Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι κατοχος μιας asus rampage iii extreme με ενα 960 πανω!!!μου εχει μπει το μαμουνι τις αναβαθμισης !!που να κατευθηνθω σε τι σοκετ? 2011 η 1150?? 

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικά το μαμούνι της αναβάθμισης σ'έπιασε κάπως νωρίς. Περίμενε μισό χρόνο για τους καινούργιους επεξεργαστές της Intel με ddr4 κλπ :)

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά το μαμούνι της αναβάθμισης σ'έπιασε κάπως νωρίς. Περίμενε μισό χρόνο για τους καινούργιους επεξεργαστές της Intel με ddr4 κλπ :)

Μισο χρονο?? Ξερεις κατι που δεν ξερουμε? Ασε που και να βγουν, 1000 φορες να παει σε τωρινη πλατφορμα με 16gb παρα σε ddr4, αφου οι τιμες θα ειναι παραπανω απο τσουχτερες.

Δημοσ.

Ειμαι κατοχος μιας asus rampage iii extreme με ενα 960 πανω!!!μου εχει μπει το μαμουνι τις αναβαθμισης !!που να κατευθηνθω σε τι σοκετ? 2011 η 1150?? 

Για μένα, κράτα τα ακόμα. Ο 960 είναι δυνατός επεξεργαστής και στέκεται, και με την rampage μπορείς να τον ανεβάσεις αρκετά, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Πολλοί ψάχνουν το σετάκι αυτό που έχεις πάντως σαν μεταχειρισμένο. Το μόνο αρνητικό ότι καίγανε σαν φουρνάκια αυτοί οι i7.

Δημοσ.

το υπολοιπο μου pc αποτελειται απο 2 7870 xt 12 giga ram και 2 ssd κατα κυριο λογο το pc ειναι για gaming και overclock !! οθονη μου ειναι μια lg ips το μοντελο δεν το θυμαμαι τωρα!!

Για μένα, κράτα τα ακόμα. Ο 960 είναι δυνατός επεξεργαστής και στέκεται, και με την rampage μπορείς να τον ανεβάσεις αρκετά, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Πολλοί ψάχνουν το σετάκι αυτό που έχεις πάντως σαν μεταχειρισμένο. Το μόνο αρνητικό ότι καίγανε σαν φουρνάκια αυτοί οι i7.

φιλε μου το ψεματα ωρες ωρες πιστευω οτι εχω αεροθερμο!! :P 

αν δεν σε καλυπτει πλεον αυτη η cpu αλλαξε τον,κατα την γνωμη μου τραβαει ακομα

με καλυπτει απλα σκεφτομαι οτι τωρα εχω μια οικονομικη ευχερια

Δημοσ.

Ωραία, μαζί σου. Δώσ' τα ως μεταχειρισμένα και με το ποσό που θα βγάλεις (ένα 200άρι € σίγουρα, μπορεί και παραπάνω) θα βοηθηθείς να πάρεις κάτι με μεγαλύτερη άνεση. Παίρνεις μια Ζ97 μητρική με τον 4790κ ή τον 4690κ (αν δεν κάνεις δουλειές που χρειάζονται hyperthreading) και έχεις κορυφαίο σύστημα για τώρα.

Δημοσ.

φιλε μου το ψεματα ωρες ωρες πιστευω οτι εχω αεροθερμο!! :P

Τι ψύκτρα έχεις; Μπορείς να επενεδύσεις τα λεφτά σου σε μια καλή ψύκτρα και να κλοκάρεις τον i7 όσο πάει. 

Μπορείς να ασχοληθείς με custom υδρόψυξη για τρελό OC,πχ κάτι τέτοιο : http://www.skroutz.gr/s/3136992/Alphacool-NexXxoS-Cool-Answer-360-LT-ST.html

Δημοσ.

Με τον επεξεργαστη και αυτη τη μητρικη παιζεις τα παντα σε μαξ αναλυσεις αν εχεις καλη καρτα γραφικων (που οπως φαινεται εχεις).

Εγω ειμαι υπερευχαριστημενος με τον 920 μου εδω και 5 χρονια δεν εχω κανενα παραπονο, για τις δουλειες που κανω (video rendering/editing & lightroom/aftereffects) ειναι οτι πρεπει. Θα αναβαθμισω και εγω οταν με το καλο βγουν οι ddr4 και πεσουν οι τιμες, θα περιμενω να δω πρωτα τα reviews ομως και αν δω οτι ακομα δεν αξιζει τοτε θα τον κρατησω και αλλο. Για τωρα παντως, σε haswell να πας μονο αν εχεις εξτρα λεφτα και δεν ξερεις τι αλλο να τα κανεις. Διαφορες υπαρχουν (οχι στα παιχνιδια) αλλα δεν ειναι μεγαλες και δεν αξιζει τα λεφτα ο haswell αν ειδη εχεις τετοιο συστημα, και ειδικα αν δεν τον θελεις για επαγγελματικους λογος αλλα για παιχνιδια. Κατι αλλο, οι haswell δεν κλοκαρονται καλα και ειναι ζεστοι.. Για να πετυχεις μεγαλο οβερκλοκ θα χρειαστεις καταρχας πολυ καλη μητρικη και ψυκτρα, και επισης καλο κομματι (luck).

Τουλαχιστον ετσι πιστευω.

• Like 1
Δημοσ.

1st gen Nehalem (Bloomfield / Lynnfield) -> 2nd gen Sandy Bridge = 12%

2nd gen Sandy Bridge -> 3rd gen Ivy Bridge = 6%

3rd gen Ivy Bridge -> 4th gen Haswell = 6%

Overall performance increase from 1st -> 4th gen = ~26%

αυτα για ιδια ghz και cores

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...