CrackMetal (century) Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Όχι, δεν σας κάνω πλάκα. Ελπίζω να μην γελοιοποιηθώ, δεν ξέρω τι έπαθα, αλλά δεν θυμάμαι πώς μπαίνω στο bios. Μπορεί να μου πει κανείς?
Arkassa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Πατάς το "DEL" τη στιγμή που αρχίζει να βλέπει τα drives.
wert Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Αυτό το γράφει πάντα στην πρώτη οθόνη όταν ανάβει ο υπολογιστής. Εγώ για παράδειγμα δεν μπαίνω με το delete αλλά με F12 . Intel :wink:
vagpap Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Αυτό το γράφει πάντα στην πρώτη οθόνη όταν ανάβει ο υπολογιστής. Άσχετο με το θέμα αλλά τώρα που είδα το παραπάνω το θυμήθηκα... Είτε αν έχει πρόβλημα είτε αν δεν υπάρχει απλά το πληκτρολόγιο, βγάζει το αμίμητο και περασμένο στην ιστορία μήνυμα λάθους: Error No keyboard found Press F1 to continue !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλό ε? Μακράν το καλύτερο μήνυμα σφάλματος των υπολογιστών... Δοκιμάστε το ΥΓ. Αν καταφέρει κανένας και εξηγήσει πώς θα το κάνει αυτό που "προστάζει" ο υπολογιστής, του βγάζω το καπέλο...
alexAMD Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 ΥΓ. Αν καταφέρει κανένας και εξηγήσει πώς θα το κάνει αυτό που "προστάζει" ο υπολογιστής' date=' του βγάζω το καπέλο...[/quote'] Apla sundeeis ena plhktrologio kai patas F1
vagpap Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2003 Apla sundeeis ena plhktrologio kai patas F1 στον δικό μου δεν το αναγνωρίζει. πρέπει να κλείσεις ρεύμα και μετά... Και αν δεν έχεις τι κάνεις???? LOL LOL
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2003 οταν δεν μπορούσα να βάλω drivers στο modem μου, (winXP) μου έλεγε "Connect to the internet & download drivers" πώς σας φαίνεται;
klark2000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Error No keyboard found Press F1 to continue kai emena mou evgaze auto to minima kai eno eixa sindemeno to keyboard sto pc den to eperne to F1 alla to tragiko tis ypotheseis einai oti pataga ctlr+alt+del kai ekane epanakinisi. me to pou sindesa alla priktrologio doulepse kanonika. to pio pithano einai oti tha eixe xalasei to "kikloma" gia merika koumpia tou keyboard
wizard Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Apla sundeeis ena plhktrologio kai patas F1 Προσέξτε, ότι αν πας να συνδέσεις πληκτρολόγιο PS2 όταν είναι ανοικτός ο υπολογιστής μπορεί να κάψεις τη θύρα!!! Το ίδιο ισχύει και για τα ποντίκια. Μόνο σειριακά μπορούν να συνδεθούν όσο το pc είναι στο ρεύμα.
Dark_son20 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 stin proti selida tou B.I.O.S. exei mia epilogi pou leei kati san "HALT ON ERRORS" an valeis "NONE" i "ALL BUT KEYBOARD"ekei.kaixwris pliktrologio i fortosi sinexizete kanonika.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.