Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ήθελα μια βοήθεια. Οταν παίζω games το pc μου κλείνει(όχι πάντα) μόνο του λες και πέφτει το ρεύμα. επίσης η θερμοκρασία της gpu δεν ξεπερνά τους 65 βαθμούς όταν παίζω τα games.το σύστημα μου είναι το εξής:

cpu: intel core quad q9550

gpu: radeon hd 4850

mobo: GA-EP45T-DS3

psu: powersonic 530w

ram 3gb buffalo 1600

το πρόβλημα είναι η gpu ή το τροφοδοτικό?καμία ιδέα?

ευχαριστώ για την βοήθεια!

Δημοσ.

ειχα το ιδιο θεμα ακριβως οπως το περιγραφεις.. Ειχα δοκιμασει τα παντα και τελικα εφτιαξε μονο οταν αλλαξα θερμοαγωγικη παστα μεταξυ επεξεργαστη και ανεμιστηρα και καθαρισα το ανεμιστηρακι. Το αστειο ειναι οτι τοτε οποτε εβλεπα θερμοκρασιες επεξεργαστη ηταν κομπλε.

• Like 1
Δημοσ.

Θερμοκρασία CPU με χίλια ... Καθάρισε τον ανεμιστήρα και βάλε Παστουλα και κουμπώσε την ψυχτρα καλά πάλι

• Like 1
Δημοσ.

Που βλέπετε δηλαδή πρόβλημα με θερμοκρασίες αφού δε ξεπερναν τους 55 βαθμούς και ειναι κ καλοκαίρι!

Ποσο δουλεύει δηλαδή η CPU στους 30c

Οταν πχ παει η θερμοκρασία στους 85-90 το βλέπεις το μηχάνημα κομπιαζει ακομα κ στο άνοιγμα φακέλων. Κι αν περάσει τους 90+ σβήνει για να μην καεί.

Οταν ανεβάσει η gpu θερμοκρασία δε σβήνει απ όσο ξέρω. Συνήθως αλλάζει ανάλυση. Απο full hd πχ θα φλασαρει κ θα παει 800χ600 πχ.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα οι θερμοκρασιες που ποσταρε ομως μονο απο full load δεν ειναι....... current και max ειναι ιδιες. 

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε ή πρόβλημα στο τροφοδοτικό είναι δεν μπορεί να στείλει ρεύμα δηλαδή ή υπερθέρμανση του επεξεργαστή είναι. Άνοιξε το κουτί σου καθάρισε την ψήκτρα για καλό και για κακό άλλαξε και μία πάστα και αν δεν φτιάξει......ΚΑΛΟΡΊΖΙΚΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΌ ΣΟΥ 

Δημοσ.

Καλα οι θερμοκρασιες που ποσταρε ομως μονο απο full load δεν ειναι....... current και max ειναι ιδιες. 

εχει δικιο ο rfc το 55βαθμους που δειχνει ειναι idle κατι μου λεει πως με prime θα βαρεσει 90αρι+

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...