Athanasios2104 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Εδώ και λίγους μήνες, χωρίς λόγο και αιτία, το 4S μου αποσυνδέεται από το wifi. Πιο συγκεκριμένα, ΑΝ συνδεθεί, τότε μόλις αρχίσει η παραμικρή κίνηση data (πχ. youtube, app update), τότε χάνει το σήμα και γυρνάει σε cell data. Το wifi δεν το ξαναβρίσκει ποτέ. Για την ακρίβεια μάλιστα, μετά από λίγο δεν δείχνει καν τα διαθέσιμα δίκτυα. Όπως καταλαβαίνετε δεν έχω το γνωστό πρόβλημα με γκρι wifi, άλλα απλώς χάνει τη σύνδεση με οποιοδήποτε δίκτυο. Τονίζω το "οποιοδήποτε", γιατί αρχικά υπέθεσα το πρόβλημα θα είναι το router, άλλα το ίδιο πρόβλημα παρατήρησα και σε δίκτυα "σκυλιά". Το διακοπτάκι (απ)ενεργοποίησης δουλεύει κανονικά, και αν το ανοιγοκλείσεις κάποιες φορές, μπορεί να ξαναδει τα δίκτυα - άλλα τα χάνει ευθύς αμέσως. Δοκίμασα επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου, μετά από λίγο το ίδιο πρόβλημα. Δοκίμασα και επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου σε συνδυασμό με απενεργοποίηση wifi, bluetooth, λειτουργία αεροπλάνου, απενεργοποίηση τηλεφώνου και τα πάντα όλα, άλλα τίποτα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα hardware του wifi chip, γιατί όπως είπα δεν είναι γκρι. Και κάποιες, αν και ελάχιστες φορές, συνδέεται ακόμη σε δίκτυο. Επομένως πιστεύω θα έχει γίνει κανένα μπάχαλο στις ρυθμίσεις του κινητού και δεν ξέρει που παν τα τέσσερα όταν μιλάμε για wifi connection. Αυτό που σκέφτομαι να κάνω είναι αναβάθμιση σε iOS 7 (έχω ακόμη το 6.1.3). Ήθελα να πάω κατευθείαν στο 8, άλλα πλέον δεν παλεύεται η κατάσταση, θα μου βγει ο κούκους αηδόνι αν συνεχίσω με 3G χρεώσεις ενώ στα 4 μέτρα υπάρχει wifi router. Υπάρχει βέβαια και η επαναφορά όλων των ρυθμίσεων, όχι μόνο δικτύου. Δεν το έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω αν αξίζει. Αυτό είναι που στα αγγλικά ονομάζεται "reset as new" ; Και τέλος, είτε κάνω reset με iOS7 είτε με iOS6, χάνω ΤΑ ΠΑΝΤΑ; Τηλέφωνα, σελιδοδείκτες, φωτογραφίες, progress παιχνιδιών; Έχω backup μέσω iTunes, άλλα δεν ξέρω ΤΙ ακριβώς κάνει backup
Vasilopoulos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Αμα κανεις ρεσeτ ναι απο οσο ξερω χανεις τα παντα, δηλαδη το κινητο γινεται καινουριο, χωρις κανενα αρχειο χρηστη.Κανε update αν ειναι και δες τι γινεται,ισως να χασεις τα αρχεια κανε μπακ απ, αν δεν βοηθησει τοτε ειναι θεμα hardware.
ninos22 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Εδώ και λίγους μήνες, χωρίς λόγο και αιτία, το 4S μου αποσυνδέεται από το wifi. Πιο συγκεκριμένα, ΑΝ συνδεθεί, τότε μόλις αρχίσει η παραμικρή κίνηση data (πχ. youtube, app update), τότε χάνει το σήμα και γυρνάει σε cell data. Το wifi δεν το ξαναβρίσκει ποτέ. Για την ακρίβεια μάλιστα, μετά από λίγο δεν δείχνει καν τα διαθέσιμα δίκτυα. Όπως καταλαβαίνετε δεν έχω το γνωστό πρόβλημα με γκρι wifi, άλλα απλώς χάνει τη σύνδεση με οποιοδήποτε δίκτυο. Κι όμως ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο το γνωστό πρόβλημα έχεις. Είναι το wifi chip. Δεν γκριζαρισε ΑΚΟΜΑ αλλα είναι στα τελευταία του. 100% αναμφίβολα. R.I.P 2
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 όντως αδελφέ, μετά από άπειρα soft & hard resets, και επειδή 1-2 φορές (σπάνια, άλλα το έκανε) ο διακόπτης έγινε γκρι, εκεί κατέληξα κι εγώ τώρα πως και χάλασε μετά από ~2 χρόνια μου φαίνεται περίεργο (δλδ πώς δεν το έκανε από την αρχή), τι να πω, από την συνεχή χρήση; Η αλήθεια είναι ότι το έχω συνέχεια ανοιχτό και δουλεύω αρκετά data τώρα στα γνωστά iphone repair μαγαζιά είδα για "επιδιόρθωση wifi antenna" 30 - 40 ευρώ. Από το internet όμως κατάλαβα ότι το θέμα δεν είναι η κεραία μόνο, άλλα όλο το κύκλωμα (logic board) του wifi. ΥΓ: τουλάχιστον θα αποφύγω το iOS 7, ίσως μέχρι να βγει το 8.x
ninos22 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 τώρα πως και χάλασε μετά από ~2 χρόνια μου φαίνεται περίεργο (δλδ πώς δεν το έκανε από την αρχή), τι να πω, από την συνεχή χρήση; Για να σου φύγει η περιέργεια το παθαίνουν απο την θερμότητα, ζέστη-κρύο. Το συγκεκριμένο chip υπερθερμενεται και οταν γίνεται αυτο συνεχώς ξεκκολλαει απο το board. Ελάττωμα κατασκευαστή, απλα δεν υπολογιστηκαν κάποιοι παράγοντες.
Johny Q Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Οταν λες ~2 χρονια, εισαι πανω απο 2 η κατω; Αν εισαι εντος εγγυησης το πας εκει που το πηρες.
Athanasios2104 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 όταν έβαλα το serial στο site της apple λέει ότι είμαι εκτός εγγύησης
zio10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 όταν έβαλα το serial στο site της apple λέει ότι είμαι εκτός εγγύησης Βρες την απόδειξη αγοράς και δες αν είναι λιγότερο από δυο χρόνια. Αν είναι, με λίγη πίεση μπορείς να το περάσεις στην εγγύηση. Το site της apple μήπως το βγάζει εκτός για τον ένα χρόνο που δίνουν επίσημα αυτοί?
Athanasios2104 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 παντού 1 χρόνο είναι από όσο ξέρω, όταν λες "πίεση" τι εννοείς;
zio10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 παντού 1 χρόνο είναι από όσο ξέρω, όταν λες "πίεση" τι εννοείς; Αν το πας βάση ευρωπαϊκής νομοθεσίας μπορείς να το περάσεις στα 2 χρόνια (κάποιο τα έχουνε πάρει, ειδικά για το συγκεκριμένο πρόβλημα που ξέρουν ότι είναι πολύ συχνό). Δες και παρακάτω από το site της apple που λέει για τα 2 χρόνια http://www.apple.com/legal/warranty/products/iphone-greek.html 1
Athanasios2104 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 ok ευχαριστώ, δεν κοστίζει να ρωτήσω άλλωστε! 1
zio10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 ok ευχαριστώ, δεν κοστίζει να ρωτήσω άλλωστε! Τυπικά, ίσως υπάρχει διαφορά μεταξύ εγγύησης και "έγερση απαιτήσεων που σχετίζονται με ελαττώματα μη συμμόρφωσης με τη σύμβαση πώλησης", αλλά όπως είπες δε χάνεις κάτι να το διεκδικήσεις, ειδικά αφού κάποιοι έχουν δικαιωθεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα