Προς το περιεχόμενο

Με 100 εκατομμύρια χρήστες, το Viber προχωρά στην αναβάθμιση της desktop έκδοσης


mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αξίζει γενικά το viber? Kι αν ναι σε τι υπερτερεί έναντι whatsapp και Skype?

Αν το δεις ως εφαρμογή αποκλειστικά και τι σου προσφέρει τότε ναι, αξίζει. Γιατί προσφέρει και κλήσεις VoIP και μηνύματα. Απλά εγώ το χρησιμοποιώ σε middle-end συσκευή (2πύρηνο / 1GB RAM) και δεν πάει και πολύ καλά. Είναι γενικά βαρύ το Viber ως εφαρμογή.

 

Το Skype στα Android τουλάχιστον, κατασπαράζει άσχημα την μπαταρία και δεν έχει το ίδιο καλό quality και stability, άσε που έχει θέματα συγχρονισμού.

(Παράδειγμα αν το έχεις ήδη ανοιχτό στο desktop και το ανοίξεις και στο κινητό, αν σε κάνουν κλήση υπάρχουν καλές πιθανότητες να σου έρθει στο ένα από τα δύο).

 

Το Whatsapp από την άλλη είναι πανάλαφρο αλλά έχει μόνο μηνύματα... Αν έχεις κανένα γκομενάκι που του δίνει και καταλαβαίνει στο texting τότε είναι η ιδανική λύση. Ούτε κολλάει, ούτε μπαταρία τρώει και είναι γενικά από τα πιο αξιόπιστα που έχω χρησιμοποιήσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εννοείται ότι χρησιμοποιώ Viber για κλήσεις, καθώς δεν υπάρχει άνθρωπος στη δουλειά ή στους γύρω μου που να μην το έχει. Η αλήθεια όμως είναι ότι μετά από παρότρυνση φίλων να δοκιμάσω το LINE, μπορώ να πω ότι το τελευταίο είναι σκάλες ανώτερο σε ποιότητα ήχου, ενώ οι βιντεοκλήσεις με το LINE (μιλάω για 3g) είναι άψογες. Είναι σχεδόν (αν όχι τελείως) ίδιο σε ποιότητα με το Facetime του Iphone.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρά έχει βγει και παίζει άψογα. Αστειεύεσαι υποθέτω. -_-

 

σχημα λογου...ολοι μου οι υπολογιστες δουλευουν με λινουξ...η εκδοση του skype για λινουξ ειναι απλα απαρχαιωμενη...4 ενω για win εχει βγει 6+...επισης οταν ειχα περασει viber σε λινουξ ειχα αρκετα θεματα, πολλα μηνυματα δεν ερχονταν ουτε στον υπολογιστη ουτε στο κινητο οποτε το απεγκατεστησα...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...