Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. 

Πριν καμποσο καιρό 1-2 χρονια εβαλα κλιματιστικο στο δωματιο μου ~8 τετραγωνικά. Ενα samsung .

Δεν ηθελα samsung αλλα ο τεχνικος που ειχε ο πατερας μου ειπε πως αυτο ειναι καλο ενω ειχα βρει καποιο daikin νομιζω η κατι καλο τελος παντων.

Αυτη τη στιγμή ειναι στους 21 βαθμους και εγω έχω σκάσει απο τη ζεστη. Το θερμομετρο δειχνει στο δωματιο 29 βαθμους και το εχω απο κάτω απο το αρκουδισιο.

Αρχικα το κλιματιστικο εκανε καθε τοσο κρακ κρακ μετα απο λιγη ωρα και σταματαγε για λιγο. Μετα απο κατι μηνες σταματησε να το κανει. Γενικά δε βγαζει πολυ κρυο αερα σε σχεση με τα αλλα που εχουμε σπιτι. 

Ειχα διαφωνιες με το τεχνικο γιατι εβαλε σωληνα 1,5 μετρο ενω το manual ελεγε τουλαχιστον κατι μετρα .

Τελος παντων το βρισκει φυσιολογικό αλλα δε δουλευει καν πιστευω.

Γενικα πως μπορώ να βρω καποιον τεχνικο της προκοπης να το δει ; Ευχαριστώ

Ηταν ακριβο ενω με τα μισα λεφτα εχω δει κινεζικα σε μεγαλυτερο χωρο να θες μπουφαν απο το κρυο.

Δημοσ.

Κοιτα καμια φορα δε παιρνει μπρος ο compressor. 

http://www.snif.gr/showproduct/2223646/samsung-aqv09pscneur 

Αυτο ειναι το μοντελο βαση του αριθμου. Δε βρισκω το manuali για αυτο στο ελληνικο.

Ψυκτικος δουλεύει σε εταιρία(οχι δικη του) και μόνος του αλλα δε φαίνεται να εχει εργαλεια καλα ήταν χαλασμενη μια αντλια θυμάμαι.

Φρεον δεν ξέρω αν έχει παντως περιμενα να βγάζει πιο κρυο αερα.Το ειχε μετρηση και ηταν ενταξει λεει κατα την εγκατασταση. Λογικά χρειάζεται στην αρχη τιποτα ή ειναι έτιμο με το αεριο του ;

Ενα mitsubishi που έχουμε 15 χρονια κρατά ακομα χωρις καμια συντηρηση και αν πάρει μπρος ψ** απο το κρυο σε τριπλασιο χωρο 12ρι

Δημοσ.

ξεχνα τον αλλον και παρε την εταιρεια που ξερουν τα μοντελα και τα προβληματα τους.Μπορει να εισαι τυχερος και να εισαι ακομη εντος εγγυησης (2 ετων)αν ΟΝΤΩΣ ειναι κατι χαλασμενο

http://www.samsung.com/gr/support/location/supportServiceLocation.do

Από σταθερό: 80111-SAMSUNG (80111 7267864),
αστική χρέωση
Από κινητό: 210 6897691
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 18:00

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...