Peleus17 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Το θέμα που θέλω να συζητήσουμε μπορεί να φανεί λίγο αστείο, χαζό, ηληθιο η δεν ξέρω και τι άλλο. Και επίσης πολλοί μπορεί να κοροϊδέψουν αλλά εγώ πιστεύω πως είναι σοβαρό το θέμα. Το θέμα έχει ως εξής: Όταν πάω για ύπνο και ξαπλώνω είμαι σε πολύ ήρεμη και χαλαρή κατασταση. Εκεί που περνάει κάμποση ώρα ξαφνικά αρχίζω να δίνω πολύ σημασία στον χτυπο της καρδιάς και τότε αρχίζουν τα βάσανα. Δεν μπορώ να κοιμηθώ διότι το νιώθω να χτυπάει, όχι δυνατά, αλλά μόνο και μόνο που δίνω σημασία πάρα την μη θέληση μου δεν κλείνω μάτι. Νιώθω μια αηδία, μια αναγουλα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Δεν συμβαίνει πάντα, αλλά μερικές μου σκάει στα ξαφνικά η φλασια και αντε γεια. Σίγουρα δεν έχω κανένα πρόβλημα υγείας και πιστεύω είναι καθαρά ψυχολογικό. Εάν και εσείς έχετε τέτοιο θέμα, θα ήθελα πάρα πολύ να το συζητήσουμε.
headbanger Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ρίξε κάνα κρύο, αν δεν έχεις παρέα, δούλεψε μια χειροτεχνία να χαλαρώσεις. 6
Peleus17 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ρίξε κάνα κρύο, αν δεν έχεις παρέα, δούλεψε μια χειροτεχνία να χαλαρώσεις. Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. :/
Zein Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Αμα εισαι οχι 100% αλλα 105% σιγουρη πως δεν ειναι σωματικο το θεμα , μιας και με την καρδια δεν παιζουμε ποτε, τοτε καλυτερα να επισκεφτεις εναν ειδικο οπου να μπορει να σου γραψει ενα αγχολυτικο. καλο ειναι τα αγχολυτικα να μην τα παιρνεις σαν καραμελες βεβαια και αν μπορεις να το αποφυγεις σαν λυση, αλλα εχω την εντυπωση πως ολο αυτο ειναι απλα αγχος που σου βγαινει το βραδυ. το παθαινα και εγω μερικες φορες αλλα οχι με χτυπους καρδιας, αλλα με κατι ακομα πιο σπαστικο: παρακολουθουςα τους ρυθμους αναπνοης μου. πιστεψε με, σε τρελαινει κυριολεκτικα!!! Παρατηρησα πως το παθαινα μονο οταν ζουσα σε περιοδους μεγαλου τρεξιματος οποτε τελικα εμαθα να ζω με αυτο και σταματησα να του δινω σημασια μεχρι που ξεχασα οτι υπαρχει. πλεον αγνοω την υπαρξη του χεχε! Νομιζω το καλυτερο παραδειγμα αντιμετωπισης ειναι κατι αντιςτοιχο με την αντιμετωπιση των "εμβοων". Για οσους δεν γνωριζουν οι εμβοες ειναι ενα σπαστικος και συνεχομενος ηχος που φτανει στο αυτι οταν γυρω γυρω υπαρχει απολυτη ησυχια. Η επιστημη δεν εχει ανακαλυψει απο που προερχεται ακομα αυτος ο ηχος ουτε πως αντιμετωπιζεται , ενω οσο το σκεφτεσαι αυτο δε μπορεις καν να κλεισεις ματι απο τον "θορυβο". Οποτε τι σου λεει εκει περα σαν θεραπεια? Ζησε με αυτο! Οταν το ενταξεις σαν κατι φυσιολογικο και το αποδεκτεις σαν μερος της καθημερινοτητας σου θα σταματησεις να του δινεις σημασια και θα ξεχασεις την υπαρξη του , ή θα το θυμασαι μονο οταν διαβαζεις για παρομοιες περιπτωσεις. κανε το ιδιο. αλλα, πρωτα επιβεβαιωσου 105% πως η καρδια σου 10000% ενταξει!
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Σίγουρα δεν έχω κανένα πρόβλημα υγείας και πιστεύω είναι καθαρά ψυχολογικό. Τα ψυχολογικά είναι προβλήματα υγείας. Υπάρχουν και γιατροί που τα θεραπεύουν, ε.
thomasG4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Κόψε τους καφέδες και άρχισε γυμναστική. Αν και όπως λες, μάλλον περισσότερο ψυχολογικό είναι το θέμα, αυτά τα δυο θα βοηθήσουν αρκετά. 2
ntaft_pank Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ένα παρόμοιο κάπως φαινόμενο μου συνέβενε και εμένα μέχρι που πήρα απόφαση να το κοιτάξω γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ. Μόνο το βράδυ όταν ξάπλωνα, ένιωθα και άκουγα την καρδιά μου να χτυπά. Έκανα καρδιογράφημα σε ιατρό καρδιολόγο και δεν μου είπε τίποτα- όταν όμως πήγα στον οικογενειακό γιατρό (παθολόγο) για άλλο, άσχετο, θέμα και του έδειξα το καρδιογράφημα μου είπε ότι ¨ η αίσθηση παλμών" που ένιωθα όταν ξάπλωνα, οφείλεται σε πρόπτωση μητρωηδούς βαλβίδας η οποία στην περίπτωση μου είναι εντελώς αθώα... Δεν θα ήθελα να μπώ σε λεπτομέρειες, γιατί η διάγνωση αφορά συγκεκριμένο πάντα άτομο και πιστεύω δεν γενικεύεται. Καλό είναι όμως να κάνεις έναν έλεγχο για να ξέρεις τι σου γίνεται...
mylo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 αφου έχεις αποκλείσει το θέμα προβλήματος υγείας και λες πως είναι καθαρά ψυχολογικό θα συμφωνίσω και εγώ με προλαλήσαντα και θα σε έλεγα να ξεκινήσεις χειροτεχνία πριν τον ύπνο. κοιμάσε σα πουλάκι μετα...
sodoma Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Εγώ μερικές φορές όταν πάω να κοιμηθώ έσω συνεχή στύση. Έχω προσπαθήσει να "χαλαρώσω" αλλά μάταιο. Αυτό που κάνω είναι να κοιμάμαι ανάσκελα αλλά θα εκτιμούσα μια πιο επιστημονική άποψη. Ένας φίλος πρότεινε κάτι χάπια αλλά δεν ξέρω αν θα επέλθει καμιά μόνιμη βλάβη.
zynif Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μήπως έχεις πρόβλημα με τα ούρα σου ; Όταν γεμίζει η ουρήθρα πιέζει το πουλάκι με αποτέλεσμα αυτό να μεγαλώνει. Γι'αυτό συνήθως το πρωί που ξυπνάμε το πουλάκι έχει κέφια. 1
Cryptic Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Εγώ μερικές φορές όταν πάω να κοιμηθώ έσω συνεχή στύση. Έχω προσπαθήσει να "χαλαρώσω" αλλά μάταιο. Αυτό που κάνω είναι να κοιμάμαι ανάσκελα αλλά θα εκτιμούσα μια πιο επιστημονική άποψη. Ένας φίλος πρότεινε κάτι χάπια αλλά δεν ξέρω αν θα επέλθει καμιά μόνιμη βλάβη. Ένα λεπτό, χάπια κατά της στύσης;
sodoma Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ένα λεπτό, χάπια κατά της στύσης; Δεν υπάρχουν τέτοια χάπια; Λες να με τρόλλαρε;
Str Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 γυμναστική εκτονώσου αυτό το πάθαινα μια περίοδο που δεν κουραζόταν ΚΑΘΟΛΟΥ το σώμα μου όχι πως το κουράζω τώρα, αλλά εκείνη την περίοδο ήμουν από το κρεβάτι στο PC και από εκεί στο κρεβάτι... ρίξε λίγο ιδρώτα (μπάλα-μπάσκετ-τρέξιμο-καμια μεγάλη βόλτα με τα πόδια) δοκίμασε το παραπάνω που είναι το πιο ανώδυνο (από άποψη υγείας) και μετά πας στα ιατρικά
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Έκανα καρδιογράφημα σε ιατρό καρδιολόγο και δεν μου είπε τίποτα- όταν όμως πήγα στον οικογενειακό γιατρό (παθολόγο) για άλλο, άσχετο, θέμα και του έδειξα το καρδιογράφημα μου είπε ότι ¨ η αίσθηση παλμών" που ένιωθα όταν ξάπλωνα, οφείλεται σε πρόπτωση μητρωηδούς βαλβίδας η οποία στην περίπτωση μου είναι εντελώς αθώα... Έχω το συγκεκριμένο καρδιολογικό πρόβλημα σε σοβαρό βαθμό και πέρνω φάρμακα. Την καρδιά όχι μόνο την ακούω στον ύπνο μου αλλά υπάρχουν και ταχυπαλμίες όταν είμαι ξύπνιος σε κατάσταση ηρεμίας. Επίσης ναί ακόμα και με το πρόβλημα αυτό που έχω, όταν δεν κουράζεται το σώμα π.χ δεν βγαίνω για περίπατο, οι χτύποι αυτοί είναι ακόμα δυνατότεροι μέχρι σε κατάσταση να μην μπορείς να κοιμηθείς, η εξάσκηση βοηθάει το σώμα. Όσο για τον ts, να πάει σε καρδιολόγο και μετά σε ψυχολόγο.
sodoma Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Βασικά αυτό ξεκίνησε από τότε που πήγα γυμναστήριο. Θα δοκιμάσω το περπάτημα και ελπίζω να έχει αποτελέσματα γιατί η κατάσταση είναι απελπιστική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα