billsnake21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ο επεξεργαστής μου είναι ο Intel Core i5 4440 @ 3.10GHz Ε ...Τι καλύτερο θα μου προτείνατε που κολλάει με το υπόλοιπο σύστημα?(το έχω στην υπογραφή )
dimitrisOP Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 σε αυτην την μητρικη τιποτα μια χαρα εισαι ετσι
SPANK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Πήγαινε σε i7 αν μπορείς και συγκεκριμένα http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=34685&cat=2&sub=384&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined
billsnake21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δηλαδή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο λες ε?
billsnake21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Τώρα τελευταία βλέπω ότι υπερφορτώνει και με πιάσανε ανησυχίες.Δεν καίγομαι για καινούριο επεξεργαστή αλλά θέλω να είμαι καλυμμένος και αν υπάρχει κάτι καλύτερο που να το αντέχει η τσέπη μου δε με χαλάει όμως εννοείται
dimitrisOP Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 ποια ειναι η χρηση του υπολογιστη?για δωσε λεπτομεριες,δοκιμασες να κανεις oc?
billsnake21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 κυρίως για gaming συνήθως πέρα από λολ,opera,skype και εσχάτως spotify δεν έχω κάτι άλλο ανοιχτό εκείνη την ώρα.2 μέρες τώρα το κάνει (τόσο καιρό πήγαινε σφαίρα δεν ένιωθε) και με έχει βάλει σε σκέψεις.Μετά από επανεκκίνηση βρίσκει τα συγκαλά του στην αρχή πάντως.
dimitrisOP Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 κανε ενα φορματ και θα πηγαινει σφαιρα παλι 1
cabdik Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Καλημερα...Εχω ενα pc 775 socket.....Φοραει CPU Pentium Dual-core E5200 2.50GHZ..... Και εχω μνημη στον υπολογιστη 3gb.... Θελω να κανω μια αναβάθμιση στον επεξεργαστη ... Τι μπορω να κανω; Να αλλαξω τον επεξεργαστή;; Καποα προταση για τον επεξεργαστή!!! Με επεξεργαστή Core 2 Duo E8600 3.33GHz θα αλλαζε αρκετα ;;; Αξιζει να το κανω; Και εχω αυτην την καρτα γραφικων αυτη (New GeForce GT210 HDMI 1GB 64Bit DDR2 DVI PCI-E).... Το μηχανημα δουλευει μια χαρα αλλα θα ηθελα να το κανω... Ευχαριστω... κατ' αρχην να μην μπαινεις σε θεμα αλλου..!! αυτο γινεται συχνα τελευταια, και στο τελος..., δεν ξερουμε σε ποιον απανταμε και σε ποιον αναφερομαστε...!!! κανε ενα δικο σου θεμα, να συζητησουμε ο,τι θες..!! 1
cabdik Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Τώρα τελευταία βλέπω ότι υπερφορτώνει και με πιάσανε ανησυχίες.Δεν καίγομαι για καινούριο επεξεργαστή αλλά θέλω να είμαι καλυμμένος και αν υπάρχει κάτι καλύτερο που να το αντέχει η τσέπη μου δε με χαλάει όμως εννοείται με i5 δεν θα πρεπει να εχεις τετοια θεματα..! καπου αλλου ειναι ο φταιχτης..!! ψαξε στο Software. κανε μια συντηρηση-καθαρισμο για malware- spyware-virus, σκουπιδια, κλπ.. , και βλεπουμε..! 2
billsnake21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 κανε ενα φορματ και θα πηγαινει σφαιρα παλι Έχω τα 8αρια μέσα τα οποία ήταν περασμένα από την hp ήδη και το cd είναι σε εκείνους,δεν το έχω στην κατοχή.Έχουμε καμιά πατέντα ή δεν έχω πιάσει κάτι με τα 8αρια? :Ρ με i5 δεν θα πρεπει να εχεις τετοια θεματα..! καπου αλλου ειναι ο φταιχτης..!! ψαξε στο Software. κανε μια συντηρηση-καθαρισμο για malware- spyware-virus, σκουπιδια, κλπ.. , και βλεπουμε..! περί software έκανα (πριν το ποστ ακόμα :Ρ) όλα αυτα που μου προτείνεις δεν είχε κάτι τρομερό ευτυχώς:Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα