ikaros23 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Να πας αμεσα σε παθολογο να σε εξετασει!!! Και να κοιταξεις μηπως εχεις θυρωειδη!
rus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Εγώ μερικές φορές όταν πάω να κοιμηθώ έσω συνεχή στύση. Έχω προσπαθήσει να "χαλαρώσω" αλλά μάταιο. Πρεπει να κοψεις τις βραδυνες τσοντες. Οταν σηκωνεσαι για κατουρημα με τη στυση, πως καταφερνεις να μη πιτσιλας ολο το τοπο?
bluesattack Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Γιατι δεν βλεπεται μια ταινια του david lynch ? Θα χαλαρωσετε και θα κοιμηθειτε σαν πουλακια (ξυρισμενα, αξυριστα δεν εχει σημασια )
Peleus17 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Γιατι δεν βλεπεται μια ταινια του david lynch ? Θα χαλαρωσετε και θα κοιμηθειτε σαν πουλακια (ξυρισμενα, αξυριστα δεν εχει σημασια ) Και το Κατερινακι από το Γ3 κάνει την δουλειά της 1
bluesattack Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Και το Κατερινακι από το Γ3 κάνει την δουλειά της Την κανει αλλα οταν σας ανεβασει το σφυγμο μην αρχισετε να μετρατε, οκ ? Το ξερω οτι θα ειστε απασχολημενοι ,αλλα.. Ενω ο david ειναι πιο σιγουρος.Σε παρασυρει εγγυημενα στον υπνωτικο κοσμο του
Peleus17 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Την κανει αλλα οταν σας ανεβασει το σφυγμο μην αρχισετε να μετρατε, οκ ? Το ξερω οτι θα ειστε απασχολημενοι ,αλλα.. Ενω ο david ειναι πιο σιγουρος.Σε παρασυρει εγγυημενα στον υπνωτικο κοσμο του Θα τον τσεκάρω και αυτόν, και θα επανέλθω με αποτελέσματα
somebody:) Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 βαλε καμια μουσικουλα με ακουστικα μεχρι να σε παρει ο υπνος για να μην δινεις σημασια και να μην την ακους
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Το θέμα που θέλω να συζητήσουμε μπορεί να φανεί λίγο αστείο, χαζό, ηληθιο η δεν ξέρω και τι άλλο. Και επίσης πολλοί μπορεί να κοροϊδέψουν αλλά εγώ πιστεύω πως είναι σοβαρό το θέμα. Το θέμα έχει ως εξής: Όταν πάω για ύπνο και ξαπλώνω είμαι σε πολύ ήρεμη και χαλαρή κατασταση. Εκεί που περνάει κάμποση ώρα ξαφνικά αρχίζω να δίνω πολύ σημασία στον χτυπο της καρδιάς και τότε αρχίζουν τα βάσανα. Δεν μπορώ να κοιμηθώ διότι το νιώθω να χτυπάει, όχι δυνατά, αλλά μόνο και μόνο που δίνω σημασία πάρα την μη θέληση μου δεν κλείνω μάτι. Νιώθω μια αηδία, μια αναγουλα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Δεν συμβαίνει πάντα, αλλά μερικές μου σκάει στα ξαφνικά η φλασια και αντε γεια. Σίγουρα δεν έχω κανένα πρόβλημα υγείας και πιστεύω είναι καθαρά ψυχολογικό. Εάν και εσείς έχετε τέτοιο θέμα, θα ήθελα πάρα πολύ να το συζητήσουμε. Λοιπον, κοιταξε, και γω πριν κανα 2-3 μηνες ειχα παρα παρα πολυ αγχος, πολυ ομως αγχος το οποιο δεν με αφηνε να κοιμηθω τα βραδια. Η καρδια δεν σταματουσε να χτυπαει, και δεν μπορουσε να σε παρει ο υπνος ουτε κατα διάνοια. Ξέρεις πόσο άσχημο είναι να μη μπορείς να κοιμηθείς και δεύτερο βράδυ; Ευτυχώς τώρα το έχω ξεπεράσει, αλλά ακόμη όταν είναι κάτι σημαντικό που πρέπει να κανονίσω, με πιάνει κάπως το άγχος αλλά πολύ πιο ελαφρά απ'ό,τι τότε. Θα σου πρότεινα να κάνεις τα εξής, μήπως και χαλαρώσεις. Καταρχήν να πάρεις απόφαση πως... καρδιά είναι και χτυπάει. Δεν θα σταματήσει (και καλό είναι να μη σταματήσει ). Θα μπορούσες όταν είσαι στο κρεβάτι να πάρεις κάτι να διαβάσεις, βιβλίο/περιοδικό ό,τι να ναι, μόνο όχι ίντερνετ γιατί κολλάς και φεύγει η ώρα χωρίς να το καταλάβεις. Μην το υποτιμάς, εμένα με βοήθησε. Άλλο που μπορείς να κάνεις, όταν έχεις κλείσει τα μάτια σου, αν δε σε έχει πάρει ο ύπνος, είναι να σκέφτεσαι όμορφα πράγματα, όμορφες καταστάσεις. Για παράδειγμα σκέψου καλές στιγμές με φίλους, οικογένεια, που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα. Αυτό σε χαλαρώνει πάρα πολύ. Θα σου έλεγα να δοκικάσεις να πιείς βαλεριάνα. Μου το έλεγαν ότι είναι χαλαρωτικό και αγχολητικό αλλά στην αρχή δεν το έπινα και είπα τελικά να το δοκιμάσω. Σε μένα έπιασε. Τέλος, να σου πω πως είσαι μόνο 18 χρονών. Εγώ είμαι 20, όχι πολύ μεγαλύτερος από σένα και μπορώ να σου πω ότι είναι παράλογο να έχεις άγχος για το τι θα κάνεις στη ζωή σου. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους και όλα θα πάνε καλά. Άντε και καλό βαθύ ύπνο!
Peleus17 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Λοιπον, κοιταξε, και γω πριν κανα 2-3 μηνες ειχα παρα παρα πολυ αγχος, πολυ ομως αγχος το οποιο δεν με αφηνε να κοιμηθω τα βραδια. Η καρδια δεν σταματουσε να χτυπαει, και δεν μπορουσε να σε παρει ο υπνος ουτε κατα διάνοια. Ξέρεις πόσο άσχημο είναι να μη μπορείς να κοιμηθείς και δεύτερο βράδυ; Ευτυχώς τώρα το έχω ξεπεράσει, αλλά ακόμη όταν είναι κάτι σημαντικό που πρέπει να κανονίσω, με πιάνει κάπως το άγχος αλλά πολύ πιο ελαφρά απ'ό,τι τότε. Θα σου πρότεινα να κάνεις τα εξής, μήπως και χαλαρώσεις. Καταρχήν να πάρεις απόφαση πως... καρδιά είναι και χτυπάει. Δεν θα σταματήσει (και καλό είναι να μη σταματήσει ). Θα μπορούσες όταν είσαι στο κρεβάτι να πάρεις κάτι να διαβάσεις, βιβλίο/περιοδικό ό,τι να ναι, μόνο όχι ίντερνετ γιατί κολλάς και φεύγει η ώρα χωρίς να το καταλάβεις. Μην το υποτιμάς, εμένα με βοήθησε. Άλλο που μπορείς να κάνεις, όταν έχεις κλείσει τα μάτια σου, αν δε σε έχει πάρει ο ύπνος, είναι να σκέφτεσαι όμορφα πράγματα, όμορφες καταστάσεις. Για παράδειγμα σκέψου καλές στιγμές με φίλους, οικογένεια, που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα. Αυτό σε χαλαρώνει πάρα πολύ. Θα σου έλεγα να δοκικάσεις να πιείς βαλεριάνα. Μου το έλεγαν ότι είναι χαλαρωτικό και αγχολητικό αλλά στην αρχή δεν το έπινα και είπα τελικά να το δοκιμάσω. Σε μένα έπιασε. Τέλος, να σου πω πως είσαι μόνο 18 χρονών. Εγώ είμαι 20, όχι πολύ μεγαλύτερος από σένα και μπορώ να σου πω ότι είναι παράλογο να έχεις άγχος για το τι θα κάνεις στη ζωή σου. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους και όλα θα πάνε καλά. Άντε και καλό βαθύ ύπνο! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα