Chris_saxo vts Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ναι για αγορά αλλά και πώληση να κάνεις η ίδια διαδικασία δεν είναι; Βάζεις τον αριθμό της κάρτας σου στο paypal κ οι αγορές γίνονται από εκεί. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάθε φορά μεταφορά χρημάτων σε άλλη τράπεζα κ να έχεις κ επιπλέον χρεώσεις. Αυτό εννοείς αν κατάλαβα καλά. 1
F R A N K Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Βάζεις τον αριθμό της κάρτας σου στο paypal κ οι αγορές γίνονται από εκεί. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάθε φορά μεταφορά χρημάτων σε άλλη τράπεζα κ να έχεις κ επιπλέον χρεώσεις. Αυτό εννοείς αν κατάλαβα καλά. Αυτό εννοώ. Δηλαδή τώρα έχω συνδέσει στο paypal και μία προπληρωμένη και έναν λογαριασμό αλλά είναι κενό το υπόλοιπο του paypal. Δεν θα πρέπει να στείλω από το winbank στο paypal ένα ποσό για να ανανεωθεί το paypal; Μήπως μπορείς να μου πεις με ποιά σειρά κάνεις τη μεταφορά γιατί μπερδεύτηκα; Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2014 από F R A N K
Chris_saxo vts Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Αυτό εννοώ. Δηλαδή τώρα έχω συνδέσει στο paypal και μία προπληρωμένη και έναν λογαριασμό αλλά είναι κενό το υπόλοιπο του paypal. Δεν θα πρέπει να στείλω από το winbank στο paypal ένα ποσό για να ανανεωθεί το paypal; Μήπως μπορείς να μου πεις με ποιά σειρά κάνεις τη μεταφορά γιατί μπερδεύτηκα; Στο paypal έχεις έναν λογαριασμό ενεργό. Το υπόλοιπο που λες κενό μάλλον εννοείς το paypal balance. Εκείνο θα είναι μηδενικό εκτός κ αν κάποιος σου στείλει χρήματα στο paypal. Εσύ τα χρήματα στον λογαριασμό της τράπεζας θα βλέπεις πόσα είναι. (Από το winbank που έχεις). Όχι, δεν χρειάζεται να στείλεις χρήματα από το winbank κάτι στο paypal! 1
F R A N K Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Στο paypal έχεις έναν λογαριασμό ενεργό. Το υπόλοιπο που λες κενό μάλλον εννοείς το paypal balance. Εκείνο θα είναι μηδενικό εκτός κ αν κάποιος σου στείλει χρήματα στο paypal. Εσύ τα χρήματα στον λογαριασμό της τράπεζας θα βλέπεις πόσα είναι. (Από το winbank που έχεις). Όχι, δεν χρειάζεται να στείλεις χρήματα από το winbank κάτι στο paypal! Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Ναι το balance εννοώ, άρα δεν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο στο paypal οπότε στέλνω είτε από την προπληρωμένη είτε από την χρεωστική απλή κατάθεση στον πωλητή γιατί είναι συνδεδεμένος ο λογαριασμός με το paypal.
Chris_saxo vts Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Ναι το balance εννοώ, άρα δεν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο στο paypal οπότε στέλνω είτε από την προπληρωμένη είτε από την χρεωστική απλή κατάθεση στον πωλητή γιατί είναι συνδεδεμένος ο λογαριασμός με το paypal. Ναι, όποια έχεις συνδεμένη στο paypal κάνεις τις αγορές σου με εκείνη απευθείας. Εγώ χρησιμοποιώ χρεωστική που δεν κρατάει προμήθεια κ βάζω τα χρήματα από online atm!
F R A N K Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ναι, όποια έχεις συνδεμένη στο paypal κάνεις τις αγορές σου με εκείνη απευθείας. Εγώ χρησιμοποιώ χρεωστική που δεν κρατάει προμήθεια κ βάζω τα χρήματα από online atm! Ναι και εγώ έβγαλα πρώτα χρεωστική για να μην έχω προμήθεια με τη φόρτιση της προπληρωμένης αλλά μου είπαν από την πειραιώς ότι πληρώνω περίπου 10 ευρώ γιατί είναι έμβασμα (αλλά τους ρωτούσα για να βάλω χρήματα στο paypal στο λογαριασμό που δίνει στο "Top Up") και έβγαλα και προπληρωμένη. Ευχαριστώ πάντως!! 1
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ηρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου και πρεπει και εσυ να αποκτήσεις ενα λογαριασμό Δεν έχω γιατί δεν είχα χρειαστεί ποτέ... 18 είμαι και ακόμα σχολειο πάω xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα