Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τους τελευταιόυς 4 μήνες έχω πόνους στο στήθος στην αριστερή μεριά και μουδιασμάτα στο αριστερό χερί πήγα στο ιατρό κάναμε υπερηχο, τεστ κόπωσης όλα βγήκαν φυσιολογικά μου είπε ότι μάλλον είναι από αγχός ? Έχει συμβεί σε κανενάν αλλό αυτό?

μπορεί το άγχος να τα κάνει αυτά?

Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι αυτό που σου είπε ο γιατρός, είχα κι εγώ τον τελευταίο καιρό τέτοια προβλήματα που κλιμακώθηκαν σε ένα διάστημα έντονης πίεσης. Είναι πολύ κουραστικό αν σε πάρει από κάτω και μπορεί να δυσκολέψει πολύ την καθημερινότητα σου. Το πιο σημαντικό είναι να βάλεις καλά στο μυαλό σου ότι δεν είναι τίποτα και να μην το σκέφτεσαι.

Αν δεις ότι συνεχίζει, καλό είναι να μάθεις μερικές τεχνικές χαλάρωσης. Γενικά δεν είναι κάτι σοβαρό και πολλοί γύρω σου το αντιμετωπίζουν, βάλ'τα όλα αυτά καλά στο μυαλό σου και θα περάσει.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά η καφεϊνη εντείνει το άγχος, οπότε προσπάθησε να τους μειώσεις. Αν καπνίζεις κιόλας έχεις τον ιδανικό συνδυασμό για σωματικές εκδηλώσεις άγχους.

• Like 1
Δημοσ.

Α καλα , εγώ πλέον όταν πονάω στα αριστερα και ψιλο-μουδιαζει το χέρι μου γελάω....( φυσικά έχω κάνει όλες τις εξετάσεις ότι είμαι ΟΚ...)

Θα σου πω μόνο αυτό , μια μέρα ήμουνα τόσο αγχωμένος και πανικοβλημένος , που απο την πολύ πίεση , όταν μπήκα στο αμάξι μου , μου βγήκε ένα κλάμα...( ναι κλαμα , τραβάς ζόρι?)

Όταν μου βγήκε αυτό το κλάμα , ένιωσα τόση μα τόση ανακούφιση , ένιωσα ένα βάρος να φευγει απο το στήθος , και φυσικά και το μουδιασμα στο χέρι.

Εκει κατάλαβα πλέον και με την βούλα ότι είναι καθαρά άγχος όπως μου είχε πει ο γιατρός.

Πλέον , εαν και εφόσων έχω τα ίδια συμπτώματα , βρίσκω ένα ήσυχο μέρος , και προσπαθώ να χαλαρώσω με μερικές αναπνοές.

Ξαναλέω , το κλάμα βοηθάει πολύ στις περιόδους άγχους , είναι πραγματικά καθαρκτικό , οπότε αν σου έρθει μην το πνιξεις ( οι άντρες δεν κλαίνε , οι δυνατοι δεν κλαίνε κλπ.......)

Επίσης , επειδή σίγουρα θα έχεις πεταχτεί στον ύπνο σου με ταχυκαρδία , προσπάθησε το βράδυ να κάνεις κάποια άσκηση , να κάνεις κάποια χαλάρωση , οτιδήποτε δουλέυει .

Παντα μα πάντα να θυμάσαι , ότι αυτό είναι μια κακή "ενέργεια" , που πρέπει να αποβληθεί. Είτε με χαλάρωση , είτε με άσκηση , είτε με γέλιο , είτε με κλάμα....οτιδήποτε δουλέυει για σένα.

Χαμογελα :)

• Like 2
Δημοσ.

Ποτε δεν καταλαβα γιατι η προσωπικη εμπειρια ειναι σημαντικοτερη της γνωμης του ειδικου.

Αν δηλαδη σου πω εγω "ναι ειναι αγχος, το εχω παθει και εγω", εσυ εισαι οκ? Πειστηκες?

• Like 1
Δημοσ.

Ποτε δεν καταλαβα γιατι η προσωπικη εμπειρια ειναι σημαντικοτερη της γνωμης του ειδικου.

Αν δηλαδη σου πω εγω "ναι ειναι αγχος, το εχω παθει και εγω", εσυ εισαι οκ? Πειστηκες?

Στη συγκεκριμένη περίπτωση και αφού είπε ότι έχει ήδη συμβουλευτεί γιατρό, πίστεψε με μετράει πολύ να μιλήσεις με άτομα που το έχουν περάσει και ξέρουν πως ακριβώς νιώθεις. Το πιο σημαντικό κομμάτι σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να μην νομίζεις ότι με το παραμικρό ότι παθαίνεις κάτι σοβαρό, και ακούγοντας ότι κι άλλοι το έχουν αντιμετωπίσει βελτιώνει πολύ την ψυχολογία σου.

Δημοσ.

Διαφωνω. Θεωρω οτι ειναι σημαντικο να ακουσει μονο το γιατρο του, ή το γιατρο που επελεξε τελος παντων.

Αλλα αν του ιδιου του αρεσει, εμενα σαφως και μου περισσευει.

Δημοσ.

Διαφωνω. Θεωρω οτι ειναι σημαντικο να ακουσει μονο το γιατρο του, ή το γιατρο που επελεξε τελος παντων.

Μα doctor σου είπε οτι ήδη πήγε σε γιατρό και του είπε οτι είναι οκ. Οπότε πλέον είναι καθαρά ψυχολογικός ο "πόνος" που νιώθει!

Δημοσ.

έχω μία innovative ιδέα! 

Να πάει και να χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο. Έτσι θα δημιουργήσει έναν νέο, πραγματικό/φυσικό πόνο και θα ξεχάσει την ύπαρξη του ψυχολογικού!

• Like 1
Δημοσ.

Καλα κανεις και διαφωνεις εφοσον τα εχει βρει με τον γιατρο του ο ανθρωπος,ομως το να ρωτησει καποιους ομοιοπαθεις δεν ειναι κακο ισα ισα θα καταλαβει τι ειναι τα ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ συμπτωματα που καποιοι εχουν βιωσει και ετρεχαν στους γιατρους χρονια ως κατα φαντασιαν ασθενεις.

Δημοσ.

Πολλές φορές πόνο στο στήθος δημιουργούν και τα κλιματιστικά ή τα ρεύματα αέρα, σαν ένα τύπο ψύξης-πιασίματος. Ειδικά αν είσαι σε κανένα χώρο που είναι γιωτάδες και τα δουλεύεουν στους 16 βαθμούς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...