Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά χίλια συγνώμη αν είμαι εκτός θέματος αλλά πριν από κάθε μου αγορά εσάς ροτάω.

Έχω 400 ευρώ σκέφτομαι να πάρω η ένα iPad Air 16 gb wifi only η ένα ps4 ??? πιο θα χαρώ πιο πολύ ;;

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά χίλια συγνώμη αν είμαι εκτός θέματος αλλά πριν από κάθε μου αγορά εσάς ροτάω.

Έχω 400 ευρώ σκέφτομαι να πάρω η ένα iPad Air 16 gb wifi only η ένα ps4 ??? πιο θα χαρώ πιο πολύ ;;

Τι εννοείς θα χαρώ πιο πολύ? αν εννοείς πολύ χρόνο, το air θα το χαρείς σίγουρα περισσότερο εκτός και είσαι ανάπηρος και βρίσκεσαι τον περισσότερο χρόνο μπροστά απο μια σταθερή οθόνη.....
Δημοσ.

Καλύτερη επιλογή λέω αδερφέ

Νομίζω ότι δεν συγκρίνονται μεταξύ τους αδερφέ....

ΥΓ. Το τι σε κάνει χαρούμενο το ξέρεις καλύτερα εσύ ,περισσότερο και απο τον αδερφό σου τον ίδιο....

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου δεν θέλω PC από αυτά τα 2 τι πρωτηνεις

Φίλε επειδή ψάχνεις για συνεργάτες στο έγκλημα, πάρε ένα ps4 μιας και βγήκε τώρα και δεν φαίνεται βγαίνει άμεσα άλλο, γιατι σε κανένα δυο μήνες θα βγει καινούργιο iPad. Ώστε αν το μετανιώσεις να μην χάσεις και πολλά απο τα λεφτά σου...

Δημοσ.

Να το πάρω με το watch dogs ? καλό είναι ;

Πάρε το και με watch cats.... Αν το μετανιώσεις κάποιο κορόιδο θα βρεθεί να το πάρει , αν κρίνω απο το πόσοι άνθρωποι το έχουν αγοράσει ήδη και πόσοι ακόμα σκέφτονται να το πάρουν, δεν θα δυσκολευτεις ιδιαίτερα αν το μετανιώσεις, να το πουλήσεις.

Εξάλλου αν ήθελες το iPad δεν θα το συζητάγες καν,πόσο μάλλον να το συγκρίνεις με ps4. Και τα δυο βέβαια έχουν καλές πωλήσεις αλλά δεν πρέπει να είναι κριτήριο το τι παίρνουν οι άλλοι για τις επιλογές μας, κανονικά....

Δημοσ.

Όχι ρε φίλε δεν νομίζω πως είναι άσχημα και τα 2 εγώ είχα το ps3 7 χρόνια ακόμα οκ είναι. Και έχω παίξει χιλιάδες ώρες αλλά σε βρίσκω ειρωνικό οπότε ακόμα είμαι σε δείλημα

Δημοσ.

Όχι ρε φίλε δεν νομίζω πως είναι άσχημα και τα 2 εγώ είχα το ps3 7 χρόνια ακόμα οκ είναι. Και έχω παίξει χιλιάδες ώρες αλλά σε βρίσκω ειρωνικό οπότε ακόμα είμαι σε δείλημα

Εγώ σε βρίσκω μπερδεμένο και περιμένεις να σε ικανοποιήσουμε στο τέλος με την επιλογή σου, δίνοντας μας πληροφορίες για το τι ακριβώς θέλεις με το σταγονόμετρο.... Ειλικρινά προτιμώ να ειμαι ειρωνικος παρά να ταλαιπωρώ το κόσμο γύρω μου....

ΥΓ. Το ότι είχες ps3 για μένα σημαίνει ότι περισσότερο παίρνεις κάτι που γυαλίζει ,μόνο που δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ιθαγενείς...

Δημοσ.

Πιο αξίζει τα λεφτά του πιο πολύ αυτό μπορείς να μου το απαντήσεις ;

Δεν αξίζει να παίρνεις από Ελλάδα , Apple. Ειδικά τώρα που θα βγει σε 2 μήνες άλλο iPad air....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...