Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει να έρθει εδώ ένα τέτοιο πακέτο από Αμερική ?
SPANK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Να ξέρεις οτι αν αγοράσεις απο αμερική θα περάσει τελωνείο και μπορεί να πληρώσεις στο τελωνείο οσο πήρες το pc οποτε οχι δεν αξίζει το ρίσκο για εμένα 2
benign Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Εξαλλου υπαρχουν εδω ατομα στην Ελλαδα να σου φτιαξουν οτι θελεις,δεν εχουν καποιου ειδους υπεροχη οι Γιανκηδες. 3
makfil Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Να ξέρεις οτι αν αγοράσεις απο αμερική θα περάσει τελωνείο και μπορεί να πληρώσεις στο τελωνείο οσο πήρες το pc οποτε οχι δεν αξίζει το ρίσκο για εμένα Και, όμως, όπως έχει γράψει ένα μέλος στις πρώτες σελίδες του οδηγού της υπογραφής μου, έφερε laptop από Αμερική, καταγράφοντας στο thread όλη τη διαδικασία και τα έξοδά του, χωρίς να πληρώσει δασμό για την εισαγωγή αυτή. Σίγουρα, όμως, η αγορά ενός custom made pc από την Ελλάδα εχει πολλά πλεονεκτήματα.
SPANK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ναι υπάρχουν και τετοιες περιπτώσεις σε καθε περίπτωση ειναι ομως ρίσκο για αγορές απο αμερική και ειδικά για μεγάλα ποσά και αν μιλάμε για pc
dobro Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 αν ξερεις τι θελεις να φτιαξεις και εχεις υπομονη.......στις προσφορες της εσωτερικης αγορας,μπορει να σου βγει η συνθεση το ιδιο ή και πιο φθηνα απο εξω ....και να εχεις τις εγγυησεις των κομματιων απο ελληνικα μαγαζια ...........ετσι ,την ατυχη στιγμη,να μην στελνεις στο εξωτερικο το χαλασμενο .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα