Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

για να μην ανοιξω νεο θεμα! επειδη το ς ΙΙ σιγα σιγα με αφηνει μετα απο αυτα που εχει περασει σκεφτομαι για αγορα νεου κινητου!

και μου γυαλισε το ZTE Nubia Z5S. Το θεμα ειναι οτι χρειαζομαι gapps λογο επαφων κτλ γιατι τα εχω ολα εκει. ξερει κανεις αν παιρνει τα gapps και γενικα αν υπαρχει υποστηριξη σε ρομ κτλ!?

Δημοσ.

Ο μονος λογος που δεν παω σε nexus 5 & Lg g2 ειναι οτι αν καποια στιγμη χρειαστει δεν θα χω χωρο. Εδω το lumia 1020 το τερματισα παρα 5gb. Αν και δεν σκεφτομαι να το τινγκαρω θα ηθελα ετσι την ευελιξια της χωρητικοτητας (ποτε δεν ξερεις). Οσον αφορα το λειτουργικο δεν μεινει μαμα θα του περασω custom roms, recovery κ.τ.λ. Ανεκαθεν μισουσα το bloatware. :P

Δημοσ.

αγοραζω και κινεζικο.οποτε μεχρι 230 ευρωπουλα..για πειτε..

Δημοσ.

Ο μονος λογος που δεν παω σε nexus 5 & Lg g2 ειναι οτι αν καποια στιγμη χρειαστει δεν θα χω χωρο. Εδω το lumia 1020 το τερματισα παρα 5gb. Αν και δεν σκεφτομαι να το τινγκαρω θα ηθελα ετσι την ευελιξια της χωρητικοτητας (ποτε δεν ξερεις). Οσον αφορα το λειτουργικο δεν μεινει μαμα θα του περασω custom roms, recovery κ.τ.λ. Ανεκαθεν μισουσα το bloatware. :P

Παρε gs4 τοτε που εχει sd slot 

Δημοσ.

Να σου πω για το p6 που το έχω επειδή λες για μουσική . Έχει προστασία ακοής και η ένταση δεν πηγαίνει σε πολύ υψηλά επίπεδα (στο δικό μου τουλάχιστον δεν ξέρω αν είναι σε όλα) . Για να λυθεί το πρόβλημα έπρεπε να το ρουτάρω και να μετονομάσω ένα αρχείο συστήματος . 

Δημοσ.

Να σου πω για το p6 που το έχω επειδή λες για μουσική . Έχει προστασία ακοής και η ένταση δεν πηγαίνει σε πολύ υψηλά επίπεδα (στο δικό μου τουλάχιστον δεν ξέρω αν είναι σε όλα) . Για να λυθεί το πρόβλημα έπρεπε να το ρουτάρω και να μετονομάσω ένα αρχείο συστήματος .

Δεν θέλει root ψάξε στις ρυθμίσεις ήχου
Δημοσ.

http://www.to2c.com/thl-t100s-mtk6592-1-7ghz-octa-core-8-core-android-4-2-2g-32g-5-3-inch-fhd-screen-2g-32g.html

http://www.to2c.com/thl-t11-mtk6592-octa-core-1-7g-8mp-camera-5-0-inch-hd-1280-720-gorilla-glass-2gb-ram-16gb-rom.html

http://www.to2c.com/jiayu-g4s-2gb-16gb-basic-mtk6582-quad-core-1-3ghz.html

http://www.to2c.com/coolpad-f1-basic-8297-mtk6592-octa-core-smart-phone.html

ολα πολυ καλα με 2 σιμ και ολα υποστιριζουν καρτα sd οποτε εχεις οσο χωρο θες για οτιδηποτε..

βεβαια αν δεν σε πειραζει που ειναι απο china μερια

ολα εχουν στo myphone τοπικ και με πολλα σχολια ειδικα το jiayu g4s,coolpad f1(αυτα τα 2 προτεινω προσωπικα ειδικα jiayu μιας και εχει μεγαλυτερη μπαταρια.)

τα οποια αγοραζοντε πολυ μιας και ειναι φθηνα και παρα πολυ καλα(8πυρινα με 2gb ram) γραψε στο google myphone.gr jiayu g4s πχ και θα σε παει στο τοπικ του jiayu g4s στο myphone ή myphone.gr coolpad f1

και το καλυτερο δεν στο ειπα! σχεδον τα μισα λεφτα που θες!

Δημοσ.

Παιδες τι αρνητικο υπαρχει στο Xperia Sp και δεν το προτεινει κανεις?? Διαβαζω παντού γιαυτο και δεν μπορω να βρω κατι αρνητικο..

Ειναι στα 4.6",720p τελειας απεικονισης, χρωματων και γενικα οθονης,εχει διπύρηνο επεξεργαστή νεας αρχιτεκτονικης οπου βαζει πολλα 4πύρινα οπως του Moto G στα benches. Επισης η gpu ειναι απο τις καλυτερες στην κατηγορία του, εχει τεράστια μπαταρία,και ολα αυτα σε ~190€!! Οποιος γνωριζει παραπανω γιαυτο το κινητο ας πει, αλλιως δεν βλεπω αλλο λογο να μην παει σε αυτο το διαμαντι.

Δημοσ.

Παιδες τι αρνητικο υπαρχει στο Xperia Sp και δεν το προτεινει κανεις?? Διαβαζω παντού γιαυτο και δεν μπορω να βρω κατι αρνητικο..

Ειναι στα 4.6",720p τελειας απεικονισης, χρωματων και γενικα οθονης,εχει διπύρηνο επεξεργαστή νεας αρχιτεκτονικης οπου βαζει πολλα 4πύρινα οπως του Moto G στα benches. Επισης η gpu ειναι απο τις καλυτερες στην κατηγορία του, εχει τεράστια μπαταρία,και ολα αυτα σε ~190€!! Οποιος γνωριζει παραπανω γιαυτο το κινητο ας πει, αλλιως δεν βλεπω αλλο λογο να μην παει σε αυτο το διαμαντι.

service( arvato) φίλε άστα να πάνε.......άμα χαλάσει τρέχα γύρευε μετά για 2-3 εβδομάδες και μπορεί να χρειαστεί να κινηθεις και νομικά. 

Δημοσ.

σε σχεση με αυτα που του ειπα εγω να σου πω διοτι δεν ειδα τι του ειπαν οι αλλοι..

1ο το xperia sp εχει 1gb ram ενω αυτα που ειπα εγω εχουν 2.

2ο το xperia εχει Non-removable Li-Ion 2370 mAh battery και πιο μικρη μπαταρια αλλα και 'ενσωματωμενη' με οτι αυτο συνεπάγεται.

3o ετσι για τους αριθμολαγνους, το xperia sp βγαζει antutu benchmark 16000 ενω αυτα που του ειπα εγω βγαζουν 26000 και πανω..

4ο εχουν 2 σιμ..

και 5ο ειναι πιο λιγα λεφτα ολα αυτα που ειπα απο το xperia sp ειδικα τα 2 που προτεινω προσωπικα..

το μονο θεμα ειναι οτι θα περιμενεις αν παρεις απο κινα...

• Moderators
Δημοσ.

αν παρει απο Κινα μπορει να παει ειτε σε κανενα Xiaomi Rednote,Huawei Ascend p7 ή  Lg G2 (την κορεατικη εκδοση που εχει και sd και αλλαζεις και μπαταρια)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν παρει απο Κινα μπορει να παει ειτε σε κανενα Xiaomi Rednote,Huawei Ascend p7 ή  Lg G2 (την κορεατικη εκδοση που εχει και sd και αλλαζεις και μπαταρια)

μπαα..

καταρχας το rednot ειναι phablet..δηλαδη δεν χωραει στν τσεπη(στς δικες μου εστω!) ειναι πολυ μεγαλο για κινητο..

και επισης το huawei κανει 300ε+ μη τρελαθουμε δεν τα αξιζει με τιποτα τοσα γιατι ενα 4g εχει παραπανω απο τα αλλα..και επισης στο antutu 24000 χιλιαρικα βγαζει μονο!

(το antutu το αναφερω τυπικα..)

Επεξ/σία από nepe

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...