nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για την έκτρωση . Θα πρέπει να γινεται και αν ναι ποιος έχει την ευθυνη ? ο άντρας που δε φταίει γιατι έσπασε το προφυλακτικό ή φταίει η γυναίκα που δεν φταίει γιατι ενώ πήρε το χάπι δεν έπιασε ? (πχ) Ποιος απ τους δυο φταίει ?Μερικές γυναίκες εμφανίζουν φαλάκρα με τα χρόνια χρήσης του χαπιού και αναπτήσουν τριχοφυΐα γιαυτό θα κρατήσω μια επιφύλαξη για το αν φταίει η γυναίκα καθως μπορεί να μη παρει το χάπι πάρει χάπι απο φόβο.Τώρα απο δω κ πέρα , ας πουμε οτι και οι δυο ειναι ενήλικες έτσι και έστω φτάνει το πράγμα στην έκτρωση , πως μπορεί να ξέρει οτι ηταν δικό του για να καλύψει τα έξοδα εφόσον η εν λόγο κοπελιά μπορεί να ηταν one use only ? (one night stand). Αυτό πάει κ για τους δυο , δεν ειναι οτι βλέπω τις γυναίκες για αναλώσιμα κ αυτές μπορει ν μας βλέπουν έτσι , για περιπτώσεις μιλάω.οπότε το σημαντικότερο έτσι ? πως μπορεί να ειναι καλυμμένος κάποιος να μην πληρώσει τα έξοδα για το παιδί κάποιου άλλου ? μπορεί να γίνει τεστ dna κατόπιν για να διαπιστωθεί αν ηταν δικό του και να πληρώσει η όχι ? για περιπτώσεις που το παιδί έχει ασθένεια που θα του κάνει τη ζωή δύσκολη τότε ναι λέω αλλα κ αυτό ειναι στην κριση του κάθε γονέα , αλλα εδώ μιλάμε για έκτρωση όχι γέννηση οπότε ας μη το συζητάμε καν. Μη το γυρίσετε σε θρησκευτικό το τόπικ οκ ? ειναι καθαρά αυτό που λέει να τα πούμε.
Cossutius. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 ο άντρας που δε φταίει γιατι έσπασε το προφυλακτικό ή φταίει η γυναίκα που δεν φταίει γιατι ενώ πήρε το χάπι δεν έπιασε ? (π Αν δεν θες παιδάκι χρησιμοποιείς προφυλακτικό και τελειώνεις απ έξω. Απλά τα πράγματα. Πιθανοτητες εγγυμοσύνης 1/1000000 και αν εισαι και γαμω τους καρπερους τυπους και Αν σπάσει το προφυλακτικό και αν αν αν αν... Τα υπολοιπα θα στα απαντησουν οι ειδικοί
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μερικές γυναίκες εμφανίζουν φαλάκρα με τα χρόνια χρήσης του χαπιού και αναπτήσουν τριχοφυΐα γιαυτό θα κρατήσω μια επιφύλαξη για το αν φταίει η γυναίκα καθως μπορεί να μη παρει το χάπι πάρει χάπι απο φόβο. έχεις πηγές για αυτό;
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 έχεις πηγές για αυτό; τι ειναι οι πηγές? εμπειρία ? οχι δεν ξέρω κάποια αλλα έχω ακούσει απο επιστήμονες του κύκλου μου. δεν βάζω το κεφάλι μου στη φωτιά αλλα έτσι λένε.
Sellers Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Γενικά πάντως κυκλοφορούν κάτι μαλακίες στα όρια του τρόλινγκ όπως αυτό: 2
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 κάποια δημοσιευση να δούμε αν ισχύει. lol, επιστήμονες του κύκλου σου;
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Γενικά πάντως κυκλοφορούν κάτι μαλακίες στα όρια του τρόλινγκ όπως αυτό: δηλαδή η φωτογραφία ειναι μουφέ ? δεν γινεται έτσι η έκτρωση ? 1
Cossutius. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Γενικά πάντως κυκλοφορούν κάτι μαλακίες στα όρια του τρόλινγκ όπως αυτό: εεεμ...έχεις δει εμβρυο 3,4 μηνών? Θα εκπλαγεις... Και ναι μέχρι και 4ο μηνα επιτρέπεται η άμβλωση ενω σε κάποιες περιπτώσεις πάει και στον 5ο. Καταλαβαίνεις οτι το παιδί ειναι σχηματισμένο απ τον τρίτο μήνα.... Edit-Τι λεω? Μέχρι 24η εβδομάδα επιτρέπεται η άμβλωση αν συντρέχει σοβαρός λόγος βέβαια.
tehAllantin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 νικο, μπες d3 να με βοοσταρεις λίγο και άσε τς μαλακίεις 1
xifiassamsung Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 φιλε τοπικ σταρτερ,σε κοβω καπως ανησυχο.μην αγχωνεσαι δε πιανεται ετσι ευκολα παιδι. οσο για την εκτρωση ειναι το τελευταιο μετρο.ως εκει υπαρχουν φαρμακα η το χαπι της επομενης μερας αν εχεις αμφιβολιες οτι εγινε μλκια. γενικα παντως,η εκτρωση ειναι λιγο μλκια.εχεις επιλογες να μη φτασει ως εκει το πραγμα,πολλες. αν εισαι το γκαου φτασεις νασαι εγκυος ξερω γω,πας σε ενα γιατρο κ σε συμβουλευει.τα φορουμ τι να σου κανουν. εγω θεωρω παντως οτι σε υγιεις αναπαραγωγικες ηλικιες ειναι λαθος να ριχνεις ενα εμβρυο.η ζωη προσαρμοζεται κ ας μην ηταν στα αμεσα σχεδια του ζευγαριου.ειδαλλιως γεννησε το κ δωστο για υιοθεσια.υπαρχουν χιλιαδες ατεκνοι που χαλανε χιλιαδες των χιλιαδων ευρω για μια γονιμοποιηση.
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 φιλε τοπικ σταρτερ,σε κοβω καπως ανησυχο.μην αγχωνεσαι δε πιανεται ετσι ευκολα παιδι. οσο για την εκτρωση ειναι το τελευταιο μετρο.ως εκει υπαρχουν φαρμακα η το χαπι της επομενης μερας αν εχεις αμφιβολιες οτι εγινε μλκια. γενικα παντως,η εκτρωση ειναι λιγο μλκια.εχεις επιλογες να μη φτασει ως εκει το πραγμα,πολλες. αν εισαι το γκαου φτασεις νασαι εγκυος ξερω γω,πας σε ενα γιατρο κ σε συμβουλευει.τα φορουμ τι να σου κανουν. εγω θεωρω παντως οτι σε υγιεις αναπαραγωγικες ηλικιες ειναι λαθος να ριχνεις ενα εμβρυο.η ζωη προσαρμοζεται κ ας μην ηταν στα αμεσα σχεδια του ζευγαριου.ειδαλλιως γεννησε το κ δωστο για υιοθεσια.υπαρχουν χιλιαδες ατεκνοι που χαλανε χιλιαδες των χιλιαδων ευρω για μια γονιμοποιηση. δε με νοιάζει για εμένα , δε μπορώ να μείνω έγκυος γιατι ειμαι άντρας αλλα λέω υποθετικά τι γίνεται και τι ισχυεί εμένα αμα πιάσει καμια παιδί θα το κρατήσω ρε, ειναι καλα τα genetics μου
Zein Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Αν συμφωνησουμε πως οι γονεις πρεπει να ειναι και οι 2 ωριμοι για να κανουν-μεγαλωσουν ενα παιδι, και να μη το κανουν μονο επειδη ετυχε, ή επειδη ειχε πλακα, ή επειδη δε τους αφησε ο παπας της ενοριας να κανουν εκτρωση, ή .. ή .. ή.. τοτε ναι, εκτρωση! μολις κανεις την θρησκεια στην ακρη ολα φαινονται πολυ πιο ξεκαθαρα για καποιον λογο χεχε 1
Sellers Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 εεεμ...έχεις δει εμβρυο 3,4 μηνών? Θα εκπλαγεις... Και ναι μέχρι και 4ο μηνα επιτρέπεται η άμβλωση ενω σε κάποιες περιπτώσεις πάει και στον 5ο. Καταλαβαίνεις οτι το παιδί ειναι σχηματισμένο απ τον τρίτο μήνα.... Edit-Τι λεω? Μέχρι 24η εβδομάδα επιτρέπεται η άμβλωση αν συντρέχει σοβαρός λόγος βέβαια. Δεν έχω δει, όχι. Είχα την εντύπωση πως μεχρι και εκει που επιτρέπεται η εκτρωση το έμβρυο δεν έχει σχηματιστεί.
mikelamar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Το θέμα ειναι πως το βλέπει κανεις. Για μένα εισαι δολοφόνος, για τον άλλον εισαι μάγκας. Αν ηταν να πεθαινες κι εσυ κατα την έκτρωση, θα την έκανες; Θεωρείς οτι δεν υπάρχει ζωντανός ανθρωπος μετα τη σύλληψη; Τότε κανε οτι νομίζεις. Τι περιμένεις δηλαδή να πάρεις το ΟΚ απο τη λαϊκή ετυμηγορία. Γιατι δε κανεις ενα poll και οτι βγάλει κανεις! Sent from my iPhone using Insomnia
nicoc89 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δεν έχω δει, όχι. Είχα την εντύπωση πως μεχρι και εκει που επιτρέπεται η εκτρωση το έμβρυο δεν έχει σχηματιστεί. μετά γιατι δεν επιτρέπεται ? κ καλά θεωρείται βάρβαρο ? αφου κ στις 2 περιπτώσεις το σκοτώνουν Τι περιμένεις δηλαδή να πάρεις το ΟΚ απο τη λαϊκή ετυμηγορία. Γιατι δε κανεις ενα poll και οτι βγάλει κανεις! Sent from my iPhone using Insomnia ρε διάβασε τι γράφω πρώτα που εισαι έτοιμος να ταλιμπανίσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις