Προς το περιεχόμενο

Συντομεύσεις παιχνιδιών στον φάκελο "παιχνίδια" δεν διαγράφονται.


veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα. Πριν λίγο καιρό κατέβασα τα παιχνίδια "left for dead 2" και "team fortress". Επειδή δεν δημιουργήθηκε εικονίδιο στον φάκελο "παιχνίδια" αλλά μόνο στην επιφάνεια εργασίας, πήρα το εικονίδιο και  το έσυρα μέσα στον φάκελο "παιχνίδια" και δημιουργήθηκε 1 εικονίδιο με το όνομα  το όνομα του παιχνιδιού χωρίς την φωτογραφία του παιχνιδιού και από τότε δεν μπορώ να τα διαγράψω από τον φάκελο "παιχνίδια". Δοκίμασα από safe mode και απεγκατάσταση του παιχνιδιού αλλά τίποτα.

 

 

 

Επίσης γιατί σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια δεν μου δημιουργείται εικονίδιο στον φάκελο "παιχνίδια", μήπως φταίει που είναι κατεβασμένα από το internet?

 

Τα παιχνίδια που αναφέρω είναι αυθεντικά κατεβασμένα από το steam. 

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

post-219161-0-94794800-1402821844_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για δες στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\GameUX αν μπορείς να βγάλεις άκρη. Κοιτάς 1-1 τι έχει εκεί μέσα, και όταν βρεις l4d.exe (ή κάτι παρόμοιο) το σβήνεις από Registry.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστώ. το βρήκα.


Τα έσβησα και λύθηκε το πρόβλημα. Ξέρεις κάποια λύση και για το άλλο θέμα που έχω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν εννοείς για να μπαίνουν αυτόματα στο Game Explorer, νομίζω ότι ο λόγος που δε μπαίνουν αυτόματα,  είναι ότι (αν δε κάνω λάθος) η microsoft έχει μια "λίστα" σε κάποιο αρχείο, αν το παιχνίδι που νόμιμα κατέβασες είναι στη λίστα, λογικά θα εμφανιστεί αυτόματα ενώ αν δεν είναι, όχι.

Αν θες να μπαίνουν αυτόματα, θα πρέπει να επηρεάσεις αυτή τη λίστα (με μια πιο "γεμάτη" λίστα που θα υπάρχει στο διαδίκτυο) και πολύ δουλειά στη Registry που εγώ θα τη φοβόμουν.

Eιδικά από τη στιγμή που απλά πετάς το αρχείο στο Game Explorer με drag&drop και τελειώνεις. Όταν λέω αρχείο, δε θα πετάς (στα παιχνίδια του Steam) αυτό που εμφανίζεται στην επιφάνεια εργασίας. Θα πηγαίνεις C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\ και θα ψάχνεις το .exe από εκεί μέσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραία. θα κάνω drag and drop. Και εγώ το φοβάμαι αυτό με την registry. Πάντως όσα αυθεντικά παιχνίδια έχω τα δείχνει κανονικά.

 

Ευχαριστώ πάντως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...