malibou1590 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 καλησπερα τις προαλες καθαρισα το πληκτρολογιο μου.. ανοιγμα και καθαρισμος με απορυπαντικο.. Τωρα ομως εχω ενα θεμα που εχει να κανει με το πατημα των πληκτρων.. Καποιες φορες κολλανε το οποιο ομως το ειχα και απο πριν απλα πιστευα οτι με τον καθαρισμο θα σταματουσε.. Υπαρχει κατι το οποιο να λειτουργει σαν λαδι και να βοηθαει στο πατημα των κουμπιων? Ευχαριστω
InfernoN Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 δεν πιστεύω να πέταξες καμιά χλωρίνη στο πληκτρολόγιο εγώ έχω ένα υγρό με μαντηλάκια από το public για καθαρισμό pelikan μάρκα, αλλά εσύ θες κάτι που εξαρτάται από το keyboard και όχι από τον καθαρισμό του.
malibou1590 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Οχι εννοειται εβαλα τα πληκτρα κατω απο το νερο δουλευουν ολα αλλα καποια σκακωνουν κ θελουν πιο πολυ δυναμη Sent from my iPhone using Insomnia Οχι εννοειται εβαλα τα πληκτρα κατω απο το νερο δουλευουν ολα αλλα καποια σκαλωνουν κ θελουν πιο πολυ δυναμη <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Sent from my iPhone using Insomnia
barman_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 ο καλυτερος καθαρισμος ειναι με ενα στεγνο και ενα ελαφρα νοτισμενο πανακι,πχ μωρομαντηλο...
malibou1590 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Τωρα τι μπορω να κανω; Η παμε για καινουργιο; Sent from my iPhone using Insomnia
InfernoN Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 εγώ έχω ένα corsair μηχανικό, και πετρέλαιο να ρίξω πάνω δεν παθαίνει τίποτα, ψάξε ένα μηχανικό καλής ποιότητας όχι αναγκαία πανάκριβο
Bermudakias33 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Βλέποντας αυτό το θέμα πήρα έμπνευση και πήγα και έκανα βίδες το πληκτρολόγιο μου και το έπλυνα με σαπουνάδα στην μπανιέρα. Τώρα είναι σαν καινούργιο. Ασύρματο Microsoft που με υπηρετεί εδώ και 9 χρόνια. Είχε πιάσει τρελή μπίχλα μέσα στα πλήκτρα και τώρα απλά λάμπει…! Την ίδια τακτική πλύσιμο ακολουθώ και με τα κομπιούτερ των Tv όταν αρχίζουν να μην πιάνουν τα πλήκτρα…! Απλά και στις 2 περιπτώσεις πλένεις τα πάντα εκτός από τα ηλεκτρονικά μέρη. Τωρα τι μπορω να κανω; Η παμε για καινουργιο; Sent from my iPhone using Insomnia Δοκίμασε ξανά να καθαρίσεις την ηλεκτρονική επιφάνια που βρίσκεται κάτω από το λάστιχο. Πάρε ένα ελαφρά βρεμένο πανί και τρίψε στα σημεία που δεν πιάνουν τα πλήκτρα. Το λάστιχο το βουτάς κανονικότατα μέσα σε κουβά με νερό και μετά το κρεμάς με μανταλάκι για να στεγνώσει! Αν δεν γίνει δουλειά με όλα αυτά, πέταμα και πας για νέο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα