ParadoxMaN Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με το ποντικι μου,μου παρουσιαστηκε πριν 1 βδομαδα, καθως παιζω συνεχεια μου αποσυνδεεται και μετα ξανασυνδεεται μονο του,δοκιμασα να αλλαξω ποντικι αλλα συνεχιζεται να γινετε το ιδιο και με τα αλλα ποντικια και αποτι εχω παρατηρησει συνηθως αποσυνδεεται αφου του κουνησω λιγο το καλωδιο και κουνηθει η θυρα usb δοκιμασα να το βαλω σε αλλη θυρα αλλα γινετε το ιδιο και με τα 3 ποντικια που δοκιμασα,καμια γνωμη πως να το φτιαξω?Επισης οταν αποσυνδεεται το ποντικι ακουγετε ο ηχος των windows οτι αποσυνδεθηκε και ξανασυνδεεται απευθειας ή καποιες φορες αργει Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2014 από ParadoxMaN
Shyn Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ποιο ποντικι εχεις;; Αμα το βαλεις σε αλλη θυρα usb?
ParadoxMaN Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 εχω το logitech g400 και το αλλο που εχω ειναι το roccat savu ναι τα δοκιμασα και τα 2 σε αλλες θυρες usb και συνεχιζετε το ιδιο προβλημα και καμια φορα επισης βγαζει 1 μυνημα ο υπολιγστης κατι για αγνωστη συσκευη usb αφου αποσυνδεεται ξαφνικα το ποντικι,χρησιμοποιω σταθερο υπολογιστη και εχω βγαλει ολες τις ρυθμισεις απο την διαχειριση συσκευων στο να κλεινουν αυτοματα για να μην καταναλωνει ρευμα
ParadoxMaN Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Πιο συγκεκριμενα μου βγαζει αυτο το προβλημα καποιες φορες οταν αποσυνδεεται
gerrybezhani Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 δοκιμασε να αλλαξης τις ρυθμισεις απο την διαχειριση συσκευων στις εργοστασιακες
ParadoxMaN Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 μπορεις να μου πεις πως θα το κανω αυτο σε παρακαλω?
Gas74 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Φιλε.......και ξεχειλωσανε οι θυρες σου και εχεις και ψιλοθεμα με το τροφοδοτικο σου.....δυσκολα να διορθωθει....
ParadoxMaN Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 γενικα δηλαδη τι πρεπει να αντικαταστησω? γιατι ολα ο επεξεργαστης ραμ και αυτα μια χαρα μου ειναι
ParadoxMaN Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 ευχαριστω παρα πολυ φιλε αυτο το εφτιαξε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα