Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχοντας λανσάρει το dual-SIM I9300I Galaxy S III Neo στην αγορά της Ινδίας τον περασμένο μήνα, η Samsung αποκάλυψε σήμερα στη Γερμανία μια νέα έκδοση του εν λόγω smartphone με την ονομασία I9301I το οποίο υποστηρίζει μία κάρτα SIM και είναι εξοπλισμένο με έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.4GHz.Η νέα αυτή έκδοση του Galaxy S III Neo θα ερχεται με οθόνη 4.8 ιντσών ανάλυσης 720p, 1.5GB RAM, φωτογραφική μηχανή ανάλυσης 8ΜΡ, 16GB αποθηκευτικού χώρου που μπορούν να επεκταθούν με κάρτα μνήμης, καθώς και μπαταρία χωρητικότητας 2,100mAh.

Το λειτουργικό του σύστημα θα είναι το Android 4.4.2 KitKat συνδυασμένο με το TouchWiz και το ΚΝΟΧ, ενώ η τιμή του στη γερμανική αγορά έχει οριστεί στα 270€.

Θα κυκλοφορήσει σε δύο χρωματικές εκδόσεις μπλε και άσπρο, και προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το πότε η κυκλοφορία του θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές.

Link.png Site: GSM Arena

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι να πω γι αυτή την εταιρεία; Πάει τώρα και μου βγάζει ξανά τον βασιλιά του λαγκ, έλεος δηλαδή.

Έχω σκεφτεί να της κάνω μήνυση για τα ψυχολογικά που απέκτησα από την χρήση του.

Ευτυχώς που υπάρχει ακόμη και μια htc και φχαριστιομαστε τις συσκευές μας.

• Like 5
Δημοσ.

Οσο το ειχα μεχρι 4.1.2 πηγαινε σφαιρα.

Μετα το πουλησα και δεν ξερω τι παιζει, αν και ακουσα σκατα τα εκαναν με την 4.3.

4.4.2 δεν θα βγαλουν...κριμα το κανονικο S3 ηταν γαματο κινητο, δεν μου ετρωγε σκαλωματα τιποτα, μπαταρια φοβερη, σκυλι...

Ομως τωρα θα βγαλουν S3 neo με 1.5gb ram για να τραβηξει την 4.4 που υποτιθεται οτι ειναι πιο ελαφρια απο την 4.3? Εισαι σοβαρη Samsung? Γιατι?

WTF??

Αισχροκαιρδια να πουλησετε οτι σας εμεινε απο S3 hardware...αι στο καλο πια...

Δημοσ.

Το έχω πει και θα το ξαναπώ.... Μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε τo S3 η σαμμυ πήρε την κάτω βόλτα...

• Like 2
Δημοσ.

Με κωδική ονομασία: Galaxy S3 δίκαρτο.

Γιατί; Γιατί τσιμπάει το γίδι ο καταναλωτής.

Σου λέει δεν υπάρχει δίκαρτο SAMSUNG με τέτοια Specs και μέγεθος που με βολεύει (γιατί σαν specs το ίδιο, αν και του λείπει η amoled και η 16άρα μνήμη, είναι το Grand 2)

Ξέρει τι κάνει ο Κορεάτης... Απλά σε μερικούς δεν μας αρέσει.

• Like 1
Δημοσ.

Τι να πω γι αυτή την εταιρεία; Πάει τώρα και μου βγάζει ξανά τον βασιλιά του λαγκ, έλεος δηλαδή.

Έχω σκεφτεί να της κάνω μήνυση για τα ψυχολογικά που απέκτησα από την χρήση του.

Μαλλον τα ψοχολογικα τα ειχες πριν αποκτησεις το S3.

Το ακουσαμε και αυτο , ο βασιλιας του λαγκ.

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

• Like 2
Δημοσ.

Οσο το ειχα μεχρι 4.1.2 πηγαινε σφαιρα.

Μετα το πουλησα και δεν ξερω τι παιζει, αν και ακουσα σκατα τα εκαναν με την 4.3.

4.4.2 δεν θα βγαλουν...κριμα το κανονικο S3 ηταν γαματο κινητο, δεν μου ετρωγε σκαλωματα τιποτα, μπαταρια φοβερη, σκυλι...

Ομως τωρα θα βγαλουν S3 neo με 1.5gb ram για να τραβηξει την 4.4 που υποτιθεται οτι ειναι πιο ελαφρια απο την 4.3? Εισαι σοβαρη Samsung? Γιατι?

WTF??

Αισχροκαιρδια να πουλησετε οτι σας εμεινε απο S3 hardware...αι στο καλο πια...

πρεπει να το δεις με την 4,3 θα αποκτισεις ψιχολογικα..........

μεχρι την 4,1,2 ναι μεν ειχε μικροσπασιμματα καπου καπου αλλα δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο στην 4,3 εγινε king of the lag..........

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...