mynam3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Γεια χαρα. Η μανα μου εχει στο μπαλκονι εδω και καποιους αιωνες ενα air condition, το οποιο δεν τοποθετηθηκε ποτε και ειναι μεσα στα κουτια ακομα, τοσο η εσωτερικη μοναδα τοσο και η εξωτερικη. Επειδη δεν εχω ιδεα, μπορει να ελεγχθει κατα ποσο μπορει να δουλεψει η αν ειναι χαλασμενο; Δε νομιζω να χρειαστει τοποθετηση για να διαπιστωθει η λειτουργια.
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Γιατί να μην δουλεύει αφού είναι καινούριο; Για να δουλέψει πάντως, ναι θέλει εγκατάσταση. Σωλήνες, φρέον, καλώδια κλπ 3
zio10 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Γεια χαρα. Η μανα μου εχει στο μπαλκονι εδω και καποιους αιωνες ενα air condition, το οποιο δεν τοποθετηθηκε ποτε και ειναι μεσα στα κουτια ακομα, τοσο η εσωτερικη μοναδα τοσο και η εξωτερικη. Επειδη δεν εχω ιδεα, μπορει να ελεγχθει κατα ποσο μπορει να δουλεψει η αν ειναι χαλασμενο; Δε νομιζω να χρειαστει τοποθετηση για να διαπιστωθει η λειτουργια. Απλά δες αν είναι κανένα πολύ αρχαίο και καίει πιο πολύ ρεύμα από το να πάρεις καινούργιο!
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μίλα με κάποιον ψυκτικό, αν και κατά 95% σου λέω πως αν δεν γίνει κάποια σύνδεση μεταξύ εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας με τους σωλήνες για να μπεί το φρέον κτλ, δεν μπορείς να θέσεις σε λειτουργία την μονάδα, αυτό στο λέω μόνο αν θες να διαπιστώσεις πως τίθεται σε λειτουργία το μηχάνημα, αν θες να διαπιστώσεις περισσότερες λεπτομέριες π.χ την καλή λειτουργία στις σωστές θερμοκρασίες κτλ εκεί θές οπωσδήποτε εγκατάσταση.
mynam3 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Ρωτησα 2-3, δεν την γλυτωνω την εγκατασταση απο οτι ειδα. Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα