Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Καθαρισα το εσωτερικο του pc και όταν ξανασυνδεσα όλα τα καλωδια μου εμφανιζει μια αγνωστη συσκευη όπως δειχνει στην εικονα .Κανω αναζητηση προγράμματος μεσω interrnet αλλα μου λεει ότι το καλυτερο πρόγραμμα εχει εγκατασταθεί . Μαλλον είναι καποια USB θυρα γιατι εκει εχω συνδεσει ένα Equip USB 2.0 Hub 4 το οποιο δεν λειτουργει Εχω συνδεσει σε αυτό το στικακι για πληκτρολογιο , ποντικι και μια Web camera Η μητρικη είναι Asus p5kc Δοκιμασα να το συνδεσω σε άλλη USB αλλα το πρόβλημα παραμενει Καποια βοηθεια ? Ευχαριστω.
Invader Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δοκίμασε να το σβήσεις(δεξί κλικ πάνω του και απεγκατάσταση) και μετά σύνδεσε το πάλι για να το εγκαταστήσει από την αρχή.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Το εκανα , την αποσυνδεσα , εκανα επανεκκινηση αλλα παλι δεν εγκαθιστα το πρόγραμμα οδηγησης Ευχαριστω
CoreUnlimited Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 θα το ψαχεις αναποδα δηλαδη στο πινακα που σου δειχνει την συσκυη με θαυμαστικο θα κανεις δεξιο κλικ ιδιοτητες και μετα πας στο προτελευταιο ταμπ (αν θυμαμαι καλα..) και επιλεγεις το αναγνωριστικο συσκευης..... θα σου βγαλει.. ενα μακρυναρι απο χαρακτηρες το κανεις copy > then google και κατα μεγαλη πιθανοτητα θα σου βγαλει την συσκευη που ψαχνεις.... εαν δεν βγαλεις ακρη επελεξε να κανεις copy την αμεσως επομενη επιλογη ¨Συμβατα αναγνωριστικα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Με δεξι κλικ ιδιότητες αυτό μου βγαζει αλλα δεν βελπω να λεει για αναγνωριστικο συσκευης
CoreUnlimited Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 οποτε φιλε μου αφου δεν δινει κατι... μαλλον κατι καηκε... αποσυνδρσε ενα ενα τα συνδεδεμενα usb και δες ποτε φευγει η συσκευη... αν υποθετεις οτι φταιει το συγκεκριμεο usb hub βγαλτο
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μολις αποσυνδεω το hub φευγει η ενδειξη οποτε 100% αυτό φταιει Και σε άλλη USB να το βαλω τα ιδια κανει Θα το παρω να το δοκιμασω αυριο και σε άλλο pc στη δουλεια ...Μου κανει εντυπωση ότι πριν καθαρισω το pc εσωτερικα δουλευε μια χαρα και ειχα 3 συσκευες πανω σε αυτό και επειδή εχει και τροφοδοσια με ρευμα τις...αντεχε ανετα Διορθωση : Χμμμμ...Πιαστηκε ο ...κλεφτης αν και παραδοξο Για όλα ηταν υπευθνη η προεκταση USB to USB που χρησιμοποιουσα γιατι το καλωδιο του hub δεν εφτανε πισω στο pc Μολις το συνδεσα αμμεσα σε μια μπροστινη USB δουλευει κανονικα Το πως πριν λιγες ωρες δουλευε με την προεκταση δεν μπορω να το εξηγησω
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Τελικα για όλα εφταιγε το μεγαλο μηκος της προεκτασης του καλωδίου USB Εβαλα ένα πολυ μικροτερο καπου 1 μετρο και όλα δουλευουν κανονικα 1
rfc Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Αυτα τα μηχανακια εχουν απαιτησεις στο ρευμα και θελουν χοντρα καλωδια usb για να δουλεψουν σωστα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα