lilika1973 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 καλήμερα σε ολους! εδω και 15 μερες εκανα αναληψη απο το paypal στον τραπεζικο μου λογαριασμο που ειναι στην alpha bank και τιποτα δεν εχει γινει, τους εστειλα μηνυμα και μου απαντησαν γενικα με ενα κατεβατο που μου εστειλαν απο το help που υπαρχει στο site του paypal, τους εγραψα οτι δεν βρηκα λυση στο προβλημα μου και ακομα δεν μου απαντησαν . ολα τα στοιχεια του λογαριασμου μου ειναι σωστα, απλα πριν λιγες μερες τον αριθμο του τραπεζικου μου λογαριασμου τον ειχα βάλει σε αλλο προφιλ που ειχαν στο paypal, τον διεγραψα ομως και τον εβαλα στο κανονικο μου, νεο προφιλ και το δεχτηκε , δεν πιστευω να παιζει αυτο καποιο ρολο .
dio25 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Καλημέρα. Όσες φορές έχω κάνει ανάληψη από το paypal τα χρήματα είναι στον λογαριασμό μου σε 2 εργάσιμες. Είσαι σίγουρη ότι τα στοιχεία του λογαριασμού που έβαλες είναι σωστά; Επίσης σου ήρθε e-mail επιβεβαίωσης από το paypal: We're transferring money to your bank και το Transaction ID ; Ίσως να παίζει ρόλο αυτό που έγραψες,ότι είχες χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σε άλλο προφίλ. Στείλε τους ξανά e-mail και αν δεν βγάλεις άκρη, επικοινώνησε μαζί τους τηλεφωνικά.
lilika1973 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 οχι δεν μου ήρθε e-mail επιβεβαίωσης από το paypal, απλα η αναληψη μου ειναι για 15 μερες σε αναμονή
dio25 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Στον λογαριασμό σου, αν πας στο Activity έχει καταχωρημένη την συναλλαγή; Αν την έχει, στο Payment status σου γράφει pending; Λογικά όπως έγραψα παραπάνω μάλλον δημιουργήθηκε πρόβλημα με το άλλο προφίλ, καθώς το paypal δεν επιτρέπει να χρησιμοποιείς τον τραπεζικό λογαριασμό σε παραπάνω από ένα account. Επίσης μια τελευταία ερώτηση, τα χρήματα είναι από πώληση αντικειμένου;
lilika1973 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 1) ναι 2) πληρωθηκα απο ενα ppc site στο πρωτο προφιλ με ονομα Μ... Ρ... ,αυτα τα χρηματα τα μεταφερα στο νεο μου προφιλ με ονομα Π...Λ...(με τα κανονικα μου στοιχεια) και μετα εκανα αναληψη και τωρα με εχει στην αναμονη. *(τον αριθμο του τραπεζικου μου λογαριασμου τον διεγραψα απο το πρωτο προφιλ και το εβαλα στο αλλο και μετα εκανα αναληψη απο το paypal) το paypal εστειλε την παρακατω απαντηση , αλλα δεν λυθηκε το προβλημα μου:Ευχαριστούμε για το email σας. Για να σας βοηθήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, εδώ είναι μερικές πληροφορίες που νομίζουμε ότι θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Α. Γιατί δεν μπορώ να ολοκληρώσετε την πληρωμή μου; Β. Πού είναι η επιστροφή που έλαβα; Γ. Τι είναι η πληρωμή αζήτητα; Δ. Γιατί η παραγγελία μου εξακολουθεί να εκκρεμεί; Ε. Γιατί δεν έχω λάβει μια πληρωμή; ΣΤ. Γιατί μου Top Up δεν εμφανίζεται στο λογαριασμό μου; Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα αποτελεί αυτόματη απάντηση, σχεδιαστεί για να προσπαθήσουμε και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας το συντομότερο δυνατόν. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, απλά απαντήστε σε αυτό το email με όσες λεπτομέρειες για την κατάστασή σας όσο το δυνατόν. Το ερώτημά σας θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Με εκτίμηση, PayPal Α. Γιατί δεν μπορώ να ολοκληρώσετε την πληρωμή μου; Συχνά, όταν λαμβάνετε ένα μήνυμα σφάλματος που λέει η πληρωμή σας δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί, είναι επειδή ο εκδότης της κάρτας σας έχει αρνηθεί την πληρωμή. Οι μόνες πληροφορίες που λαμβάνουμε είναι ότι ο παροχέας της κάρτας σας έχει μειωθεί με τη χρήση αυτής της κάρτας με PayPal. Εδώ είναι μερικοί συνήθεις λόγοι για τους οποίους ένα εκδότη της κάρτας θα μειωθεί πληρωμή: - Θα μπορούσε να υπάρξει ένα όριο στην πιστωτική σας κάρτα που έχει ξεπεραστεί. - Είναι πιθανό ότι ο εκδότης της κάρτας μπορεί να είναι προσωρινά μη διαθέσιμη να απαντήσει στο αίτημα της άδειας στείλαμε. - Εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας ενδέχεται να εμποδίζουν τη συναλλαγή αυτή, για λόγους ασφαλείας, όπως δεν ταιριάζει τακτικές συνήθειες των δαπανών σας. Θα ήθελα να σας ενθαρρύνω να επικοινωνήσετε με τον εκδότη της πιστωτικής σας κάρτας και να μιλήσετε σε κάποιον που ασχολείται με online συναλλαγές να μάθετε γιατί η πληρωμή δεν έγινε δεκτό. Η γενική εξυπηρέτηση πελατών στην τράπεζά σας μπορεί να μην είναι σε θέση να παράσχει συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το γιατί μια συναλλαγή δεν έγινε δεκτό. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το αρμόδιο τμήμα της online πληρωμές να αποκτήσει αυτές τις πληροφορίες. Μπορεί να είστε σε θέση να ολοκληρώσει την πληρωμή αυτή, αφού έχετε μιλήσει με τον εκδότη της κάρτας σας και το ζήτημα επιλύθηκε. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε μια άλλη πιστωτική κάρτα στο λογαριασμό σας PayPal. Β. Πού είναι η επιστροφή που έλαβα; Τα χρήματα επιστρέφονται σύμφωνα με την πηγή χρηματοδότησης θα χρησιμοποιηθεί για να ολοκληρώσει την αρχική πληρωμή σας. Εάν ολοκληρώσατε την πληρωμή με την κάρτα σας, αυτό θα είχε επιστραφεί στην κάρτα σας. Τυχόν πρόσθετα μέρη της πληρωμής σας γίνονται με τη χρήση PayPal λογαριασμό σας θα έχουν επιστραφεί πίσω στο λογαριασμό σας στο PayPal. PayPal κάνει κάθε προσπάθεια για να εξασφαλιστεί ότι οι επιστροφές στις κάρτες επεξεργασία σε εύθετο χρόνο. Οι περισσότεροι τις επιστροφές θα εμφανιστεί στο λογαριασμό της κάρτας σας μέσα σε 2-5 εργάσιμες ημέρες. Ανάλογα με το πόσο συχνά θέματα εκδότη της κάρτας σας δήλωση, μπορεί να χρειαστούν έως και 30 ημέρες για να μπορείτε να δείτε την επιστροφή αντανακλάται στο υπόλοιπο της κάρτας σας. Σας συνιστώ να επικοινωνήσετε με τον εκδότη της κάρτας σας μετά από αυτό το χρονικό διάστημα για να επιβεβαιώσετε ότι έχετε λάβει την επιστροφή σας. Γ. Τι είναι η πληρωμή αζήτητα; Εάν η κατάσταση της πληρωμής σας είναι «Παραγραφή», ο παραλήπτης έχει είτε δεν έγιναν αποδεκτές ή δεν έχουν εισπραχθεί πληρωμή αυτή. Υπάρχουν αρκετοί πιθανοί λόγοι για τους οποίους η πληρωμή είναι Unclaimed: • Ο παραλήπτης δεν έχει ακόμη ανοίξει έναν λογαριασμό PayPal • Ο παραλήπτης δεν έχει επιβεβαιώσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους • Ο παραλήπτης δεν έχει καταχωρηθεί την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο PayPal τους • λογαριασμό που έχετε στείλει την πληρωμή • Ο παραλήπτης δεν έχει επιλέξει να αποδεχθεί ή να αρνηθεί την πληρωμή • τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη δεν έγινε σωστά, όταν η πληρωμή εστάλη Σας προτείνουμε να επικοινωνεί με το άλλο ενδιαφερόμενο μέρος, όπως αυτό είναι συχνά ο πιο γρήγορος τρόπος για να επιλυθεί αυτή η κατάσταση. Εάν η πληρωμή στείλατε είναι αζήτητα γιατί έχει σταλεί σε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν έχει ακόμη ταξινομηθεί σε ένα λογαριασμό PayPal, μπορείτε να είστε σε θέση να το ακυρώσει, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: 1. Πηγαίνετε στο www.paypal.com και να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας 2. Κάντε κλικ στο κουμπί σελίδα «Ιστορία» κοντά στην κορυφή της σελίδας 3. Βρείτε την πληρωμή πρέπει να ακυρωθεί 4. Κάντε κλικ στο κουμπί «Άκυρο» στη στήλη «Κατάσταση παραγγελίας / δράση» του αζήτητα συναλλαγής 5. Κάντε κλικ στην επιλογή "Ακύρωση Πληρωμής ' Σημείωση: Μπορείτε να ακυρώσετε μόνο μια «Παραγραφή» πληρωμής που έχει ένα κουμπί «Άκυρο» στη στήλη δράσης. Αν δεν υπάρχει κουμπί ακύρωσης και δεν μπορείτε να κανονίσετε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα με τον αποδέκτη, θα πρέπει να περιμένετε 30 ημέρες για τη συναλλαγή να ακυρωθεί αυτόματα. Αν είστε ο παραλήπτης των χρημάτων, μπορείτε να αποδεχθεί ή να απορρίψει μια αζήτητα πληρωμή σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: 1. Πηγαίνετε στο www.paypal.com και να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. 2. Κάντε κλικ στο κουμπί «Ιστορία» κοντά στην κορυφή της σελίδας. 3. Selet «Αποδοχή» ή «απορριμμάτων» υπό τον τίτλο «Κατάσταση παραγγελίας / Δράσεις». Δ. Γιατί η παραγγελία μου εξακολουθεί να εκκρεμεί; Όταν κάνετε μια παραγγελία, τα χρήματα δεν έχει ληφθεί από το λογαριασμό σας αμέσως. Οι περισσότεροι έμποροι θα ολοκληρώσετε την πληρωμή σας λίγες μέρες μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Συχνά, οι έμποροι περιμένουν μέχρι να είναι έτοιμοι να στείλετε την παραγγελία σας για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας. Εάν αγοράσετε ένα άϋλο περιουσιακό στοιχείο, ένας έμπορος μπορεί να περιμένει έως ότου έχετε χρησιμοποιήσει την υπηρεσία για να ολοκληρώσετε την πληρωμή. Ένα άϋλο περιουσιακό στοιχείο θα μπορούσε να είναι μια υπηρεσία, μια υπηρεσία ενοικίασης, ή ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Η κατάσταση της συναλλαγής είναι «εν αναμονή» μέχρι ο έμπορος ολοκληρώσει την παραγγελία σας. Συνήθως, ο έμπορος έχει 29 ημέρες για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Μπορείτε να δείτε την ακριβή ημερομηνία λήξης στις λεπτομέρειες της συναλλαγής. Εάν ο έμπορος δεν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας πριν από τη λήξη, τότε η παραγγελία σας ακυρώνεται και η κατάσταση των συναλλαγών αλλάζει σε «Void». Αν αποφασίσετε να ακυρώσει την εντολή αυτή, ο έμπορος θα πρέπει να αφαιρέσετε αυτό για σας από τον λογαριασμό τους PayPal. Όπως PayPal είναι ένας χρήστης ξεκινήσει το σύστημα δεν θα είναι σε θέση να το κάνει για σας, αλλά αν έμπορος σας έχει δυσκολία θα είμαστε περισσότερο από ευτυχείς να βοηθήσουν. Ε. Γιατί δεν έχω λάβει μια πληρωμή; Για την ασφάλειά σας, πάντα να ελέγχετε κάθε κοινοποίηση πληρωμής συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο PayPal και την εύρεση της συναλλαγής ταιριάζουν. Εάν η συναλλαγή δεν είναι εκεί, μπορεί να είναι για διάφορους λόγους: • Ο αποστολέας μπορεί να στείλει την πληρωμή σε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε, αλλά δεν έχουν ακόμη καταχωρηθεί με PayPal. • Ίσως δεν έχετε επιβεβαιώσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μέχρι αυτό το βήμα έχει ολοκληρωθεί, όλες οι πληρωμές που σας έχει σταλεί θα εμφανίζεται ως «Παραγραφή» στο PayPal λογαριασμό του αποστολέα • Ο αποστολέας μπορεί να έχουν εισέλθει σε μια λανθασμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε εισάγει δεν είναι μια ακριβή αντιστοιχία για τα δικά σας, τα κεφάλαια δεν θα αποσταλούν στο λογαριασμό σας. Αν τα κεφάλαια που δεν έχουν εμφανιστεί στο λογαριασμό σας, μην στείλετε το στοιχείο • Ο αποστολέας μπορεί να προσποιείται μια κοινοποίηση πληρωμής σας σε μια προσπάθεια να σας εξαπατήσουν για τα αγαθά ή τις υπηρεσίες σας. Σε κάθε περίπτωση, ποτέ, να στείλετε ένα προϊόν μέχρι να επιβεβαιωθεί η πληρωμή έχει λάβει, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας PayPal και τον έλεγχο της συναλλαγής. Αν νομίζετε ότι η κοινοποίηση πληρωμής είναι ύποπτο, μην τοποθετήσετε το στοιχείο. Αν έχετε ήδη στείλει το στοιχείο, παρακαλώ επικοινωνήστε με ταχυδρομική εταιρεία σας για να σταματήσει την παράδοση. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, έχετε τη δυνατότητα να καταθέσει μια έκθεση της αστυνομίας σχετικά με πιθανή απάτη. Τέλος, παρακαλώ διαβιβάστε το email στη διεύθυνση [email protected] ΣΤ. Γιατί μου Top Up δεν εμφανίζεται στο λογαριασμό μου; Εάν συμπληρώνεται περισσότερο από 3 εργάσιμες ημέρες πριν και τα χρήματα δεν εμφανίζεται στο λογαριασμό σας PayPal, μπορούμε ενδεχομένως δεν έχει λάβει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες από την τράπεζά σας. Στείλτε μας ένα email με τα παρακάτω στοιχεία, ώστε να μπορούμε να διερευνήσει περαιτέρω το θέμα: • ID Μεταφορά / ID Αναφορά πελάτη: • Ημερομηνία Μεταφοράς: • Ποσό και Νόμισμα Μεταφοράς: • Τελευταία 4 ψηφία του αριθμού τραπεζικού λογαριασμού: • Όνομα του Τραπεζικού Ιδρύματος: • Όνομα του Κατόχου Λογαριασμού Τράπεζας: • Μέθοδος Top Up (για παράδειγμα: σε απευθείας σύνδεση, μέσω ΑΤΜ ή τράπεζα): Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι το Top Up κινήθηκε πάνω από 3 εργάσιμες ημέρες πριν, πριν να διαβιβάσει τις πληροφορίες αυτές, γιατί μόνο τότε μπορούμε να εξετάσουμε αυτό περαιτέρω. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να βρείτε τα χρήματά σας Top Up και εάν είναι δυνατόν, να τα προσθέσετε στο λογαριασμό σας PayPal. Σε περίπτωση που ανακριβή ή ελλιπή στοιχεία δόθηκαν στην τράπεζά σας κατά τη στιγμή της συμπλήρωσης, η μεταφορά μπορεί να αποτύχει. Αν συμβεί αυτό, τα κεφάλαιά σας θα επιστραφούν στον τραπεζικό λογαριασμό σας μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες. Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail μόλις βρήκαμε το Top Up. PayP θα ηθελα κατι ποιο συγκεκριμενο
dio25 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Τα χρήματα απο το πρώτο account τα έστειλες στο κανονικό με την επιλογή: I'm paying for goods or services ή I'm sending money to family or friends; Αν τα έστειλες σαν paying for goods or services, στο κανονικό account τα χρήματα δεσμεύονται για κάποιες ημέρες. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.Ξαναστείλε τους e-mail όπως σου είπα ή άνοιξε θέμα στο https://www.paypal-community.com
lilika1973 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 στο δευτερο το εστειλα I'm sending money to family or friends; σε ευχαριστω για τις πληροφοριες
Giorgos142 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 εγω περιμένω 2 μηνες και ειναι πολλα τα λεφτα
lilika1973 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 εχω αγανακτησει! εικοσι μερες περασαν και ακομα τιποτα εσενα γιωργο σου εστειλαν κανενα μηνυμα ? δυο μηνες ειναι παρα πολυ .
Giorgos142 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 τους εγραψα στην σελιδα στο facebook και μου ακυρώνουν την ανάληψη για να προσπαθήσω και δεν γίνεται τιποτα. Η moneybookers και h neteller με πλήρωσαν σε 1,5 μερα....
lilika1973 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 με το payza εχεις κανει καμια αναληψη? αν ναι , πες μου την γνωμη σου, πληρωνει γρήγορα γιατι με το paypal εχω ταλαιπωρηθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα