Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα Insomniac's 

ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα κινητό μέχρι 250€ από Skroutzομάγαζο. 

Ποια θα ήταν η πρότασή σας ? Βασικά να ξεκαθαρίσω οτι θέλω Android και δεν πρόκοιτε να φορτώσω πολλές εφαρμογές. Αντε κανα τραγουδάκι και καμια φωτογραφία, απλά να κάθεται καλά στο χέρι και να μην μου βγάζει τα μάτια. Είμαι ερχόμενος από Lumia 1020 (το οποίο σήμερα έπεσε στο νερό!  -_- ).

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/4294295/Motorola-Moto-G-16GB.html?from=catspan

Αυτο  θα προτεινα απο Ελλαδα. Αφου λες οτι δεν προκειται και να το πολυφορτωσεις, σου ειναι υπεραρκετο (ισως να σου φτανει κιολας και η εκδοση με τα 8 GB, που ειναι αρκετα φθηνοτερη, στα 160 ευρω). Κατα τα αλλα, το κινητο ειναι πληρες και πολυ γρηγορο.

Αν σκεφτεις την αγορα της Κινας, στα 230-250€ παιρνεις εξαιρετικα πραγματα, ισοδυναμα με nexus 5, S4, LG G2 (ναι, για το Xiaomi Mi3 μιλαω και το Lenovo K910).

Δημοσ.

Δεν είναι καλή η αγορά κινητού σ αυτό το εύρος τιμής, αυτή την εποχή.

Άποψη μου, είτε δώσε κάτι παραπάνω ώστε να πάρεις το g2, είτε πάρε το Moto G 8gb με 150 ευρώ απ το αμαζον.

Δημοσ.

Το πιο περιεργο μπατζετ εχεις. :)

Η που θα πας με λιγο λιγοτερα σε μια καλη συσκευη η που θα πας με λιγο περισσοτερα σε ναυαρχιδα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ό,τι κι αν αποφασίσεις να πάρεις, δεν θ' ακούσεις ΚΑΝΕΝΟΣ την άποψη διότι ΟΛΟΙ έχουν τις αρεσκείες τους. Κάποιοι είναι fun κάποιου κατασκευαστή και κάποιοι είναι τέρμα επιθετικοί με άλλον.

Για παράδειγμα εγώ.. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΤΕ SAMSUNG και iPHONE.

Πως να το κάνουμε, είναι ΙΣΩΣ τα καλύτερα, αλλά δεν θα πάρω ποτέ!

Οπότε ό,τι κι αν ακούσεις, πρέπει να ψάξεις και μόνος σου.

Θα σε πω κάποια μοντέλα βάση χαρακτηριστικών και οι τιμές είναι συνέχεια πάνω κάτω.

Τετραπύρηνα με 1GB RAM και πάνω:

Sony Xperia C

Sony Xperia Z

Sony Xperia M2

Sony Xperia T2 Ultra

HTC Desire 610

HTC Desire 310

HTC One X

Motorola Moto G

Samsung I9300 Galaxy S III

LG Nexus 5

Η σειρά με την οποία τα έβαλα δεν δηλώνει κάτι!

Αυτά που έβαλα πάντως έχουν σίγουρα:

CPU : Quad-core

RAM : 1GB τουλάχιστον.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Πάμε πάλι την κατσέτα από την αρχή :P ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΛΩΝΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. Καλύτερα να πάρεις ένα αξιόπιστο κινέζικο κινητό με 120 με 130 ευρώ και θα είσαι κομπλέ. Καλές εταιρείες κινέζικες είναι lenovo,zte,xiaomi etc.

Δημοσ.

Πραγματικα πολυ αξιολογες συσκευες. Γλυκοκοιταω το p6 μιας και περασα απο τα public να το δω απο κοντα. Επισης μου αρεσε το grand 2 αλλα και το g2 mini.

Θα δειξει ο χρονος περιμενω λιγο μεχρι να κανω μια αξιολογη αγορα αφου αποφασισω πρωτα. Παντως σας ευχαριστω για τις προτασεις σας και για τον χρονο τον οποιο αφιερωσατε για να με βοηθησετε. Μολις αποφασισω θα σας πω αμεσως. Κ;ι παλι ευχαριστω!

Δημοσ.

Πας σε Huawei Ascend G750 αν θες μεγάλη οθόνη αλλιώς με λίγα παραπάνω πας σε G2 και Nexus 5

Δημοσ.

Στα 250€ οι επιλογές δεν είναι τόσο καλές. Οπότε ή ανεβαίνεις ένα 50άρικο και πάς σε ναυαρχίδα τύπου G2, Nexus 5, ή πας μια σκάλα κάτω και αγοράζεις Moto G με 150 απο αμαζόν όπως σου είπαν και παραπάνω.

Εναλλακτικά, πας σε κινέζικο, που μπορείς να πάρεις χαρακτηριστικά G2 σε τιμή 230-240€ όπως το πολύ αξιόλογο lenovo K910.

Δημοσ.

Φίλε με ένα καλό κινέζικο θα γλιτώσεις σχεδόν τα μισά λεφτά εγώ πήρα το thl 100s σήμερα έχει γύρο στα 190 ευρώ είναι καταπληκτικο κινητό είμαι ενθουσιασμένος.και αφαιρούμενη μπαταρία και δύο sim

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...