rpgmaniac Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ενδιαφερομαι να αγορασω αυτα τα παπουτσια http://www.adsneakerstore.com/adidas-porsche-design-sport-mens-bounce-s-l-black-yellow-titanium-p-22.html& πραγματικα δε μπορω να τα βρω πουθενα ειμαι απο επαρχια απο Δραμα αλλα παραγγελνω ολη την ωρα απο το ιντερνετ αναγκαστηκα γιατι στη πολη μου δεν υπαρχει ποικιλια σε τιποτα & δε μπορω να βρω σχεδον ποτε αυτο που ψαχνω, εψαξα επανελημενως στο ιντερνετ σε Ελληνικα site αθλητικων δεν υπαρχουν πουθενα & ειχε τυχει να βρω ενα παλιο thread απο αυτο το φορουμ απο ατομα που αγοραζαν παπουτσια απο Αμερικη & τα παραλαμβαναν στο αεροδρομιο Ελ.Βενιζελος & ειπα να ρωτησω μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει/συμβουλεψει γιατι δεν εχω παραγγειλει ποτε απο εξωτερικο & οσο να ναι φοβαμαι, μετα ειναι & το αλλο πολλα site απο εξωτερικο πουλανε μαιμουδες απο Κινα οποτε πως να μην ανησυχω... Παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει & αν εχετε να μου προτεινετε καταστημα απο Ελλαδα που ξερετε/πιστευετε οτι τα εχουν η μπορουν να τα βρουν ακομα καλυτερα, thx in advance
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα