Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει να έρθει εδώ ένα τέτοιο πακέτο από Αμερική ?

Δημοσ.

Να ξέρεις οτι αν αγοράσεις απο αμερική θα περάσει τελωνείο και μπορεί να πληρώσεις στο τελωνείο οσο πήρες το pc οποτε οχι δεν αξίζει το ρίσκο για εμένα

• Like 2
Δημοσ.

Εξαλλου υπαρχουν εδω ατομα στην Ελλαδα να σου φτιαξουν οτι θελεις,δεν εχουν καποιου ειδους υπεροχη οι Γιανκηδες. :)

• Like 3
Δημοσ.

Να ξέρεις οτι αν αγοράσεις απο αμερική θα περάσει τελωνείο και μπορεί να πληρώσεις στο τελωνείο οσο πήρες το pc οποτε οχι δεν αξίζει το ρίσκο για εμένα

Και, όμως, όπως έχει γράψει ένα μέλος στις πρώτες σελίδες του οδηγού της υπογραφής μου, έφερε laptop από Αμερική, καταγράφοντας στο thread όλη τη διαδικασία και τα έξοδά του, χωρίς να πληρώσει δασμό για την εισαγωγή αυτή.

Σίγουρα, όμως, η αγορά ενός custom made pc από την Ελλάδα εχει πολλά πλεονεκτήματα.

Δημοσ.

Ναι υπάρχουν και τετοιες περιπτώσεις σε καθε περίπτωση ειναι ομως ρίσκο για αγορές απο αμερική και ειδικά για μεγάλα ποσά και αν μιλάμε για pc

Δημοσ.

αν ξερεις τι θελεις να φτιαξεις και εχεις υπομονη.......στις προσφορες της εσωτερικης αγορας,μπορει να σου βγει η συνθεση το ιδιο ή και πιο φθηνα απο εξω ....και να εχεις τις εγγυησεις των κομματιων απο ελληνικα μαγαζια ...........ετσι ,την ατυχη στιγμη,να μην στελνεις στο εξωτερικο το χαλασμενο .....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...