effiekom Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2014 από effiekom
paylidis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 υπαρχει μια περίπτωση αλλα ίσως ειναι εκτός των ορίων νομιμότητας μιας και δεν φαινεται στο συμβόλαιο... Κανονικά θέλετε νέο συμβόλαιο αλλα εγω απλα θα τον εβαζα στη θέση του τον "αγριάνθρωπο" και "αμα γουσταρει"...
arc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 προβλήματα: Ο αγριάνθρωπος Ο αγριάνθρωπος ξανά. Πες του οτι αν θελει αναδρομικές αποδείξεις δεν γίνεται Το συμβόλαιο ειναι στο όνομα της μητέρας σου αρα μονο εκει μπορούν να κοπουν αποδείξεις και πουθενά αλλου Αναδρομικές αποδείξεις ή αλλαγές στις υφιστάμενες δεν γίνεται και ειδικά μετά απο τόσο καιρό. Αν ήσουν εταιρεία με τιμολόγια θα ζητούσες να κοπεί πιστωτικό και έκδοση νεου τιμολογίου με νέα στοιχεία, αλλά στην περιπτωση σας ... δεν. Ο αγριάνθρωπος ματά-ξανά. Πες του οτι αν θέλει αποδείξεις για το μέλλον να γίνει νεο συμβόλαιο στο οποίο να μπει και το όνομα (οτι νοικιάζουν το χώρο απο κοινού με τη μητέρα σου) και μόνο από τοτε θα μπορεί να παίρνει αποδείξεις. Μέχρι τότε «μόκο» γιατί οι αποδείξεις του είναι άχρηστες δεδομένου οτι δεν αναγράφουν το όνομα του (αγριάνθρωπου) οποτε στην εφορία θα του είναι άχρηστες (και παρανομες αν τις βάλει). Επισης προετοιμάσου να σου ζητήσει να πληρώσεις εσύ τη μείωση του φόρου που αναλογεί στο δικό του μερίδιο. Δεδομένου της συμπεριφοράς του και αν πληρώνει αυτός το μισό ενοίκιο, εγω δεν θα του έλεγα τίποτα εθελοντικά. Αντίθετα αν πλήρωνε το αγόρι σου απο την τσέπη του, θα του το έλεγα (του αγοριού).
effiekom Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Αν μου το ζητήσει αυτό πόσο μπορεί να είναι δεδομένου πως το μισό ενοίκιο είναι 125 E;
arc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δεν πάει έτσι γιατί ειναι πιο περιπλοκο (ποσό, εισόδημα, ενοίκιο, ποσοστό, κλπ). Θα κάνει η μητέρα σου της φορολογική της δήλωση και όσο της βγάλει έκπτωση από την ενοικίαση υπολόγισε το μισό. ΑΝ στο ζητήσει (εσύ θα κάνεις την πάπια μέχρι τοτε) θα του πεις να περιμένει την εκκαθάριση και θα του πεις ποσα του αναλογούν και «αν θέλει». Εννοείται οτι τα χρήματα θα τα πάρει μόνο οταν στα δώσει εσένα (στη μητερα σου η εφορία) offtopic: Εδώ σηκώνει και δούλεμα. Εγω θα του έλεγα οτι αν δεν εμπιστευεται το γιο του και θέλει αυτός να διαχειρίζεται τα οικονομικά του τότε ο μόνος τρόπος να έχει «μέρος» του δικαιώματος ελέγχου ειναι να μπει στεφάνι και να κάνετε κοινή φορολογική δήλωση (εσύ και το αγόρι σου). Μέχρι τοτε στη γωνιά του και στις κατσίκες του αν δεν ξέρει πως λειτουργεί το φορολογικό σύστημα. 1
Thanos1972 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Πες του αγοριου σου λιγο να βαλει στην θεση του τον αγριανθρωπο και εαν θελει απο εδω και περα,να κανετε νεο συμβολαιο. αν και μεταξυ μας,το αγορι σου θα επρεπε ηδη να εχει επεμβει επι του θεματος. 2
effiekom Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δεδομένου πως το εισόδημα των γονιών μου είναι υψηλότερο απο αυτών των δικών του , η επιστροφή αυτή μπορεί να έχει μεγάλη διαφορά;
Mau-Maus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 βαλτα ολα εσυ - και αμα ειναι και καλος καντου και κανα δωρακι
arc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δεδομένου πως το εισόδημα των γονιών μου είναι υψηλότερο απο αυτών των δικών του , η επιστροφή αυτή μπορεί να έχει μεγάλη διαφορά; Σου έχω κακά νέα. Κοίταξα λίγο το φετινό φορολογικό κώδικα και δεν προβλέπει εκπτώσεις από ενοίκια (κύριας κατοικίας ή παιδιών) και η όποια καταχώρηση αποδείξεων θα γίνεται για λόγους διασταυρωσης (να τσακώσουν ιδιοκτήτες που δεν τα δηλώνουν). Εν ολίγοις πες του αγοριού σου να πει του πατέρα του οτι δεν εχει επιστροφή απο ενοίκια οποτε δεν θα πάρει καμία αποδειξη (ουτε αναδρομικά). Αν θέλει αποδειξεις απο εδώ και πέρα να κάνετε νεο συμβόλαιο.
mphxths Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 εν ολιγοις περιμενε να ενηλικιωθει το αγορι σου ωστε να μπορει να σε υπερασπιζεται 3
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 αν και μεταξυ μας,το αγορι σου θα επρεπε ηδη να εχει επεμβει επι του θεματος. ^^ Αυτό βασικά. Είναι ελαφρώς αργά πλέον. Και επίσης πες του να γίνει λίγο άντρας και να αντιμιλήσει ο ίδιος, αντί να ψάχνεις εσύ λύσεις στα δικά του θέματα. 3
omghi2u Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 οπως λενε και στο χωριο μου... το αγορι σου must grow a pair.
bost7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 οπως λενε και στο χωριο μου... το αγορι σου must grow a pair. Ποιο χωριο αν επιτρεπεται?
mphxths Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ποιο χωριο αν επιτρεπεται? το γνωστο pair-ville
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα