manolo0liss Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 καλσησπερα παιδια θελω να σας πω κατι να μου πειτε εαν σας φενεται περιεργο λοιπον:πριν ενα μηνα αγορασα το zalman z11 plus και ολα καλα μεχρι που καηκε ο ενας ανεμηστηρας και γυρισα πισω το κουτι γιατι ετσι μου ειπαν επρεπε να το γυρισω ολο το κουτι και το γυρισα μετα χθες μου ειπαν οτι αντικατασταθηκε και να περασω να το παραλαβω ολα φυσιολογικα μεχρι που εφτασα σπιτι και το ανοιξα. ΕΙΧΕ διαφορετικες βιδες και πιο λιγες και οταν εβγαλα το front panel τα καλωδια του power ηταν αποσυνδεμενα και τα συνδεσα οταν το ειχα επιστρεψει εγω πισω ειχε απο το κουτι του μεχρι τις ζελατινες κι δεν ελειπε ουτε λαστιχακι αυτοι τωρα γιατι μου στελνουν κουτι με λιγοτερς βιδες και διαφορετικες τι μπορω να κανω??
Mr_Terror Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Οπως το περιγραφεις μαλλον σου δωσανε αλλο κουτι οχι το δικο σου. Ενας τροπος να το τσεκαρεις αν ειναι το δικο σου κουτι. βρες την αποδειξη αγορας.Πανω στην αποδειξη ειναι γραμμενο ο σειριακος αριθμος του κουτιου. Τσεκαρε το κουτι αν εχει κολλημενο αυτοκολητο με τον σειριακο αριθμο.Αν διαφερει ο σειριακος αριθμος του κουτιου με αυτον της αποδειξης, σου δωσανε αλλο κουτι.
dimitrisOP Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 αλλο σου εδωσαν απο οτι φενεται ,αυτο που σου εδωσαν εχει χτυπηματα γρατζουνιες και γενικα φαινεται μεταχειρησμενο?
micahel Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 στα καινουργια z11 δεν εχουν συνδεμενo το καλωδιο του power μπας σου δωσαν καινουργιο?
Cloud_7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Λίγο περίεργα τα περιγράφεις, δεν κατάλαβα τι έλειπε από το κουτί. Όταν τους το επέστρεψες έδωσες και τις βίδες του κουτιού και στις κράτησαν? Αν όντως τις κράτησαν να τους το πεις γιατί θα τις χρειαστείς μελλοντικά είτε για τα pci, είτε για τους σκληρούς & τα 5,25 panels. Τα καλώδια του front panel πάντως και σε 'μένα αποσυνδεδεμένα ήταν στο plus μόλις μου είχε έρθει από το digitalmaster. Στις νέες παρτίδες που έχουν έτοιμο 20πινο για το usb3 μάλλον έτσι είναι σε όλες.
AntiCambeR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Στο Z11 που ειχα παρει απο το eshop καινουριο τα καλωδια του front panel ηταν αποσυνδεδεμενα.Οταν τα συνδεσεις χρειαζεται προσοχη οταν κλεινεις το panel.Στο δικο μου κουτι δεν εβαλα σωστα τα καλωδια στο κενο και 1 απο αυτα πιαστηκαν μεταξυ panel και κουτιου,παραλιγο να κοπουν.Το εχω κανα 8 μηνο και δεν εχω προβλημα με τους ανεμιστηρες παντως. Σχετικα με το αυτοκολλητο που γραφει ο Mr_Terror δεν θυμαμαι αν ειχε.Αλλα το οτι μπορει στο κουτι που σου εστειλαν να εχει αυτοκολλητο με το ιδιο serial number δεν σημαινει οτι ειναι το ιδιο κουτι γιατι απλα αν σου εδωσαν αλλο κουτι μπορει να κολλησαν το ιδιο αυτοκολλητο στο αλλο κουτι. Οταν πηγα στο E-shop να παραγγειλω το κουτι ρωτησα τον υπαλληλο το διαφορα εχει το Zalman Z11 με το plus γιατι το 2ο ειχε καπου 7 ευρω παραπανω και στην σελιδα τους δεν ειχαν διαφορα στα χαρακτηριστικα.Εκεινη την στιγμη ο υπαλληλος κοιταξε την σελιδα τους και ειπε οτι δεν βλεπει καποια διαφορα και οτι ειναι τα ιδια. Οταν εψαξα στο ιντερνετ την διαφορα ξενερωσα γιατι ειδα οτι η διαφορα των 2 κουτιων ειναι οτι στο plus εχει και usb 3 ενω στο απλο μονο usb 2.Και θα ξενερωνα ακομα πιο πολυ αν η μητρικη μου υποστηριζε usb 3.Δεν υποστηριζει αλλα δεν ξερω σε περιπτωση που αλλαξω μητρικη που υποστηριζει usb 3 πως θα εχω στο κουτι usb 3?
manolo0liss Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Παιδιά εγω απλα γύρισα το ελλατωματικο κουτί με τα πάντα όπως το πήρα έτσι το γύρισα και επειδή ήταν καμένο το φανακι μου το αντικατέστησαν με καινούριο όμως παρόλο που εγώ το επέστρεψα όπως το πήρα αυτοι το καινούριο που μου έδωσαν είχε αλλες εντελώς διαφορετικές βιδες(μόνο,για τις βίδες χειρός μιλάω)οι υπόλοιπες ίδιες ήταν και είχε και λιγότερες βίδες χειρός επίσης τα πλαϊνά πάνελ βγαινουν πολύ δύσκολα ενώ στο παλιό(αυτο που γύρισα) έβγαιναν πανεύκολα το θέμα είναι ότι Είχε αλλου τύπου βίδες χειρός και λιγότερες λιγότερα stands για τη μητρική όμως στο προηγούμενο (το ελλαττωματικο) είχε περισσότερα τα οποία δεν κουμπωναν σωστά επίσης το front πάνελ στο καινούριο βγαινει πανεύκολα ενώ στο παλιό(Ελλαττωματικο) δεν κατάφερα ποτέ να το βγάλω δεν ξεκουμπώνε με τίποτα κάτω δεξια αλλο σου εδωσαν απο οτι φενεται ,αυτο που σου εδωσαν εχει χτυπηματα γρατζουνιες και γενικα φαινεται μεταχειρησμενο?όχι ήταν μέσα σε κουτα και σφραγισμένο αφου εγινε αντικατάσταση με καινουριοΕπίσης σε αυτο που πήρα τώρα το αντικατεστημένο όταν πατάω για να ανοιξω το pc αργεί 2 δευτερόλεπτα να ανοίξει το power led(το φωτάκι στο κουμπί του power button)
dimitrisOP Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 αρα σου εδωσαν τελειως καινουργιο και σε εμενα το κανει αυτο στο power button μερικες φορες Δεν υποστηριζει αλλα δεν ξερω σε περιπτωση που αλλαξω μητρικη που υποστηριζει usb 3 πως θα εχω στο κουτι usb 3? δεν θα εχεις
GiOrGoSk21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 @AntiCambeR διάβασε εδώ. http://www.insomnia.gr/topic/526455-usb-30-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC-%CE%B8%CF%8D%CF%81%CE%B5%CF%82/
dimitrisOP Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 το βρικα http://www.e-shop.gr/inline-internal-adapter-cable-usb30-to-internal-usb20-15cm-p-PER.754073
manolo0liss Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Παιδιά εγω απλα γύρισα το ελλατωματικο κουτί με τα πάντα όπως το πήρα έτσι το γύρισα και επειδή ήταν καμένο το φανακι μου το αντικατέστησαν με καινούριο όμως παρόλο που εγώ το επέστρεψα όπως το πήρα αυτοι το καινούριο που μου έδωσαν είχε αλλες εντελώς διαφορετικές βιδες(μόνο,για τις βίδες χειρός μιλάω)οι υπόλοιπες ίδιες ήταν και είχε και λιγότερες βίδες χειρός επίσης τα πλαϊνά πάνελ βγαινουν πολύ δύσκολα ενώ στο παλιό(αυτο που γύρισα) έβγαιναν πανεύκολα το θέμα είναι ότι Είχε αλλου τύπου βίδες χειρός και λιγότερες λιγότερα stands για τη μητρική όμως στο προηγούμενο (το ελλαττωματικο) είχε περισσότερα τα οποία δεν κουμπωναν σωστά επίσης το front πάνελ στο καινούριο βγαινει πανεύκολα ενώ στο παλιό(Ελλαττωματικο) δεν κατάφερα ποτέ να το βγάλω δεν ξεκουμπώνε με τίποτα κάτω δεξια όχι ήταν μέσα σε κουτα και σφραγισμένο αφου εγινε αντικατάσταση με καινουριο Επίσης σε αυτο που πήρα τώρα το αντικατεστημένο όταν πατάω για να ανοιξω το pc αργεί 2 δευτερόλεπτα να ανοίξει το power led(το φωτάκι στο κουμπί του power button) παιδιά για αυτα με τα πάνελ τι λέτε επίσης για τις βίδες χειρός??στα καινουργια z11 δεν εχουν συνδεμενo το καλωδιο του power μπας σου δωσαν καινουργιο?ναι και είναι δυνατόν το κουτί που αγόρασα ένα μήνα πριν να τα είχε συνδεδεμένα και το αντικατεστημένο εχθές να μην τα έχει συνδεδεμένα ?
Cloud_7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 το βρικα http://www.e-shop.gr/inline-internal-adapter-cable-usb30-to-internal-usb20-15cm-p-PER.754073 Αυτό είναι για να μετατρέψεις μια εξωτερική θύρα usb3 σε usb2. Ακόμη κι αν ήθελε να κάνει αυτό δε θα είχε τη 19πινη υποδοχή στη mobo. XD
AntiCambeR Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 @AntiCambeR διάβασε εδώ. http://www.insomnia.gr/topic/526455-usb-30-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC-%CE%B8%CF%8D%CF%81%CE%B5%CF%82/ Ισως αυτη να ειναι η μονη λυση,αλλα δεν ξερω αν μπαινει και που,στην μητρικη που εχω ο pci controller.Αυτη ειναι η μητρικη που εχω. http://www.asrock.com/mb/intel/g41c-gs/
GiOrGoSk21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Ισως αυτη να ειναι η μονη λυση,αλλα δεν ξερω αν μπαινει και που,στην μητρικη που εχω ο pci controller.Αυτη ειναι η μητρικη που εχω. http://www.asrock.com/mb/intel/g41c-gs/ Μπαίνει, ναι. PCI-E x1 είναι. Πέρα απ' όλα αυτά όμως, σκέψου την περίπτωση ολικής αναβάθμισης, καθώς είσαι σε πολλών ετών pc και δεν αξίζει να ρίχνεις λεφτά σε αυτό για hardware που σε νεότερα pc θα έμεναν αναξιοποίητα (όπως ο pci controller ας πούμε).
AntiCambeR Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μπαίνει, ναι. PCI-E x1 είναι. Πέρα απ' όλα αυτά όμως, σκέψου την περίπτωση ολικής αναβάθμισης, καθώς είσαι σε πολλών ετών pc και δεν αξίζει να ρίχνεις λεφτά σε αυτό για hardware που σε νεότερα pc θα έμεναν αναξιοποίητα (όπως ο pci controller ας πούμε). Το PC το εστησα πριν περιπου 8 μηνες και ολο το hardware αν και καινουριο(εκτος απο τον επεξεργαστη και τις μνημες) ειναι παλιο socket( 775). Μου κοστισε καπου στα 500 €.Πριν απο αυτο ειχα πολυ πιο χειροτερο και παλιο PC 7 ετιας αγορασμενο ετοιμο.Δεν γνωριζα τιποτα απο PC γιατι δεν ειχα ασχοληθει ποτε μου και μου βρηκε το hardware γνωστος μου.Ηταν κακη επιλογη γιατι με λιγα παραπανω χρηματα θα μπορουσα να φτιαξω PC με πιο καινουριο hardware,κατι το οποιο δυστυχως δεν γνωριζα απο την αρχη.Ας πουμε οτι επαθα και εμαθα. Τουλαχιστον με αυτο το PC μπορω να παιξω αρκετα games και να δω καποια ταινια και γενικα βιντεο σε σωστη ποιοτητα.Επισης και να τρεχω πολλες εφαρμογες η καποιο βαρυ προγραμμα.Με το προηγουμενο PC δεν γινοταν. Με λιγο διαβασμα στο Insomnia καταφερα να το στησω και δουλευει χωρις κανενα προβλημα,εκτος απο κατι μνημες που ειχα παρει και δεν ηταν συμβατες,που εκει την "πατανε" ακομα και οι εμπειροι. Εχω 2-3 αποριες σχετικα με το "χτισιμο" του hardware στο κουτι αλλα θα ανοιξω καινουριο θεμα στην κατηγορια hardware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα