Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ολες οι μεγαλες και σοβαρες εταιρειες εχουν πλεον ειδικη νομιμη εκδοση για την ελλαδα οπου οντως σου κρατανε και τον φορο στα κερδη , κατι που βεβαια σημαινει οτι τα κερδη ειναι νομιμα και δεν φορολογουνται ξανα .

Δεν βρισκω λογο εφοσον παιζεις μεσω ιντερνετ να παιξεις στον οπαπ , πιστευω ειναι λυση μονο για οσους πηγαινουν στο πρακτορειο πλεον.

Δημοσ.

1)Ο φόρος ισχύει για όλους, και τις ξένες εταιρίες.Μόνο σε μη νόμιμες δεν θα έχεις φόρο

2)Για να φορολογηθείς πρέπει να πιάσεις απόδοση 333+

Tι αποδοση +333? O αλλος φιλος λεει οτι για κερδος πανω απο 100€ φορολογησε με 15%.

Εγω παντως οσες φορες εχω κερδισει διαφορα ποσα δεν ειχα φορολογηθει ποτε, παντα επαιρνα τα λεφτα ακριβως που δινει η αποδοση. Ποτε αλλαξε η κατασταση?

Δημοσ.

Tι αποδοση +333? O αλλος φιλος λεει οτι για κερδος πανω απο 100€ φορολογησε με 15%.

Εγω παντως οσες φορες εχω κερδισει διαφορα ποσα δεν ειχα φορολογηθει ποτε, παντα επαιρνα τα λεφτα ακριβως που δινει η αποδοση. Ποτε αλλαξε η κατασταση?

Τα 100 ευρώ είναι το αφορολόγητο κατά στήλη..δλδ για 0,30 λεπτα δελτίο..αν παίξεις ένα δελτίο 3ευρώ το αφορολόγητο πάει 1000 ευρώ..κατάλαβες? Και εννοείτε ότι φορολογείτε το ποσό που υπερβαίνει τα 1000 ευρώ και όχι όλο το ποσό. (αν κερδίσεις 1100 ευρώ δλδ φορολογούνται με 15% μόνο τα 100 ευρώ..δλδ σου κρατάνε 15 ευρώ για σε δελτίο που με 3 ευρώ έβγαλε 1100.

Τώρα άμα καταφέρεις με 3 ευρώ να κερδίσεις πάνω από 1.000 ευρώ ε δεν νομίζω να σε ενοχλήσει να σου φορολογήσουν το επιπλέον με 15%!! 

Δημοσ.

Δηλαδη, χοντρα-χοντρα, φορολογησε αν με ελαχιστα κερδισεις πολλα?

Απο ποτε ισχυει αυτο?

Το να παιξεις στον ΟΠΑΠ ονλαιν αντι για το πρακτορειο σημαινει καποια εξτρα φορολογηση(ειστε στο δελτιο, ειτε στην ετησια δηλωση) ή ειναι το ιδιο πραγμα?

Δημοσ.

Δηλαδη, χοντρα-χοντρα, φορολογησε αν με ελαχιστα κερδισεις πολλα?

Απο ποτε ισχυει αυτο?

Το να παιξεις στον ΟΠΑΠ ονλαιν αντι για το πρακτορειο σημαινει καποια εξτρα φορολογηση(ειστε στο δελτιο, ειτε στην ετησια δηλωση) ή ειναι το ιδιο πραγμα?

Απο παντα...παλια νομιζω ηταν μεγαλυτερο το αφορολογητο. Μια θεια μου ειχε κερδισει στο τζοκερ νομιζω 3000 ευρω και δεν μπορουσε να τα παρει στο πρακτορειο και επρεπε να παει στον ΟΠΑΠ νομιζω, οπου της κρατησαν το φορο.

Δημοσ.

Πρέπει με 0.3Ε που είναι η στήλη να κερδίσεις 100Ε+ αυτό για να γίνει πρέπει να πιάσεις μια συνολική απόδοση στα σημεία που πόνταρες 333 και βάλε

Δεν θα φορολογηθείς αν πχ παίξεις 80Ε σε απόδοση 1.5 και τα κάνεις 120Ε

Δημοσ.

Καλα, πως ειναι ετσι το σαιτ?

Που βρισκονται οι επομενοι αγωνες και που ο νικητης διοργανωσης(μουντιαλ)?

Δημοσ.

Απο παντα...παλια νομιζω ηταν μεγαλυτερο το αφορολογητο. Μια θεια μου ειχε κερδισει στο τζοκερ νομιζω 3000 ευρω και δεν μπορουσε να τα παρει στο πρακτορειο και επρεπε να παει στον ΟΠΑΠ νομιζω, οπου της κρατησαν το φορο.

Από 1.500 ευρώ και πάνω τα λεφτά τα παίρνεις είτε από τράπεζα είτε από τον ΟΠΑΠ(μόνο Αθηνα-Σαλονικη)...σιγά μην έχει ο άλλος στο μαγαζί χιλιάρικα!! Φόρο είπαμε από ποιο ποσό και πάνω σου κρατάνε. 100 ευρώ ΑΝΑ ΣΤΗΛΗ!!

Δημοσ.

επειδή πήγα να μπω να παίξω λίγο

κοιτάξτε φάση

δεν μπαίνει,μπαναρισμένο από τον provider

http://bwin.com/

Σημαντική ενημέρωση:

Με βάση την 65/8/24.7.2013 απόφαση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.), ο ιστότοπος που επιχειρείτε να επισκεφθείτε προσφέρει υπηρεσίες τυχερών παιγνίων και στοιχημάτων χωρίς άδεια στην Ελλάδα.

Κατά συνέπεια, η πρόσβαση στον ιστότοπο αυτό δεν είναι επιτρεπτή, όπως και σε κάθε ιστότοπο που περιλαμβάνεται στον σχετικό κατάλογο της Ε.Ε.Ε.Π. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα παραπάνω καθώς και τον πλήρη κατάλογο των απαγορευμένων από την Ε.Ε.Ε.Π. ιστοτόπων μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.gamingcommission.gov.gr/index.php/el/

Με εκτίμηση,
WIND Ελλάς

και στο https://www.bwin.com/

με έβαλε το πρωί.Τώρα απλώς

The connection has timed out

The server at www.bwin.com  is taking too long to respond.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
    If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
    If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.

γιατί το banαραν το bwin??Ξέρω δεν είναι το μόνο.

Δημοσ.

επειδή πήγα να μπω να παίξω λίγο

κοιτάξτε φάση

δεν μπαίνει,μπαναρισμένο από τον provider

http://bwin.com/

και στο https://www.bwin.com/

με έβαλε το πρωί.Τώρα απλώς

γιατί το banαραν το bwin??Ξέρω δεν είναι το μόνο.

Εγώ μπήκα κανονικά..

Αυτό με την "άδεια" είναι για γέλια και για κλάματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...