα αναβαθμίσω το pc. Οπότε θέλω μια αναβάθμιση που να το κρατάει στο ύψος των περιστάσεων για 3-4 χρόνια. Επειδή είμαι λίγο άσχετος θα ήθελα οι προτάσεις σας να είναι συμβατές με το κουτί και το γενικότερο hardware για να μην εχω θέματα. Το σύστημα μου είναι : Κουτί :Turbo x Sphere mini tower PSU : Turbo X 550 w Bulk iii MOBO: MSI 760 GMA-p34 fx CPU : AMD FX6350 RAM: TRANCEND 4GB dimm 1333 VGA: GTX 650 2GB GDRR5 (όχι Ti) HDD: Seagate 1tb sata III 7200
fatsas2222 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Συμπλήρωσε αυτό και βλέπουμε Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή Για αγορά υπολογιστή Αναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). > Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Για αναβάθμιση υπολογιστή Αναφέρουμε: Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε.
psfan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δεν θεωρω οτι χρειαζεται η φορμα. Αναβαθμιση του συστηματος που εχω γραψει μεχρι 300 ευρω για gaming. Για καταστηματα απο ΑΘηνα.
Millennium Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Η φόρμα υπάρχει για να εξυπηρετείται ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος στην ουσία.Ποιά οθόνη έχεις;
psfan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Ποσό που διαθέτουμε : γύρω στα 300 ευρώΧρήση υπολογιστή : γενική χρήση και gaming (μια τετραετία να την βγάλει αξιοπρεπώς)Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχιΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. lg m2352 (full hd)Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα>Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αρκεί να είναι από ΑθήναΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? μόνος μουΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . όχιΥπάρχον συστημα: Κουτί :Turbo x Sphere mini tower PSU : Turbo X 550 w Bulk iii MOBO: MSI 760 GMA-p34 fx CPU : AMD FX6350 RAM: TRANCEND 4GB dimm 1333 VGA: GTX 650 2GB GDRR5 (όχι Ti) HDD: Seagate 1tb sata III 7200
Millennium Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Αν πουλήσεις τη κάρτα που έχεις,βάζεις ένα αξιοπρεπές τροφοδοτικό,μια καλή κάρτα γραφικών και μάλλον ram ή ssd (εγώ θα άλλαζα και κουτί).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα