Sellers Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 μετά γιατι δεν επιτρέπεται ? κ καλά θεωρείται βάρβαρο ? αφου κ στις 2 περιπτώσεις το σκοτώνουν Ξερω'γω? Μάλλον μετά θα παίζει και η υγεία της μάνας.
nicoc89 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ξερω'γω? Μάλλον μετά θα παίζει και η υγεία της μάνας. ναι.. λογικό φαίνεται τώρα π το λες
Cossutius. Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δεν έχω δει, όχι. Είχα την εντύπωση πως μεχρι και εκει που επιτρέπεται η εκτρωση το έμβρυο δεν έχει σχηματιστεί. 12η εβδομαδα Ενας πολύ μικρός άνθρωπος με δυσανάλογο κεφάλι ειναι στις αρχές του 3ου μήνα. Τώρα το αν πρέπει να γινει άμβλωση ή οχι ειναι περισσότερο ηθικοθρησκευτικό ερώτημα και όχι επιστημονικό κατά τη δική μου άποψη. Το έμβρυο στη 12η εβδομάδα δεν αισθάνεται ενώ πολλοί λένε οτι δεν αισθάνεται πόνο ούτε στην 20η.
mary Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Γενικά πάντως κυκλοφορούν κάτι μαλακίες στα όρια του τρόλινγκ όπως αυτό: Βαλτο σε σπόιλερ ρε ανθρωπε, με τις χαζαμαρες βραδυατικα. @Nicoc89 ποια γκαστρωσες ρε και τρεχεις να μαζεψεις τα ασυμμαζευτα;
g_alkis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Πριν καμια βδομάδα ρωτούσες για τα τεστ εγκυμοσύνης, τώρα για τις εκτρώσεις. Άντε σε λίγο θα ανοίξεις τόπικ για κατάστημα μωρουδιακών. 11
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Είμαι κατά των εκτρώσεων γιατί θεωρώ οτι μιλάμε για την αφαίρεση ζωής από έναν άνθρωπο που όχι μόνο δεν τον έχουμε ρωτήσει αλλά χωρίς να γνωρίζουμε καν το μέλλον αυτού του ανθρώπου όταν θα μεγαλώσει και το τι θα προσφέρει στην κοινωνία. Από την στιγμή που θα γίνει η σύλληψη και θα αρχίσει να μεγαλώνει στην κοιλιά της μητέρας και στην συνέχεια στον έξω κόσμο δεν πρέπει να γίνεται έκτρωση. Υπάρχουν λύσεις όπως το να δωθεί το παιδί σε ίδρυμα ή για υιοθεσία. Δυστυχὠς και κυρίως οι ανήλικοι/ες κοιτάνε την εύκολη λύση της έκτρωσης λόγω φόβου για πάρα πολλά πράγματα, κοινωνικό στιγματισμό, συνέπιες και απειρία. Επίσης δεν αποτελεί δικαιολογία ούτε το περί άσχημης ασθένειας του παιδιού που θα του κάνει τη ζωή δύσκολη, δεν μπορεί κανένας να προβλέψει και να κρίνει το τι ζωή θα περάσει ο καθένας με την γέννησή του. Ναί η ύπαρξη ασθένειας σημαίνει κάποιες στάνταρ δυσκολίες σε σύγκριση με άλλον, ποιός μου λέει όμως οτι π.χ ένα άλλο παιδάκι που θα γεννηθεί φυσιολογικά με τα όλα του με τους γονείς που θα του παρέχουν τα πάντα, μετά δεν θα αρρωστήσει από κάποια βαριά πάθηση τα επόμενα χρόνια? Δεν αποτελεί λοιπόν κριτήριο η ασθένεια εκ γενετής για να γίνει έκτρωση, αφήστε που μπορεί τα επόμενα χρόνια να βρεθούν φάρμακα ή τρόποι και να καταπολεμηθεί η ασθένεια που θα έχει το παιδί. Αυτά τα λέω μόνο όσο αφορά την προσωπική στάση που θα πρέπει να κρατάει ο άνθρωπος. Υπάρχει και ένα άλλο θέμα, το αν θα έπρεπε να σου δίνει το δικαίωμα το κράτος για να κάνεις έκτρωση.
man of steel Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 12η εβδομαδα Ενας πολύ μικρός άνθρωπος με δυσανάλογο κεφάλι ειναι στις αρχές του 3ου μήνα. Τώρα το αν πρέπει να γινει άμβλωση ή οχι ειναι περισσότερο ηθικοθρησκευτικό ερώτημα και όχι επιστημονικό κατά τη δική μου άποψη. Το έμβρυο στη 12η εβδομάδα δεν αισθάνεται ενώ πολλοί λένε οτι δεν αισθάνεται πόνο ούτε στην 20η. Εγώ δεν θα μπορούσα να το σκοτώσω ούτε σε αυτήν τη φάση.Φαίνεται άνθρωπος καθαρά πια!Για μένα οι μοναδικοί λόγοι που θα έπρεπε να επιτρέπεται ο τερματισμός μίας εγκυμοσύνης είναι στην περίπτωση του βιασμού ή σε πολύ σοβαρή ασθένεια.Βέβαια κάθε ανθρώπου του ανήκει το σώμα του (της γυναίκας στην προκειμένη περίπτωση) και αν δεν θέλει να το κρατήσει πρέπει να είναι σεβαστό.Αλλά και πάλι δεν μου φαίνεται σωστό ρε γμτ
Backpacker Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Είμαι κατά των εκτρώσεων γιατί θεωρώ οτι μιλάμε για την αφαίρεση ζωής από έναν άνθρωπο που όχι μόνο δεν τον έχουμε ρωτήσει αλλά χωρίς να γνωρίζουμε καν το μέλλον αυτού του ανθρώπου όταν θα μεγαλώσει και το τι θα προσφέρει στην κοινωνία. Από την στιγμή που θα γίνει η σύλληψη και θα αρχίσει να μεγαλώνει στην κοιλιά της μητέρας και στην συνέχεια στον έξω κόσμο δεν πρέπει να γίνεται έκτρωση. Υπάρχουν λύσεις όπως το να δωθεί το παιδί σε ίδρυμα ή για υιοθεσία. Δυστυχὠς και κυρίως οι ανήλικοι/ες κοιτάνε την εύκολη λύση της έκτρωσης λόγω φόβου για πάρα πολλά πράγματα, κοινωνικό στιγματισμό, συνέπιες και απειρία. Επίσης δεν αποτελεί δικαιολογία ούτε το περί άσχημης ασθένειας του παιδιού που θα του κάνει τη ζωή δύσκολη, δεν μπορεί κανένας να προβλέψει και να κρίνει το τι ζωή θα περάσει ο καθένας με την γέννησή του. Ναί η ύπαρξη ασθένειας σημαίνει κάποιες στάνταρ δυσκολίες σε σύγκριση με άλλον, ποιός μου λέει όμως οτι π.χ ένα άλλο παιδάκι που θα γεννηθεί φυσιολογικά με τα όλα του με τους γονείς που θα του παρέχουν τα πάντα, μετά δεν θα αρρωστήσει από κάποια βαριά πάθηση τα επόμενα χρόνια? Δεν αποτελεί λοιπόν κριτήριο η ασθένεια εκ γενετής για να γίνει έκτρωση, αφήστε που μπορεί τα επόμενα χρόνια να βρεθούν φάρμακα ή τρόποι και να καταπολεμηθεί η ασθένεια που θα έχει το παιδί. Αυτά τα λέω μόνο όσο αφορά την προσωπική στάση που θα πρέπει να κρατάει ο άνθρωπος. Υπάρχει και ένα άλλο θέμα, το αν θα έπρεπε να σου δίνει το δικαίωμα το κράτος για να κάνεις έκτρωση. Sarah Palin εσύ? Έχει εισβάλει το Tea Party στο φόρουμ μου φαίνεται... 5
Adon1s Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Υποψιν μπορει τελευταια στιγμη να την πιασουν οι συναισθηματισμοι της μητερας και λογω πιεσης λογω,λογω,λογω να το κρατησει. Σκεψου και τον πατερα , θα μου πεις ας προσεχε,οκ , στην προκειμενη δεν εχει "φταιω εγω" ή "φταις εσυ" , ειναι αποτελεσμα και των 2 . Σκεψου τον πατερα,πραγματικα να μην θελει επειδη δεν μπορει να αναθρεψει ενα τετοιο παιδι. Εναν 28ρη πχ χωρις καλα καλα δουλεια για αξιοπρεπη ζωη για τον εαυτο του,να εχει τωρα και αλλα 2 ατομα,,,μανα και παιδι . Μπορει επομενως πολυ απλα ειτε να αρνηθει να αναγνωρισει το παιδι , ειτε να το αναγνωρισει με την προυποθεση οτι δεν μπορει εξ ορισμου ακομα να κανει κατι για αυτο. Επομενως τι ειναι καλυτερο... Ενα παιδι καταλαθως με μονο μια μανα και χωρις πατερα να εχει γνωρισει, με την ζωη της μητερας πλεον κατεστραμμενη ; Μια οικογενεια με ενα παιδι που θα ειναι στα ορια της ανεχειας , της οριακης επιβιωσης και τις ζωες των γονιων κατεστραμμενες λογω αλλαγης σζεδιου ζωης ; Κανενα παιδι...Αμβλωση,ο καθενας θα συνεχισει κανονικα την ζωη του , απλα θα ειναι πλεον πιο προσεκτικοι (αν δεν χωρισουν στο ενδιαμεσο) και οταν με το καλο ειναι ετοιμοι ας ερθουν και 3διμα. 1
Sellers Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Βαλτο σε σπόιλερ ρε ανθρωπε, με τις χαζαμαρες βραδυατικα. Σε φάση, σε σόκαρε μια ζωγραφιά?
arc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Πριν απο 25 χρόνια μάλλον κάποιοι άλλοι έπρεπε να σκεφτούν την έκτρωση
Giorgos09 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Η εκτρωση ειναι και θεμα ηθικης. Εφοσον βρισκεις ηθικο την εκτρωση γιατι αγχωνεσαι αν ειναι ανηθικο να μη πληρωσει ο αντρας σε περιπτωση που πταιει αυτος; Θα τον φαν οι τυψεις;
Lucifer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Υπάρχουν ήδη θρεντ, βρείτε τα και ξεράστε εκεί τις ημιμάθειές σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις