giota_al Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 καλησπέρα σε ολους, θα ηθελα τη βοηθεια απο ολους οσους μπορουν να με βοηθησουν και θα το εκτιμουσα αφανταστα.Το προβλημα μου ειναι το εξης:θελω να δωσω εξετασεις για το μεταπτυχιακο φορολογια και ελεγκτικη της δημοσιας διοικησης παντειου.Το θεμα μου ωστοσο ειναι οτι δε εχω ουτε μπορω να βρω πουθενα την υλη.Η γραμματεια με την οποια επικοινωνησα μου ειπε οτι ολο το προγραμμα μεταπτυχιακων εχει σταλει στο υπουργειο για εγκριση και οτι θα υπαρξει αναδιαρθρωση του περιεχομενου τους.Ανεφεραν ακομα οτι ειναι αβεβαιη η εγκριση τους.Σε ερωτηση μου αν θα μπορουσαν να μου δωσουν την περσινη υλη για το μετατυχιακο της φορολογιας και ελεγκτικης εστω και αν αυτο μπορει να αλλαξει μου ειπαν οτι δε υπαρχει υλη.Ρωτησα να μαθω αν γνωριζουν τους καθηγητες που εξεταζουν τα μαθηματα της λογιστικης,φορολογιας,ελεγκτικης και στατιστικης και μου ειπαν οτι δε γνωριζουν.Να σημειωσω οτι περσυ που τους ειχα ρωτησει για τη υλη μου ειπαν οτι θα εβγαινε στις ανακοινωσεις αλλα ποτε δε βγηκε τιποτα.Απευθυνθηκα απο απελπισια σε πανεπιστημιακο φροντιστηριο αν τυχον εκεινοι ειχαν προετοιμασει ποτε υποψηφιο για το αυτο το μεταπτυχιακο αλλα δεν ηξεραν τιποτα.Το μονο που γνωριζω και αυτο συμφωνα με περσινη προκηρυξη ειναι οτι οι υποψηφιοι εξεταζονται με διαγωνισμα πολλαπλης επιλογης σε γενικες γνωσεις λογιστικης φορολογιας ελεγκτικης και στατιστικης.Θελω να μαθω για την υλη του συγκεκριμενου μεταπτυχιακο γιατι πιστευω οτι η μονη αλλαγη που μπορει να επελθει στα μεταπτυχιακα ειναι η επιβολη διδακτρων που ακουγεται πολυ συχνα τωρα τελευταια.Δεν εχω καμια μα καμια εμπιστοσυνη στη γραμματεια γιατι μεχρι στιγμης δε μου εχουν προσφερει την παραμικρη βοηθεια.Γιαυτο το λογο ζητω τη βοηθεια οποιουδηποτε γνωριζει κατι σε αυτο το θεμα και ειλικρινα θα το εκτιμησω πολυ. Σας ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα