Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άν κάποιος κερδισει στο διαγωνισμο της pepsi που γίνεται για το Mundial,εκπτωτικό κουπόνι -5 ευρώ απο τα καταστήματα dominos,για παραγγελία με διανομή ή με παραλαβή από το καταστημα,δεν εφαρμόζεται η έκπτωση αν δεν παραγγείλεις πίτσα....Αυτό δεν αναφέρεται στους ορους του διαγωνισμού αλλά και στο email που στελνουν με τον κωδικο.Οι οροι λένε για παραγγελια σου δίνουν 5 ευρω έκτωση με ελαχιστο ποσο μετά την έκπτωση, αξίας 8€ για διανομή & 5€ για παραλαβή από το κατάστημα.

και ισχυουν και οι παρακατω περιορισμοί:

· Ισχύει για διανομή (delivery) και για παραλαβή από το κατάστημα (carry out).
· Δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές ή κουπόνια που αφορούν το ίδιο είδος.
· Στην ενέργεια δε συμμετέχουν τα καταστήματα Domino’s Χανίων & Θεσσαλονίκης.
· H προσφορά μπορεί να εξαργυρωθεί έως τις 29/08/2014.

Αν καποιος θέλει να παραγειλει προιοντα αξια πχ 15 ευρω δεν πληρωνει 10 οπως οριζεται,και αν παραγγειλει πίτσα υπαρχει ηδη έκπτωση 20% και αναιρειται και εκει που κανονικα θα πληρωνες πχ 9,40 για μια μεσαια πιτσα,πληρώνεις 8,40 με το κουπονι των -5 ευρω.

Όπως κατάλαβα ειναι ετσι υπολογισμενα ωστε η εκπτωση που σου δίνει κανονικά χωρις τον διαγωνισμο να ειναι περιπου το ιδιο με το κουπονι που κερδιζεις και εξαιρούν τα υπολοιπα προιοντα που βεβαιως δεν τους συμφερει να πάρεις πχ μια μακακοναδα που κανει 5,50.Αρα για διαφημιστικους λογους δινουνε κουτοχορτο και οι περισσοτεροι απο εμας το τρώμε.

post-62691-0-72001100-1402783380_thumb.jpg

Δημοσ.

Δε μου κάνει περιεργεια αυτό που λες. Γενικα οι πιτσαρίες όλο παπάτζες είναι με ψευτο-εκπτώσεις.

Π.χ. η Pizza Fan έχει υποτιθέμενες τιμές των 12-13€ και μέχρι σε κωλόχαρτα βρίσκεις κουπόνι. Το L'artigiano αν και φτηνό μέσα σε μία μέρα διπλασίασε τις τιμές του και μοίραζε παντού κουπόνια έκπτωσης 50%!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετά από πολλές παρεμβάσεις στο facebook,στη σελίδα https://www.facebook.com/PepsiMaxGreece?fref=ts,ηεταιρεία Dominos είπε πως αποκατέστησε το λάθος στο σύστημα,αλλά δεν έκανε καμία ουσιαστική αλλαγή,παρα μόνο δεν εμφανιζε με κοκκινα το ποσο πριν την έκπτωση.

Στην τελική άλλαξαν τους ορους του διαγωνισμου γιατι αλλωστε ηταν παραπλανητικοι.Σου πλασαραν δηλαδή κάτι σαν δώρο για να μπεις στη διαδικασία να αγοράσεις από την Dominos και υποθετικά θα έιχες ώφελος(που την έκπτωση στην δίνουνε και χωρις κουπόνι του διαγωνισμού).

Κόλπα marketing ειναι αυτα και ετσι λειτουργεί η αγορά.Δεκτό...

pepsi.jpg

Δημοσ.

Το L'artigiano αν και φτηνό μέσα σε μία μέρα διπλασίασε τις τιμές του και μοίραζε παντού κουπόνια έκπτωσης 50%!!!

so true!αλλα εχει τιμια πιτσα σε νορμαλ τιμη και παραβλεπω τα μαρκετινιστικα του κωλου.αα και πολλες φορες δεν περνουν καν το κουπουνι και φερνουν 2-3 με τη πιτσα :P 

Δημοσ.

so true!αλλα εχει τιμια πιτσα σε νορμαλ τιμη και παραβλεπω τα μαρκετινιστικα του κωλου.αα και πολλες φορες δεν περνουν καν το κουπουνι και φερνουν 2-3 με τη πιτσα :P

Με την L'Artigiano πάντα είχα δυσάρεστες μετατραυματικές εμπειριες,ειδικά αν η παραγγελία γινότανε βράδυ :P ...Benvenuto παντως μου φαίνονται ποιο τιμιοι(γαιυτο άλλωστε κλείνουν τα μαγαζιά τους :P) και πολύ καλη ποιότητα.

Δημοσ.

παιδια γινεται μεγάλος πολεμος λογω μουντιαλ στον κλαδο του ντελιβερυ. ειναι πολύ μεγαλη η πιτα αλλα τοσες πολλες οι εταιριες που ειναι οποιος προλαβει να βαλει το χερι του 1ος και οτι αρπαξει.

μην ψαχνετε αυτες τις μερες κανενα με το σταυρο στο χερι, αφου οσοι πανε ετσι θα κανουν 10 μερες να βαλουν βενζινη στα μηχανακια.

Οσον αφορα την πιτσα fun μολις χθες μου ειπε αυτη την κουβεντα ενας φιλος, οτι ανεβασαν τιμες και εβαλαν κουπονια παντου, που ουσιαστικα ειναι κωλοχαρτα τα εχεις ή δεν τα εχεις.

Για την ντομινος προσωπικα το θεωρω ακομα πιο υπουλο γιατι ξερουν οτι 99% των παραγγελιων αφορουν πιτσες και εβαλαν την εκπτωση 20% που ακυρωνει τα -5 ευρω. Κοροιδια καταφατση αλλα σιγουρα εχουν ελεγξει οτι ειναι καλυμενοι νομικα και τυπικα πριν εφαρμοσουν ασχετα αν στα ματια μου αλλα ειδικοτερα οσων την παθουν θα φανουν ξεφτιλες. Καλα τους πελατες που θα χασουν δε τους σκεφτονται? ε σε 4-5 μηνες που θα πεσουν οι δουλειες θα τους θυμηθουν με πραγματικες προσφορες αλλα θα ειναι αργα θεωρω

Επισης πιστευω χωρις να εχω κανενα στοιχειο οτι λογω των ημερων και της μεγαλης ζητησης θα εχει πεσει και πολύ η ποιοτητα και το μονο τροφιμο πανω στην πιτσα θα ειναι το ζυμαρι που ετσι και αλλιως για τις πιτσαριες εχει ελαχιστο κοστος και ουτε καν το σκεφτονται,

Δημοσ.

Καλα η Pizza Fun δινει παντου κουπόνια,χθες εξω απο τα Jumbo στο Παγκράτι μια κοπελιά μου έδωσε 4...Λες και αν μπω online δεν ισχυει η έκπτωση χωρις το κουπονι...Και μαζι με τον λογαριασμό της forthnet έρχονται συχνα κουπονια,ασε που μας έχουν και φακελωμένους και στα στέλνουν και συστημένα σπιτι :P

Οσο για την Dominos,ποιο μεγάλο ώφελος θα είχαν αν με τα κουπονια του διαγωνισμου κερδιζαν ποιο πολλους πελάτες...Ποιο πολλες παραγγελιες και λιγοτερη δυσφήμηση...Αλλα ειναι σαφώς όλα υπολογισμένα ετσι ωστε να εχουν τη μικρότερη ζημιά που θα αποφέρει το μεγαλύτερο ωφελος...Δινουν εκπτωση που ηδη εφαρμόζουν αλλα το πλασάρουν έτσι ώστε να διαφημιστούν χωρίς κοστος.Αυτο κανανε.

Δημοσ.

Δεν αμφιβάλω. Η καλύτερη πίτσα που χω φάει ποτέ σε γεύση και ποιότητα όπως επίσης και οτιδήποτε έχει το L'artigiano είναι άριστο. Το marketing όμως γύφτικο, μας θεωρούν βλάκες λολ

Δημοσ.

Η λύση είναι πολύ απλή, μη παραγγέλνετε απ 'εξω μπας κ στρώσουν. Ακούς εκεί 10ευρω για πίτσα μερικοί. 

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Nα πάρω το φτυάρι και να το ξεθάψω λίγο B) , χθες είπα να δοκιμάσω το καινούργιο τους κόλπο με την προσφορά μέσω της εφαρμογής για android ,για την pizza fan, το συμπέρασμα μου είναι ότι για μια ακόμα φορά είχα τα ίδια με το στομάχι όπως και οι υπόλοιποι που έφαγαν!  ( Τι βάζουν μέσα για να βγαίνει 3€ η pizza δεν ξέρω αλλά ( τέλος για εμένα αυτοί!) θεωρώ ότι είναι απαράδεκτη η ποιότητα των υλικών τους ( και ας έχουν γράψει πίσω ότι είναι επώνυμα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο ) .

Το κακό είναι ότι από αυτές τις αλυσίδες σχεδόν όλες κάνουν κόλπα ...η dominos είναι μέτρια pizza ( μιλάω πάντα για τα δικά μου γευστικά πρότυπα ) αλλά πέρα από όλα τα παραπάνω κάνουν και το κόλπο ότι η μεσαία pizza τους αντίστοιχή σε μια μικρή σε άλλους γιατί είναι  6 τεμ. (24 cm ) ,η  κανονική που λέμε είναι 28! και μερικοί μερακλήδες έχουν ακόμα την 30ρα  ....από αυτό και μόνο έχουν φάει Χ από εμένα καθώς και ότι για να πάρεις μια προσφορά πολλές φορές πρέπει να πας να τους δεις από κοντά και να στέκεσαι σαν ξυλάγγουρο κοιτώντας τον άθλιο χώρο!

Ελάχιστα ακριβότερη αλλά καλύτερη περίπτωση είναι η L'Artigiano ( μιλάω πάντα με κουπόνι -50% ) γιατί αλλιώς η τιμές είναι για γέλια και εκεί!  Έχω βέβαια καιρό να πάρω αλλά θυμάμαι την τελευταία φορά η pizza ήταν αξιοπρεπή σε σχέση με τους από πάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Για πίτσες γενικά μιλώντας έχω μια συνοικιακη με 9ε 16 κομμάτια (κ προσφορά μέχρι πρότινος οι 2 15ε). Πολύ καλή και αρκετά υλικά. Πίτσα φαν δεν λεει. Φαίνεται φτηνή αλλά δεν... Γενικά πολλά τρικ κουπόνια προσφορές...Btw ποια η λογική των κουπονιών, δλδ η φαν έχει μόνιμα 50% γτ δεν βγάζει τα φυλλάδια με τις αντίστοιχες τιμές? Υπάρχει άλλος λόγος πέρα από την εντύπωση "προσφορα" (αρχική τιμή 15 πχ.....Ναι πριν 10 χρόνια χαχα)

• Like 1
Δημοσ.

Η λογική είναι απλή και εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι σου λέει του βάζω στον κατάλογο ''ότι και καλά'' κάνει 14€ για να φαίνεται ακριβή και ποιοτική, αλλά τελικά την πασάρω με διάφορα κόλπα στα 4-5 έτσω 6€, κανένας δεν λέει όχι σε προσφορές! οπότε το κόλπο είχε επιτυχία και έτσι ισχύει και σε άλλους που το είδαν και τους άρεσε, μερικοί ακόμα και σήμερα νομίζουν ότι το κουπόνι αυτό τους προσφέρει κάτι.

Δημοσ.

Το φανταστηκα ότι μόνο αυτός είναι ο λόγος (σκεφτόμουν μήπως είναι επιπλέον ότι μπορούν να το σταματήσουν "δικαιολογημενα" οπότε θελουν). Τέρμα αυτές από μένα πραγματικά, γιατί κ πάλι ακριβές είναι στο τέλος συν το κόστος των depon για να αποφασίσεις ποια είναι πιο συμφέρουσα. Αντε γεια, πιτογυρο κ τις μέρες που είμαστε πλούσιοι ταβέρνα..;)

Πάντως μιας που λέμε για φαΐ κοζαρα ένα κινέζικο φυλλάδιο με 5-6€ η μερίδα. Μιας που είναι προσιτό θα δοκιμάσω κ Κινέζο πρώτη φορα..

Δημοσ.

Απο τη ντομινος ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη και σε ποιοτητα και σε εξυπηρετηση. Μεχρι πριν λιγους μηνες που αρχισα διατροφη παραγγελναμε συχνα πυκνα.

Παντα ερχονταν στην ωρα τους κ 1-2 φορες που ειχε γινει λαθος πχ ειχαν φερει αλλη πιτσα ή ειχαν ξεχασει σαλατα, αμεσως διορθωναν το προβλημα.

Και μας ειχαν παρει κ αρκετες φορες τηλ να μας ρωτησουν αν ειμαστε ευχαριστημενοι.

Ποιοτικα μπυ φαινοταν μια χαρα για φαστ φουντ, ποτε κανεναν μας δε τον ειχε πειραξει κ θεωρουσα τιμιες τις ποσοτητες των υλικων.

Κουπονια πιτσα φαν βρισκεις κ στο φουρνο της γειτονιας πια. Αν παραγγειλεις χωρις το 50% πρεπει να σαι βλακας , αφου ουσιαστικα αυτες ειναι οι τιμες τους.

Οπως ειναι λογικο με τετοια τιμη η ποιοτητα παει περιπατο. Τα υλικα στη πιτσα τα ψαχνεις με μικροσκοπιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...