Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Iphone 5s 64gb gold διοτι μπορω ακομα περισσότερο. Sent from my iPhone using Insomnia

Εμ, οχι.. αυτο τεχνικα ειναι χειροτερο απο αυτο που ειπα... οποτε απλα μπορεις να αγορασεις αλλα δεν αγοραζεις κατι καλυτερο.

Οποτε ακυρο. 

Next one. guys!

Galaxy Note 2 το οποιο για τις δικες μου ανάγκες (και φανταζομαι και για αλλους) είναι επαρκες να κανω τα παντα ταχύτατα, να φοραω την 4.4.2 επισήμως και πολύ σημαντικο να κανω οικονομια και να μην πεφτω στις καταναλωτικες παγιδες......

Ταχυτητα και Samsung με android ειδικα.. δεν υφισταται .

Im just playin' folks.. My head is f** up from last night.

Good morning.

Δημοσ.

Εμ, οχι.. αυτο τεχνικα ειναι χειροτερο απο αυτο που ειπα... οποτε απλα μπορεις να αγορασεις αλλα δεν αγοραζεις κατι καλυτερο.

Οποτε ακυρο. 

Εμμμ, οχι...συμφωνα με αυτο (κατεβα προς τα κατω, μη ντρεπεσαι, εχει τα benchmark και ακριβως απο κατω.... το camera test!!!!), οπως και συμφωνα με αυτο (PhoneRocket recommends the Nokia Lumia 1520 based on its battery life.....LoL) 

Αν συνεχισεις να συγκρινεις specs αναμεσα σε οποιαδηποτε συσκευη και σε ενα iphone εχεις ηδη κανει το πρωτο λαθος. iPhone και iOS, μεμονωμενα ειναι τζιτιπι, αλλα ο συνδυασμος αυτων των 2 τα κανει να ξεφευγουν απο ολους τους αλλους.

Μη με κανεις να συνεχισω να λεω καλα λογια για το iPhone γιατι βλεπω τη 2α παρουσια να ερχεται με βημα ταχυ....

ps. Αλλο "overated", και αλλο "χειροτερο"

Δημοσ.

Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει απ έξω πόσα μοντέλα έχει βγάλει η Samsung;

Αν ναι πρέπει να παρασημοφορηθεί. :D

κάθε εβδομάδα βγάζει και από ένα καινούργιο μοντέλο η samsung .Σίγουρα όποιος το καταφέρει θα είναι ήρωας 

Δημοσ.

Εμμμ, οχι...συμφωνα με αυτο (κατεβα προς τα κατω, μη ντρεπεσαι, εχει τα benchmark και ακριβως απο κατω.... το camera test!!!!), οπως και συμφωνα με αυτο (PhoneRocket recommends the Nokia Lumia 1520 based on its battery life.....LoL) 

Αν συνεχισεις να συγκρινεις specs αναμεσα σε οποιαδηποτε συσκευη και σε ενα iphone εχεις ηδη κανει το πρωτο λαθος. iPhone και iOS, μεμονωμενα ειναι τζιτιπι, αλλα ο συνδυασμος αυτων των 2 τα κανει να ξεφευγουν απο ολους τους αλλους.

Μη με κανεις να συνεχισω να λεω καλα λογια για το iPhone γιατι βλεπω τη 2α παρουσια να ερχεται με βημα ταχυ....

ps. Αλλο "overated", και αλλο "χειροτερο"

1. Benchmarks? Really?

Δεν τα πιστευω, δεν με νοιαζουν καν, απο την στιγμη που το lumia 520 του μικρου μου αδερφου παταει σε ταχυτητα τις περισσοτερες ναυαρχιδες δεν με απασχολει τιποτα.

2. Nokia = Camera

Δεν Αξιζει καν συγκριση

3. Maps

Eιμαι καμπιστας.. δεν χρειαζομαι wi fi η δεδομενα για το Gps.. οποτε χανεις ξανα.

4. Personal & Unique start screen... οσο ανοιγεις εφαρμογες να ψαχνεις τα νεα σου.. απλα μπαινω στην αρχικη μου οθονη χωρις να κανω τιποτα.

5. xbox games

εχω xbox 360 και ετοιμαζομαι για surface pro 3.. το απολυτο δεσιμο με το ms account.. και τις Universal apps οποτε θα εχω παντου τα παντα.

Αυτο βολευει εμενα περισσοτερο... και για εμενα ειναι καλυτερο.

:)

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ελεεινή υποστήριξη. Ποτέ ξανά Samsung.

Δημοσ.

Ξέρει τι κάνει η Samsung, όλα τα μοντέλα ίδιο σχεδιασμό για να νομίζουν οι αδαείς ότι έχουν το S5   

Δημοσ.

Οποτε ακυρο. 

Next one. guys!

Ταχυτητα και Samsung με android ειδικα.. δεν υφισταται .

Im just playin' folks.. My head is f** up from last night.

Good morning.

Φιλτατε και εγω είμαι λατρης των windows γενικοτερα, αλλα επετρεψε μου να σου πω ότι το note2 είναι από τις καλυτερες συσκευες που εβγαλε η Sammy. Φυσικα το εχω ρουτ και του εχω επανω και τον nova prime. Επειδή κανω χρηση το spen, μεχρι τωρα με εχει βολεψει πολύ. Για να σε φτιαξω όμως θα σου πω ότι πιθανως το επομενο μου τηλ να είναι windows. Δεν είμαι κολημενος με καμια εταιρεια, απλα εχω κατά καιρους αυτά που με βολευουν. Δεν θα με ταισει ουτε η Samsung ουτε η sony ουτε η nokia.....

Edit: τα μηλα δεν μου αρεσουν ουτε καν σαν φρουτα να τα φαω...για αυτό και παρελειψα την αγαπημενη εταιρεια καποιων εδώ μεσα ονόματα δεν λεω γιατι παλι θα μου σβησουν το ποστ....

• Like 1
Δημοσ.

Iphone 5s 64gb gold διοτι μπορω ακομα περισσότερο. Sent from my iPhone using Insomnia

Vertu γιατί την έχω μεγαλύτερη... την επιδότηση! :D

Μα καλά είμαστε σοβαροί; Είχα το S3 LTE και δεν είχα καθόλου lag. Τέλοσπαντων, η τιμή του κινητού του άρθρου είναι ακριβή γι αυτά που προσφέρει με τα τωρινά δεδομένα.

• 7 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...