Προς το περιεχόμενο

Μέθοδοι και διαδικασίες ενημέρωσης PC Games σε Internet Cafe


panostsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας

 

Ειμαι Κατοχος Ιντερνετ καφε 40 υπολογιστων στο οποιο τα παιχνιδια ειναι εγκατεστημενα σε καθε υπολογιστη ξεχωριστα στον σκληρο του καθε υπολογιστη

αλλα επειδη πλεον ολα τα ονλινε παιχνιδια απαιτουν σχεδον καθημερινα Updates και αναγκαζομαι να τα ανοιγω καθημερινα με το Deepfreeze και να τρεχω οποιο παιχνιδι εχει Updates

ξεχωριστα ειναι πολυ χρονοβορο και εχω απελπιστει με αυτη την κατασταση και θα ηθελα να βρω καποιον τροπο ωστε να με διευκολεινει με αυτο το θεμα..Ως διαχειριστικο εχω το CAFESTATION 

Σαν ιδεα σκεφτηκα μεσω προγραματος file synchronization γεια παραδειγμα πχ με το http://www.goodsync.com/να βαλω ολα τα παιχνιδια σε εναν σκληρο να τρεχω ολα τα παιχνιδια να κανουν το update τους κανονικα και μετα να τρεχω σε καθε υπολογιστη το προγραμμα αυτο και να τα συνχρονιζει καπως ετσι αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο..

 

Υπαρχει καποια λυση σε αυτο που ζηταω? :mellow:  :mellow:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το goodsync ειναι μαλλον η καλυτερη σου λυση μιας και ειναι και η δικη μου επιλογη για προσωπικα backup (μαζι με το folder compare που ειναι πιο εξειδικευμενο).

 

μπορεις να φτιαξεις διαφορα jobs, ενα για καθε παιχνιδι πχ, και οποτε ενα παιχνιδι κανει update, το goodsync να ενημερωνει αυτοματα τις αλλαγες σε ολους τους υπολογιστες του δικτυου. χρησιμοποιουσα images για πολυ καιρο αλλα σε τοσο μεγαλο αριθμο υπολογιστων εννοειται πως δεν αξιζει να μπεις στον κοπο.

 

αλλα θα πρεπει λιγο να προσεχεις με τα save των χρηστων γιατι μερικα μπαινουν μεσα στον φακελο του παιχνιδιου και οχι στα εγγραφα και μπορει ο συγχρονισμος να τα σβησει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση πειραματιζομαι λιγο με το προγραμμα και το βρισκω πολυ ενδιαφερον τα saves των χρηστων δεν τα φοβαμαι καθως ειναι κλειδωμενα με το deepfreeze τα Pc και μετα το restart επανερχονται στη μορφη που το χω προσαρμοσει εγω το pc ετσι οι πελατες βρισκουν to saved location του καθε παιχνιδιου και το αποθηκευουν σε shared folder..το αρνητικο με το goodsync ειναι οτι θα πρεπει να το τρεχω ξεχωριστα σε καθε υπολογιστη απ οτι νομιζω..γενικα ψαχνομαι το microsoft active directory μηπως θα με βοηθουσε καλυτερα η με windows server αν ειχα ολα τα games που εχουν updates εκει εγκατεστημενα θα ηταν εφικτο να επερναν τα updates κατευθειαν τα pc? χρησιμοποιεις το goodsync σε ιντερνετ καφε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε internet cafe φιλου, εχω στησει nas server και ολα τα παιχνιδια τρεχουν απο εκει (1000αρι δικτυο)..Ανοιγεις ενα client και κανεις update οποτε αυτο μετραει μετα για ολα τα clients. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε internet cafe και με 40 υπολογιστές το πιο σωστό είναι να υπάρχει server και το κατάλληλο λογισμικό για τον διαμοιρασμό των αρχείων και των παιχνιδιών.

Δεν γίνεται το κάθε παιχνίδι να το κάνεις εγκατάσταση και αναβάθμιση 40 φορές......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγώ όταν έστηνα μηχανάκια κάποτε στο τέξας, χρησιμοποίησα την λογική 2 δίσκοι ανά μηχανάκη (λειτουργικό / παιχνίδια) και τα παιχνίδια sync από κεντρικό σερβερ. 

 

να κοιτάς και τις αλλαγές σε registry Που πολλά κάνουν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω για τις απαντησεις..

 

Το μονο που εχω προβλημα ειναι οτι θελω καθε pcνα ειναι συτονομο ωστε να μην μου χτηπησει ο σερβερ ποτε και φρικαρω..σε αυτο που ψαχνομαι τωρα ειναι με το goodsync να βαλω ολα τα παιχνιδια που εχουν update τοτε να κανω ξεχωριστα τα update σε ενα pc και μετα να τρεχω το goodsync σε καθε υπολογιστη και να βλεπει τις αλλαγες που εχουν γινει και να τα συνχρονιζει..με nas server δεν εχω ασχοληθει καθολου πηρα αυτο το μηχανακι http://www.synology.com/en-global/products/overview/DS214να ασχοληθω και να πηραματιστω αλλα δεν εχω ιδεα απο nas θα μ ηταν χρησιμο το συγκεκριμενο με linux??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια το συγκεκριμενο switch cisco-WS-C2960-24TT-L κανει για στησιμο σερβερ για την δουλεια που το θελω? Εχουμε 2 απο αυτα και οταν εννοουμε 1000 σερβερ εννοουμε να ειναι πχ και οι 24 εθερνετ θυρες 1000? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...