Fu Manchu Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα Σκέφτομαι να χτύπησω το συγκεκριμένο κινητό http://www.vickmall.com/lenovo-s860-smartphone-mtk6582-quad-core-android-4-2-1gb-16gb-4000mah-battery-with-5-3-inch-ips-screen.html Κανείς που να το έχει πάρει η να το έχει δουλέψει να μου πει αν αξίζει η αγορά; Ευχαριστώ
stamatinho Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δε το εχω δουλεψει το συγκεκριμενο αλλα εχω δουλεψει και δουλευω lenovo p780 (4000mAh) σαν αυτο που θελεις και βλεπω καθημερινα ενος φιλου το lenovo a830. Νομιζω πως με τα λεφτα που δινεις μπορεις να πας σε καλυτερα specs απο Κινα.Εκτος αν θες οπωσδηποτε 4000mAh μπαταρια. Σε γενικες γραμμες η lenovo μια χαρα κινητα φτιαχνει.Υστερουν λιγο σε καμερα θα λεγα σε mid range συσκευες αλλα οκ.Αυτο το εχουν σχεδον ολα τα κινεζικα. Παντως για να πας σε 2gb ram και lenovo πρεπει να ανεβασεις μπατζετ. Για μενα κοιτα προς xiaomi,huawei,Jiayu μερια ισως και σε coolpad f1.
Fu Manchu Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Κάποια συγκεκριμένη πρόταση μέχρι 180€; Το Μπατζετ μου είναι σε αυτά τα λεφτά.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα